Cadou Raffly
Raflly

Cadou pentru pasionatii de adrenalina: cursa extinsa de raliu si traseu de rafting!

730 lei

Compare

Cadou Raflly (o cursa extinsa de raliu pe circuit si un traseu de rafting)

Sport, miscare, aer liber dar, mai ales, adrenalina sunt ingredientele unei zile perfecte pentru orice pasionat de actiune si senzatii tari. Spiritul de aventura ii caracterizeaza atat pe barbati cat si pe femei, care din ce in ce mai mult, doresc sa incerce meserii sau sporturi care in anii din urma nu le erau accesibile. Astfel, cu gandul la toti cei indragostiti de sporturi extreme, indiferent de varsta, sex, origine, ocupatie am creat un pachet cadou special pentru ca, in timpul liber, fiecare sa fie asa cum isi doreste, simtind senzatii maxime, experimentand activitati deosebite… pe scurt, traind exact asa cum simte, lasandu-se condus de pasiune!

 

Vrei sa oferi un cadou incitant unei persoane a carei deviza este sa traiasca viata la maxim? Cu pachetul cadou „Raflly” care include o cursa extinsa de raliu pe circuit si un traseu de rafting, vei surprinde placut si vei oferi o experienta deosebita.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o cursa extinsa de 30 de minute de raliu cu o masina Golf 3 GTI pe Autocross Arena, dupa un instructaj personalizat de 10-20 de minute.

Autocross Arena este un teren privat situat in apropierea Bucurestiului pe pamant nivelat, amenajat ca pista de autocross cu o lungime de 850 metri si cu o latime de 12-14 metri. Un loc in care se dezvolta, cultiva si/sau perfectioneaza tehnicile de condus sportive si unde iese la iveala pilotul din fiecare.

Golf 3 GTI este un autoturism cu o putere de 115 CP, foarte usor de controlat, cu tractiune fata, ceea ce permite o viteza de rulare mult mai mare decat a unor autoturisme cu tractiune spate.

  • un traseu de rafting pe raul Buzau alaturi de complicii nostri de la Romanian Adventure

Mai exact traseele se situeaza in zona de nord a judetului Buzau, la limita cu judetul Brasov, intre Muntii Siriu si Penteleu, zona ce detine un numar mare de obiective turistice, cele mai multe aproape necunoscute: asezari rupestre, zone cu trovanti, lacuri montane, cascade, rauri involburate dar si curiozitati precum Focul Viu. Dar partea cea mai atractiva a zonei este fara indoiala salbaticia uluitoare a locurilor.

Traseul de rafting porneste in amonte de localitatea Nehoiu si are o lungime de aproximativ 9 km. Sectiunile de rau au zone rapide care creeaza senzatii tari, dar si zone cu bazine naturale, in care echipa poate sa coboare din barci si sa se racoreasca. Gradul de dificultate al traseului este de nivel mediu, riscurile fiind practic inexistente, astfel incat river raftingul se adreseaza tuturor doritorilor. Echipajul unei ambarcatiuni va fi format din 4-7 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, echipajul va fi instruit de catre echipa Romanian Adventure privind modul in care va decurge activitatea si tot ceea ce trebuie facut pe durata intregii coborari.

Partenerii nostri complici in aceasta activitate plina de adrenalina, cei de la Romanian Adventure, sunt specializati in turismul de aventura inca din 2003. Echipa este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate: sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism… etc.

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: raliu cu Golf 3 GTI si rafting pe Raul Buzau.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Cursa Raliu

Autocross Arena
Adresa: Str. Ficusului nr. 10, Mogosoaia, Ilfov
Auto: Golf 3 GTI
Participanti: 1
Durata: 10-20 minute instructaj + 30 minute cursa
Program (in conditii meteo favorabile): marti – vineri: 10:00 – 20:00, sambata – duminica: 9:00 – 20:00

Traseu Rafting

Romanian Adventure
Locatie: Nehoiu
Perioada: martie – octombrie
Nr participanti: 1
Durata: 1.5 – 2.5 ore. Turele de rafting sunt organizate in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 10:00 sau 12:00
Echipament obligatoriu:
* costum de baie, prosop
* combinezon si incaltaminte de neopren furnizate de organizatori
Servicii incluse:
* instructaj
* echipa de traineri
* echipament complet
* transfer de la punctul de finish la zona de start, in vederea recuperarii automobilelor
* masina de asistenta pe durata coborarii
* coborare de rafting pe distanta de aproximativ 10 km

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Raflly”