cadou Prenatal - complice.ro
Prenatal

Gimnastica pentru gravide, cursul Lamaze si sedinta foto o vor ajuta pe o viitoare mamica sa transforme perioada sarcinii intr-o amintire minunata

1,350 lei

Compare

Cadou Prenatal (gimnastica pentru gravide, curs Lamaze si o sedinta foto profesionala)

9 luni! Atat ii trebuie unui copilas ca sa vina pe lume si sa ne cucereasca inimile cu faptura lui micuta, dar perfecta. Pentru graviduta, aceasta perioada este una extrem de incarcata pentru ca trebuie sa pregateasca toate cele necesare pentru venirea bebelusului si, nu in ultimul rand, trebuie sa se pregateasca pe ea insasi pentru noul rol pe care si-l asuma in viata din acel moment incolo: rolul de mama.

Pregatirile sunt atat de ordin fizic cat si de ordin psihic, intrucat viitoarea mamica trebuie sa se obisnuiasca cu noua forma a corpului ei, cu burtica crescanda, trebuie sa se pregateasca pentru nastere si pentru perioada ce va urma cand isi va tine, in sfarsit, copilasul in brate.

 

Vrei sa surprinzi placut o viitoare mamica cu un cadou ce o va ajuta sa se mentina sanatoasa si increzatoare in fortele proprii? Alege pachetul-cadou ce include sesiuni de gimnastica in grup pentru gravide, curs Lamaze si sedinta foto de boudoir.


Pentru a veni in sprijinul viitoarelor mamici, am creat un pachet-cadou ce include sesiuni de gimnastica in grup pentru gravide si un curs Lamaze, ambele menite sa ii ofere incredere in sine, sanatate si putere. Si pentru a-si aduce aminte si peste ani de aceste 9 luni minunate si pline de schimbari, am adaugat acestui cadou si o sesiune foto realizata intr-un studio profesional.


Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • gimnastica in grup pentru gravide, sub indrumarea specialistilor kinetoterapeuti ai Centrului ProMAMA. Exercitiile fizice sunt in functie de conditia fizica a gravidutei si se bazeaza pe tehnici combinate de tip Pilates, stretching si aerobic, desfasurate in acorduri de muzica potrivita pentru starea de bine a gravidei si bebelusului din pantecul sau. Gimnastica pentru gravide cuprinde exercitii pentru:

– intarirea tonusului muscular;

– corectarea pozitiei coloanei vertebrale solicitata de sarcina;

– prevenirea edemelor si varicelor;

– prevenirea problemelor cardio-vasculare si respiratorii;

– relaxare, diminuarea durerii si facilitarea dilatarii colului in travaliu;

– controlul respiratiei, care ajuta la oxigenarea optima a propriului organism, dar si la asigurarea oxigenului necesar fatului.

Fiindca gimnastica se desfasoara in grup, viitoarea mamica va putea socializa si impartasi din gandurile acestei frumoase perioade cu celelalte participante.

 

  • Curs Lamaze care este dedicat, in primul rand, mamelor care isi doresc sa nasca natural (dar  nu numai), dar care in acelasi timp  reprezinta o intreaga filozofie a nasterii, construita si imbunatatita in cei peste 40 de ani de cercetare si invatare din experienta femeilor care au dat nastere. Scopul cursurilor Lamaze este de a oferi viitoarelor mamici informatii corecte si siguranta si incredere in capacitatea lor de a da nastere si de a fi mame bune. Astfel, cea care va primi acest cadou va participa activ si va lua decizii informata fiind pe parcursul nasterii, va trece mai usor peste durere, va avea o nastere normala si sanatoasa si va ingriji corect nou-nascutul in perioada post-partum. Cursul este sustinut la Centrul ProMAMA de catre un Educator Prenatal Certificat Lamaze si Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC).

La Cursurile Lamaze viitorea mamica va face pregatire (alaturi de taticul care poate participa gratuit, pentru a-i fi acesteia alaturi inca de la inceput) pentru nastere si ingrijirea lui bebe, discutand despre:

– Sarcina,

– Travaliu, incluzand aici discutii despre faimoasele tehnici Lamaze de respiratie  si despre pozitii favorabile menite sa usureze travaliul,

– Nastere,

– Proceduri medicale in timpul spitalizarii,

– Ingrijirea nou-nascutului (Curs de Puericultura);

 

  • o sedinta foto de budoir in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu isi va ajuta „modelul” sa pozeze cat mai natural si expresiv si ii va pune in evidenta feminitatea si bucuria de a purta in pantece o noua viata. Dupa cele 2 ore de fotografiat profesionist vor fi alese 20 de cadre reprezentative care vor deveni amintiri deosebite ale acestei perioade minunate, iar 5 din ele vor fi prelucrate pentru a indeparta micile imperfectiuni. Marcela Hristescu, fotograful MH Studio, are o experienta fotografica de peste 10 ani in care a lucrat cu fotomodele din industria de fashion, cu firme de parfumerie precum Bvlgari sau Elysee, cu nume cunoscute din mass media si cu tinere fotomodele care au devenit vedete pentru o zi in studio. In acelasi timpa lucrat si cu Asociatia Mame in cadrul campaniei „Un zambet pentru ecograf” si a creat fotografiile campaniei Celia, prezente in majoritatea revistelor de crestere si ingrijire a copilului.

 

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

​R​eprezinta contravaloarea celor 3 activiitati: gimnastica in grup pentru gravide, curs Lamaze si o sedinta foto de budoir.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Gimnastica In Grup Pentru Gravide

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 1
Nr sesiuni: 2
Durata: 1 ora / sesiune

Curs Lamaze

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 1 (plus taticul care participa gratuit)
Nr sesiuni: 6
Durata: 2 ore / fiecare sesiune

Sedinta Foto

MH Studio
Adresa: T-Center, Str. Lanariei nr. 93-95, et. 2, nr. 42 – intrarea English Kids Academy (Zona: Parcul Tineretului, langa Liceul Sincai)
Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)
Nr participanti: 1
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Prenatal”

Etichetă: .