Ping-Pong Inspirational

Ai vrea sa faci alt fel de urari si in alt fel decat pana acum? L-am creat pe Ping-Pong 

140 lei

Stoc epuizat

Compare

Fie colegi, parteneri de afaceri sau prieteni dragi, le poti face ziua mai frumoasa cu un cadou simbolic cu mesaje motivationale ambalat ingenios.

Atunci cand vrei sa dai sfaturi subtile  sau cand vrei sa faci urari multe sau cand pur si simplu te pricepi mai bine la altele decat la vorbit, alege un nou canal de comunicare: mingile de ping-pong! :) Fiecare minge este un bun prilej pentru a transmite un mesaj. Uneori este nevoie de mai multe mingi pentru constuirea unui singur mesaj, in secvente. “Be bold or italic, never regular” sau “Live by choice, not by chance!” sau “:(: You decide!” sunt doar cateva exemple…

Si, pe langa faptul ca vei face un cadou deosebit, amuzant dar in acelasi timp si inspirational , vei transforma actul daruirii intr-o adevarata experienta a descoperirii mesajelor, pas cu pas.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Cadoul Contine

•30 de mingi de ping pong cu mesaje motivationale in limba engleza
•punga cu accesorii funny (2 ochi din cate o minge de ping pong, un nas si o gura desenata)
•eticheta si fundita

Pozele sunt cu titlu informativ, obiectele din componenta pot avea forme diferite in functie de stocul de consumabile disponibil la un momentul efectuarii comenzii.

Livrare

Termenul de livrare este intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

Pentru comenzi mai mari de 10 bucati te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail sau la 0720 15 30 15.