Piece of advice

Surprinde-o cu un cadou prin care isi va contura stilul propriu si va invata de la profesionisti cum sa isi scoata in evidenta frumusetea!

3,300 lei

Compare

Adauga un plus de stil cadoului

Infrumuseteaza pachetul cadou cu una sau mai multe sesiuni de personal shopping

Cadou Piece of advice (crearea unui portofoliu vestimetar cu stil, un machiaj profesional si o coafura personalizata realizate de experti in fiecare domeniu)

Indiferent ca este vorba de o schimbare de stil sau de o imagine mai bine conturata, acest cadou va fi surprinzator, placut si util in acelasi timp. Dar poate cel mai important argument in favoarea acestui pachet este zambetul doamnei sau domnisoarei care se va bucura de el.

Isi va schimba sau contura mai bine stilul personal si va afla exact cum sa isi scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi, de la hainele pe care le va selecta si asorta, pana la coafura pe care o va alege si machiajul pe care il va purta zi de zi. Asta o va face sa se simta bine, sa se simta frumoasa, sa aiba mai multa incredere in propria persoana si sa calce mai sigur atat in balerini, cat si in stiletto! Iar un astfel de cadou este nepretuit…

 

Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda lectii individual pentru conturarea unui stil personal, un machiaj profesional adaptat fizionomiei si o coafura speciala? Alege pachetul nostru cadou complet pentru o imagine impecabila!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

-alcatuirea propriului „portofoliu de stil” cu ajutorul Irinei Markovits, stilist vestimentar si expert in tot ceea ce inseamna moda:

  • o consultatie initiala cu durata de 45 minute, pentru a identifica si evalua silueta si fizionomia, a descoperi preferintele stilistice si tiparele de shopping, a puncta obiectivele stilistice si de imagine.
  • o lectie individuala de stil/ stilism personal, de aproximativ 3 ore, care include recomandari 100% personalizate pentru silueta, cromatica, stilul vestimentar si garderoba clientei (croieli, lungimi si culori potrivite; reguli pentru construirea unei tinute armonioase; identificarea pieselor si tinutelor cheie pentru conformatia clientei; lista pieselor si accesoriilor necesare unei garderobe eficiente si armonioase, pentru fiecare sezon; realizarea unui buget de shopping pentru urmatoarea perioada; recomandarea de tinute – prin fotografii – potrivite stilului clientei).
  • 3 sesiuni de follow-up de cate 60 de minute fiecare, pentru a trece in revista impreuna cu Irina tinutele create intre timp, a primi feedback si sfaturi suplimentare de stilism, a gestiona directia stilistica gasita sau pur si simplu pentru a se pregati pentru un eveniment viitor la care trebuie sa participe.

-un machiaj profesional realizat de makeup artist-ul de top Alina Alexe, presarat pe tot parcursul de Tips&Tricks-uri personalizate, in interiorul unui salon de frumusete cu circuit inchis si atmosfera intima care te imbie la relaxare. Aceasta sesiune poate fi folosita fie cu ocazia unui anumit eveniment, fie fara nici o alta ocazie decat aceea de a dori sa fie si mai frumoasa!

-o coafura speciala adaptata stilului propriu sau dintr-un stil nou, de zi sau pentru un anumit eveniment. In timpul coafatului, hairstylist-ul Ana Maria Mosoiu, cu peste sase ani experienta in domeniu de hairstyle si numeroase colaborari, va impartasi clientei Tips&Tricks-uri personalizate care sa ii permita acesteia sa se aranjeze asa cum isi doreste, chiar daca nu ajunge la coafor zilnic. Intreg ritualul de infrumusetare se va desfasura in atmosfera intima a aceluiasi salon cu circuit inchis la care se efectueaza si machiajul.

– o scrisoare lectronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea urmatoarelor 3 grupe de activitati: portofoliu de stil vestimentar, o sesiune de machiaj profesional cu sfaturi adaptate si o sesiune de hairstyling cu sfaturi adaptate

Valabilitate

Voucherul este valabil 3 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Vestimentara

Se va realiza alaturi de Irina Markovits la adresa clientei.

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata – Duminica: indisponibil

Hairstyling Si Makeup

Salon cu circuit inchis

Adresa: Barajul Arges nr. 41 E, parter, ap 5, Bucuresti

Program:
Luni – Duminica: 10:00 – 19:00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Piece of advice”

Etichetă: .