cadou Parenting time - complice.ro
Parenting time

Sesiuni private de parenting si sedinta foto de familie pentru armonie si amintiri durabile

1,300 lei

Compare

Cadou Parenting time (sesiuni private de parenting si o sedinta foto de familie)

A fi parinte este cea mai mare realizare si cea mai mare bucurie. Dar, in acelasi timp, si cea mai mare provocare (si acest lucru il poate confirma oricine a petrecut macar o zi din viata in compania unui copilas). Fie ca vorbim de bebelusi sau de adolescenti, compania lor este o incantare si un adevarat tur de forta.

Pentru un parinte care trebuie sa educe zi de zi, dar si sa distreze un copil ce trece prin schimbari de varsta si prin diverse stari, acest lucru este o indeletnicire ce nu ii ofera nicio clipa de pauza. Si asta in timp ce parintele mai are si alte datorii de indeplinit: serviciu, treburi casnice, viata sociala… etc

Poate uneori un parinte se simte depasit de situatie si are nevoie de sustinere in a depasi un moment dificil. Poate alteori isi doreste sa devina mai bun in ceea ce face si sa ofere mai mult familiei si in special copilului. In orice situatie de viata s-ar afla, o discutie pe o tema arzatoare purtata cu o persoana obiectiva din afara familiei, ii va fi de mare ajutor, sau va fi poate chiar salvatoare pentru orice parinte.

Doresti sa oferi unui parinte sansa de a discuta teme familiale, de maxim interes, cu un psiholog pregatit sa ii clarifice orice problema sau sa ii imbunatateasca viziunea asupra relatiei cu copilul? Ofera-i cadoul “Parenting time” si vei participa la fericirea intregii familii care va beneficia si de o sedinta foto profesionista, pentru amintiri frumoase si durabile.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Doua sesiuni private de parenting alaturi de psihologul Cristina Buja

Cristina este in acelasi timp psiholog, trainer, ONG-ist si spune despre sine ca ii place sa ii invete pe oameni sa se ajute singuri. Ce considera ea ca stie in plus fata de alte persoane? Cateva tertipuri pe care le-a invatat din mers: sa analizeze oamenii dincolo de cuvinte, sa puna intrebari potrivite care descos si cos la loc, sa inteleaga copiii, sa foloseasca jocul ca modalitate de vindecare, sa ramana in afara cercului cand e nevoie, sa nu se proiecteze, sa nu coalizeze cu presupusa victima … si multe altele, pentru ca inca invata multe lucruri noi zi de zi. Cateva elemente care o recomanda:

– In anul 2008 a inceput sa lucrez la Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, pe diverse proiecte. A fost voluntar, asistent social, psiholog, coordonator de program, trainer si la un mic nivel chiar si fundraiser pentru a sustine derularea proiectelor. A realizat consiliere individuala si de grup pentru copii si tineri. A oferit consiliere si orientare scolara si vocationala pentru tineri din medii institutionalizate si nu numai. A organizat periodic consiliere parentala pentru parinti, atat individuala cat si de grup, la solicitarea lor sau la initiativa echipei, in functie de situatiile dificile cu care se confruntau.

– In 2009 a finalizat facultatea de psihologie si in 2011 masterul ”Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei”.

– In 2013 a obtinut certificarea de Trainer autorizat ANC. 

– Din 2013 a initiat propriile proiecte prin care a oferit consiliere si consultanta in vederea dezvoltarii personale si profesionale.

Pe parcursul a doua discutii private alaturi de Cristina, fiecare de cate doua ore, beneficiarul acestui cadou va putea aborda orice tema de interes personal in relatia sa de parinte cu copilul sau. De exemplu, cei mai multi parinti doresc sa discute despre:

* Sexualitatea la copii – cum sa le vorbim despre sex

* Despre libertate si limite in educatia copilului

* Cum ajuta jocul dezvoltarea copilului tau si cum sa te joci cu el

* Cum ajuti copilul sa treaca printr-o perioada foarte dificila

* Crizele de furie si gestionarea lor

* Cum sa intaresti relatia copilului cu tatal lui

* Imi doresc sa nu mai tip la copil. Cum sa fac asta?

* Tipul de temperament al copilului si adaptarea la el

* Implicarea bunicilor in educatia nepotilor

* Dezvoltare emotionala a copilului, plus idei de jocuri

* Cariera vs familie. Cum sa facem fata?

* Conectarea cu copilul intr-un timp scurt / limitat

* Increderea de sine la copii – cum sa cresti un copil cu incredere in el

* Cuplu dupa aparitia copilului

Pentru ca atmosfera sa fie una cat mai relaxata, in timpul discutiei se vor servi apa si snacks-uri si astfel clientul se va simti ca la o iesire in oras cu o prietena, in nici un caz ca in cabinetul unui psiholog. Desigur, calitatea discutiei va fi de nivel profesionist.

  • O sesiune foto de familie la Creative Studio Photography by Gabriella

Sesiunea foto poate avea loc in studioul Gabrielei, intr-un parc din Bucuresti sau acasa,  iar fiecare participant poate schimba chiar pana la 3 tinute. La final beneficiarii vor primi pe dvd toate pozele realizate cu aceasta ocazie, iar 50 dintre ele vor fi editate astfel incat si cea mai mica imperfectiune sa fie inlaturata.

Studioul este situat intr-o zona foarte usor accesibila  si adaposteste decoruri deosebite si mereu inedite, pentru ca fiecare sesiune foto sa aiba o tematica proprie si fiecare model sa fie in prim plan. Gabriela realizeaza cu mult talent diverse sedinte foto: individuale sau de familie, cu gravidute si apoi cu nou nascuti, foto de produs sau foto la evenimente speciale, dar categoria in care a acumulat o experienta impresionanta si din care obtine cele mai mari satisfactii este fotografia cu copilasi. Cei care au trecut prin studioul ei au fost placut surprinsi de atitudinea ei calda si prietenoasa dar totodata profesionista, iar momentele din studio s-au dovedit a fi memorabile

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor doua experiente primite: sesiuni private de parenting si sesiune foto de familie

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiuni Private De Parenting

Cristina Buja
Participanti: 1
Durata: 2 ore / sesiune
Locatie: Strada Cezărescu Economu 47-59, Bucuresti
Program: luni – vineri: 16:00-20:00, sambata: 10:00-14:00

Sesiune Foto De Familie

Creative Studio Photography by Gabriella
Adresa studio: Bld. Decebal nr. 11, Bucuresti
Program: luni – vineri: 9:00-21:00, sambata: 9:00- 21:00, sarbatori legale: disponibil doar in cazuri exceptionale (de ex.1 Mai, 1 Iunie program normal)
Durata: 2 ore
Tinute / decor: Fiecare persoana poate avea pana la 3 schimburi.

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Parenting time”