Outfit Sessions

Stie ca imaginea conteaza? Atunci ofera-i in dar serviciile personalizate ale unor profesionisti in stil vestimentar si fotografie

1,875 lei

Compare

Adauga un plus de stil cadoului

Infrumuseteaza pachetul cadou cu una sau mai multe sesiuni de personal shopping

 

Stim ca “imaginea conteaza!” si ca “prima impresie conteaza!”. Si pentru ambele sintagme stim ca tinuta vestimentara are un rol foarte important!

Sunt persoane interesate in mod natural de moda, dar si persoane interesate de acest subiect datorita pozitiei ocupate intr-o companie renumita sau intr-o functie publica care implica anumite standarde. Oricare ar fi motivele, este indicat ca aceste persoane sa fie la curent cu ultimele tendinte in materie de moda, sa isi gaseasca tinutele adaptate tipului de silueta, sa afle idei noi de combinare a pieselor vestimentare pentru diferite ocazii si chiar sa poata experimenta un rebranding personal in materie de stil. Iar pentru un rezultat garantat, ca in orice domeniu, putem apela la specialisti si la indrumarile unui adevarat profesionist in stil vestimentar.

Si pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte este foarte frumos ca experienta rebrandingului sa ramana captata si celebrata printr-o sedinta foto profesionala.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o consultatie initiala cu durata de 45 minute in care Irina Markovits – celebru consultant de stil si jurnalist de moda – ii va identifica si evalua silueta si fizionomia, ii va descoperi preferintele stilistice si tiparele de shopping si va putea puncta obiectivele stilistice si de imagine
  • o trecere in revista a elementelor esentiale ale garderobei existente, urmata de un prim shopping-list cu piese si accesorii care par a lipsi
  • crearea a 20-30 de tinute complete (imbracaminte, accesorii, incaltaminte) care sa poata fi purtate in urmatoarele saptamani si care sa elimine timp de o luna intreaga chinuitoarea intrebare: “Eu cu ce ma imbrac azi?!”
  • tips & tricks de stilism, oferite in timpul crearii tinutelor de mai sus, focusate pe reguli de asortare a culorilor, idei de purtare a accesoriilor, idei de combinare a pieselor vestimentare pentru diferite ocazii. Scopul Irinei este sa stimuleze creativitatea fiecarei femei
  • o sedinta foto profesionala in cadrul careia, timp de o ora, fotograful profesionist Marcela Hristescu isi va ajuta “modelul” sa pozeze cat mai natural si expresiv, ii va pune in evidenta trasaturile unice, alegand apoi 15 cadre reprezentative care vor deveni amintiri deosebite. Marcela Hristescu, fotograful MH Studio, are o experienta fotografica de peste 10 ani in care a lucrat cu fotomodele din industria de fashion, cu firme de parfumerie precum Bvlgari sau Elysee, cu nume cunoscute din mass media si cu tinere fotomodele care au devenit vedete pentru o zi in studio.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: lectie completa de stil si sedinta foto profesionala.

Valabilitate

Voucherul este valabil 3 luni de zile de la data emiterii, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Vestimentara

Se va realiza alaturi de Irina Markovits la adresa clientei / clientului.

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata – Duminica: indisponibil
Durata: 3 ore intr-o intalnire sau doua

Sedinta Foto

Sedinta foto are loc la MH Studio

Adresa: strada 11 iunie nr 7 (zona Unirii), Bucuresti

Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Outfit Sessions”

Etichetă: .