cadou On the field training - complice.ro
On the field training

Un cadou care transforma sporturile contemporane in pasiune: golf si squash alaturi de antrenori personali!

1,125 lei

Compare

Cadou On the field training (lectii de golf si de squash cu antrenor personal)

Te-ai gandit vreodata care este scopul unui cadou? Un cadou pe care il oferi, de obicei, unei persoane dragi sau pe care ti-l oferi, poate, chiar tie. Desigur, un cadou este menit sa marcheze sarbatorirea unui eveniment, precum o aniversare, o onomastica, o reusita etc. Oricare ar fi ocazia, parerea noastra este ca un cadou trebuie sa bucure cu adevarat sufletul celui care il primeste. Un cadou poate fi o schimbare, un cadou poate reprezenta un nou inceput, descoperirea unei noi pasiuni, ocazia de a intalni oameni noi, sansa de a castiga noi prieteni…

Astfel, ideea acestui pachet cadou, care include lectii de golf si de squash, este de a iesi din rutina activitatilor cotidiene, de a face miscare intr-un mod antrenant in orele de dupa birou, de a incerca sporturi noi sau a aprofunda sporturi deja cunoscute, care usor se pot transforma in hobby-uri. Si, nu in ultimul rand, de a se relaxa si de a se distra.

Vrei sa ii oferi unei persoane dragi un cadou deopotriva antrenant si distractiv care, desigur, sa ii incante sufletul? Cu “On the field training” va lua lectii de golf si de squash de la antrenori personali, descoperind un nou mod de petrecere a timpului liber si, de ce nu, devenind un veritabil performer al acestor sporturi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • 3 sesiuni de golf alaturi de un antrenor personal sub indrumarea caruia se va initia sau, dupa caz, se va specializa in scest sport.Golful este un joc sportiv in care competitorii, folosind mai multe tipuri de crose, lovesc mingile si incearca sa le introduca, pe rand, in gaurile unui teren, din cat mai putine lovituri. Acest sport se poate practica de la varstele cele mai mici pana la cele mai inaintate.Complicele nostru este Golfroom, un centru de performanta de golf situat in centrul Bucurestiului, perfect pentru ca practicarea acestui sport sa devina in cel mai scurt timp o indeletnicire (aproape) zilnica, o pasiune. Misiunea lor este de a crea cea mai placuta si moderna baza de golf indoor, chiar in mijlocul orasului, unde oricine sa aiba acces facil pe toata perioada anului.Iar la final, pentru ca amintirea acestui cadou sa ramana cat mai proaspata, beneficiarul cadoului va primi in dar o sapca de golf.
  • 3 sesiuni de squash alaturi de un antrenor personal.

    Squash-ul este un sport dinamic, de miscare rapida si de mare impact, care ofera un antrenament fizic excelent, antrenand foarte multe grupe de muschi. Sub indrumarea antrenorului, cel sau cea care primeste acest cadou va invata de la regulile jocului, pana la tehnici specifice acestui sport, devenind in scurt timp un maestru care va dori sa revina iar si iar in teren.

    Complicele nostru in aceasta activitate este Aerosquash Baneasa, cel mai mare club de squash din Romania, care a luat fiinta în anul 2013 si care inca de la inceput a intrat in circuitul international, gazduind turnee organizate sub egida PSA. Jucatori de talie modiala, precum Nicole David (locul I) si Borja Golan (locul IV) s-au antrenat pe aceste terenuri si au participat la competitii organizate de AEROSQUASH BANEASA, declarandu-se impresionati de acest club. Clubul se mandreste si cu ambientul modern al salii, cu servicii de maxima calitate, angajati profesionisti, dar si cu antrenori talentati si dedicati.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente: 3 sesiuni de antrenament de golf cu antrenor personal si 3 sesiuni de squash cu antrenor personal pentru o persoana

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Golf

Golfroom
Adresa: complex Agora Floreasca (fosta piata Floreasca), intrare pe Calea Floreasca, Subsol
Program: luni – duminica 10:00 – 22:00
Nr sesiuni: 3 sesiuni cu antrenor personal
Durata: 60 min / sesiune
Nr persoane: 1

Squash

Aerosquash Baneasa
Adresa: Sos Bucuresti-Ploiesti nr 40A
Program: luni – duminica 8:00 – 23:00
Nr sesiuni: 3 sesiuni cu antrenor personal
Durata: 60 min / sesiune
Nr persoane: 1

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “On the field training”