cadou On and off road - complice.ro
On and off road

Un cadou pentru pasionatii auto: un sfarsit de saptamana de offroad in munti cu masini special preparate si o masina premium BMW inchiriata pentru drum!

2,200 lei

Compare

Cadou On and off road (tabara de offroad in munti, dupa un drum parcurs la bordul unei masini urbane premium BMW inchiriata)

Desi roata a fost descoperita acum mii de ani inaintea erei noastre, automobilul este o inventie mult mai recenta, de prin anii 1600-1700, aparand initial ca un divertisment pentru imparati. Visul oamenilor de a parcurge un drum cat mai lung intr-un timp cat mai scurt a devenit realitate pe 29 ianuarie 1886 cand Karl Benz a obtinut un patent de inventie pentru primul automobil cu motor cu ardere interna. Intre timp masina a ajuns sa-si faca loc tot mai mult in viata omului, inginerii construind modele cu motoare tot mai puternice, forme mai aerodinamice, mai usoare, crescand astfel viteza si scazand consumul de carburant. In zilele noastre automobilul reprezinta o necesitate si de multe ori si o pasiune. In acest context, noi ne dorim sa reinventam conceptul de distractie pe patru roti prin pachetul cadou „On & off road” care ofera celui ce il primeste ocazia sa conduca masini de ultima generatie atat pe strazile oraselor cat si pe drumuri accidentate.

Vrei sa oferi unui pasionat un weekend pe 4 roti? Inchiriaza-i o masina premium BMW pentru drum si trimite-l la un curs de offroad in munti, daruindu-i astfel nu numai un cadou, ci o experienta de viata!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un sfarsit de saptamana prelungit petrecut intr-o tabara de offroad in zona Muntilor Penteleu si Ciucas.

Partenerii nostri complici in aceasta activitate sportiva plina de adrenalina sunt cei de la Romanian Adventure, specializati in turismul de aventura inca din 2003. Echipa este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate: sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism… etc.

Ei organizeaza aceasta aventura unica la bordul unor masini 4×4 off road, special preparate pentru conditii grele, pe drumuri rareori trasate pe harti. Traseele de offroad vor strabate Muntii Siriu si Penteleu prin zone uluitor de salbatice, traversand paduri, chei, podete suspendate, pana sus in golul alpin pe culmile muntilor, unde se intalnesc lacuri de altitudine. Toate vehiculele sunt pregatite si puse la dispozitie de catre organizator pentru turele ce vor avea o durata variabila intre 2 si 4 ore zilnic. Pe langa pilotaj, cel ce primeste acest cadou va invata sa foloseasca si sistemele specifice de navigatie GPS si hartile, in probe practice special create.

Cazarea si masa sunt asigurate in conditii deosebite la Casa Bradet (sau similar) pe parcursul intregului curs de vineri pana duminica, iar surprizele nu se opresc aici intrucat sambata seara se va organiza si un foc de tabara pentru cei 6-15 participanti care, alaturi de organizatori, vor sarbatori si povesti despre experienta avuta la un pahar de vin de Pietroase.

  • o masina premium BMW inchiriata de la partenerii nostri BMW Auto Cobalcescu pentru ca frumosul drum din Bucuresti pana la Vama Buzaului (unde se afla scoala de offroad) sa fie o experienta de condus in sine.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente principale: scoala offroad in munti si inchiriere auto marca BMW

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Scoala De Offroad

Romanian Adventure
Vama Buzaului
Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup de cca 6-15 pers)
Perioada: aprilie – octombrie
Durata: 3 zile (vineri-duminica)

Vineri – ziua I
– Intalnire in localitatea Vama Buzaului (BV)
– Traseu off road de dificultate redusa – cursantii vor conduce masinile prin rotatie. Traseul porneste din Vama Buzaului
– Curs de navigatie si orientare

Sambata – ziua II
– Trial offroad – participantii isi vor incerca maiestria cu o masina special dotata, pe un traseu de trial amenajat. Cursantii vor evolua pe rand, fiind insotiti de instructor.
– Traseu de offroad de dificultate medie – cursantii vor conduce masinile prin rotatie.
– Pranz – preparate la pachet
– Initiere in troliere
– Continuarea traseului de offroad
– Sosire la pensiune

Duminica – ziua III
– Examinare practica – proba de trial fara instructor, pentru fiecare cursant in parte.
– Festivitatea de premiere si inmanarea diplomelor de absolvire a cursului de pilotaj off road.
– Cel mai „priceput” dintre cursanti va primi un premiu special, constand in dreptul de participare la alte aventuri Romanian Adventure.
– Sfarsitul programului

Cazare: Pensiunea Casa Bradet din Vama Buzaului (participantii vor fi cazati in camere duble)
Servicii incluse:
– vineri: cazare, cina
– sambata: mic dejun, pranz la pachet, cina
– duminica: mic dejun, pranz

Conditii de participare:
– Permis de conducere categoria B

Masina Inchiriata Marca BMW

BMW Auto Cobalcescu
Adresa: plaiul Unirii nr 331, Bucuresti, sector 3
Durata inchiriere: 3 zile (vineri-duminica)
Conditii inchiriere:
– prezentarea carnetului de conducere de catre sofer
– semnarea documentelor de inchiriere
– masina va fi preluata si predata cu rezervorul plin de benzina / motorina, dupa caz
– masina personala poate fi lasata in parcarea Auto Cobalcescu si preluata la predarea masinii inchiriate

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “On and off road”