Oldies but goldies

1.830 lei

Degustarea unor vinuri speciale de vinoteca si transport privat pana la crama: un cadou pentru adevaratii cunoscatori!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Oldies but goldies (degustare de vinuri de vinoteca la crama pentru cunoscatori si transport premium)

    “Vinul este poezie imbuteliata”, spunea Robert Louis Stevenson. La fel simte si crede orice fin cunoscator al acestei bauturi inmiresmate si astfel o degustare de vinuri vechi, de vinoteca, se transforma in arta. Noi am pregatit un pachet cadou plin de eleganta pentru adevaratii pasionati de vinurile vechi, care apreciaza deopotriva natura, povestile spuse cu pasiune, prietenia adevarata si, mai presus de toate, un pahar de vin boieresc, parfumat. Bineinteles, cadoul poate fi oferit unor persoane dragi tie, dar recomandarea noastra este sa beneficiezi chiar tu de el!

    Vrei sa iti rasfeti simturile alaturi de cei dragi cu o aroma de vin vechi direct la crama? Alege pachetul “Oldies but goldies” si va veti reaminti de ce vinul vechi este atat de apreciat.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • degustare de vinuri, inclusiv de vinoteca, intr-o atmosfera intima si agreabila chiar la Crama Budureasca din judetul Prahova pentru max 3 pers

    In inima podgoriei Dealu Mare, intr-o oaza de liniste, se ridica insoritele coline ale viilor Budureasca, loc stravechi, cu radacini adanci in istoria si cultura vinului. Inaugurata in anul 2013, Crama Budureasca este una dintre cele mai mari si mai moderne constructii de acest tip din Romania. Tehnologia de ultima ora face ca istoria vinurilor Budureasca sa continue intr-un limbaj modern. Asezata in mijlocul a 300 de hectare de vie, crama ofera ocazia unor privelisti pitoresti, plimbari in natura si a degustarii vinurilor de top, din portofoliul Budureasca. Degustarile organizate la crama Budureasca sunt o expresie a rafinamentului si se adreseaza pasionatilor de vinuri si iubitorilor de frumos.

    Pe durata vizitei la crama, cei ce primesc acest cadou vor beneficia de un tur exterior incluzand(in functie de conditiile meteo) o incursiune in vie, de o vizita a magazinului si de un tur interior care ofera acces in camera tankurilor si in camera butoaielor. Invitatii, cunoscatori deja, vor degusta o selectie de 5 vinuri medaliate international, dintre care unul din colectia Origini Vinoteca, alaturi de un platou cu branzeturi, snack-uri si mezeluri crud uscate, apa, suc si cafea.

    • transport privat intre o adresa din Bucuresti si Crama Budureasca

    Pentru ca este vorba despre o degustare de vinuri care trebuie sa bucure simturile fiecarui participant, pentru ca sa nu fie nevoie sa cauti solutii de transport, partenerii nostri in transport privat se vor ocupa ca acest aspect sa se desfasoare in deplina siguranta.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Pachetul cadou are 2 componente principale: o degustare de vinuri de vinoteca si transport privat.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Degustare Vinuri De Vinoteca Crama Budureasca | Adresa: Gura Vadului, nr 472, judetul Prahova | Program: sambata: 9-17, duminica: 9-15 | Nr participanti: max 3 | Durata: 1,5 ore
    Transport Privat O masina privata care va transporta max 3 participanti: – dus: de la o locatie din Bucuresti pana la Crama Budureasca – intors: de la Crama Budureasca pana la o adresa din Bucuresti
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Oldies but goldies”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente