Cadou New mother in town - complice.ro
New mother in town

Cursuri despre plansul si masajul bebelusului, consiliere in alaptare si o sedinta foto de familie – un cadou deosebit pentru o proaspata mamica!

1,050 lei

Compare

Cadou New mother in town (curs despre plansul bebelusului, consiliere in alaptare si curs despre masajul celui mic, precum si o sedinta foto de familie)

Daca este pentru prima data mamica sau chiar daca a mai trecut prin experienta nasterii si este o mamica experimentata, odata bebelusul nascut prioritatile oricarei mamici se schimba, primul loc luandu-l copilasul. Cu gandul la aceasta noua minune din viata ei, mamica doreste sa fie cat mai bine informata si pregatita in toate acele aspecte ce tin de sanatatea, siguranta si bunastarea copilasului ei.

Intelegand dorinta si nevoia de informare a fiecarei mamici, am creat un pachet-cadou inedit ce cuprinde cursuri specifice proaspetelor mamici organizate de specialistii Centrului ProMAMA. Si pentru ca legatura nou creata intre mamica si bebelusul ei sa ramana o amintire deosebita si peste ani, pachetul-cadou include si o sedinta foto mama & bebe intr-un studio cu o atmosfera prietenoasa, alaturi de un fotograf profesionist ce va surprinde prin obiectivul apatarului emotiile si sentimentele celor doi protagonisti.

 

Vrei sa ii oferi un cadou deosebit prin care sa fie cat mai bine informata si pregatita in aspecte importante ce tin de bebelusul ei? Alege pachetul nostru cadou si daruieste-i un curs despre plansul bebelusului, o sedinta de consiliere in alaptare si un curs despre masajul celui mic, precum si o sedinta foto de familie!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • Consiliere in alaptare de la consultantii Centrului ProMAMA.

Consultantul in lactatie este acea persoana specializata si acreditata de catre o comisie internationala formata din experti in alaptare (IBLCE – International Board Lactation Consultant Examiners) pentru prevenirea si rezolvarea problemelor legate de alaptare, care recunoaste valoarea alaptarii si isi concentreaza toate eforturile pentru a gasi cea mai buna solutie in vederea (continuarii) alaptarii.  Persoana acreditata se numeste Consultant in Lactatie Certificat de Bordul Internaţional (IBCLC) si poseda cunostintele si calificarea necesare pentru a asigura o asistenţa de calitate in alimentatia naturala. Titlul IBCLC este singurul recunoscut in lumea intreaga in ceea ce priveste ajutorul de calitate oferit mamelor care alapteaza.

Stim cu totii ca, tinandu-si bebelusul la piept, mamica va construi o relatie de dragoste intensa, care-i ofera copilului hrana, caldura, iubire, atasament profund si siguranta; ceea ce pentru mamica insemna implinirea feminitatii in cea mai pura forma a sa. Mama poate veni cu bebe la sedinta de consultanta in alaptare, fie ca o face doar pentru o confirmare din partea specialistului ca totul este in regula in privinta alaptarii, fie ca se confrunta cu o problema si are nevoie de un specialist pentru a o depasi.

 • Curs Bebe Plange, un curs despre plansul bebelusilor, tinut tot de specialistii Centrului ProMAMA. Pe parcursul acestui curs cu o durata de doua ore mamica va afla ca bebelusul plange din mai multe motive: nevoi fizice (foame, disconfort, instalarea unei afectiuni, oboseala etc), dar si nevoi emotionale (de afectiune, teama, adaptare dificila la viata extrauterina, plictiseala, frustrare etc). Ca mamica, este important sa inteleaga cum poate raspunde prompt si cu calm nevoilor bebelusului. In acest fel, mamica va reusi sa construiasca cu puiul ei o relatie frumoasa si trainica, bazata pe incredere reciproca si iubire neconditionata.
 • Curs Masajul Bebelusului, tinut de specialistii in kinetoterapie ai Centrului ProMAMA. Cu ocazia celor doua ore de curs proaspata mamica va ajunge sa-si insuseasca corect tehnicile de masaj specifice fiecarei parti a corpului celui mic. Beneficiile acestui curs sunt urmatoarele:
  • crearea unei legaturi afective puternice si de incredere cu bebelusul;
  • il ajuta pe acesta sa doarma mai bine si sa-i usureze eventualele colici;
  • ii stimuleaza imunitatea si dezvoltarea neuromotorie intr-un mod armonios.
 • Sedinta foto de familie in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu isi va ajuta „modelele” sa pozeze cat mai natural, punandu-le in evidenta emotiile si sentimentele traite. Dupa cele doua ore de fotografiat vor fi alese 20 de cadre reprezentative care vor deveni amintiri deosebite ale acestei experiente minunate, iar 5 din ele vor fi prelucrate pentru a indeparta micile imperfectiuni. Marcela, fotograful MH Studio, are o experienta fotografica de peste 10 ani in care a lucrat cu fotomodele din industria de fashion, cu firme de parfumerie precum Bvlgari sau Elysee, cu nume cunoscute din mass media si cu tinere fotomodele care au devenit vedete pentru o zi in studio.
 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

​R​eprezinta contravaloarea celor 4 activiitati: consiliere in alaptare, curs bebe plange si curs masaj bebe, toate sustinute la Centrul ProMAMA si foto de familie realizata de catre Marcela Hristescu in studioul MH Studio.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere In Alaptare

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 2 (mama si bebe)
Nr sesiuni: 1
Durata: 60-90 min

Curs Bebe Plange

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 2 (tatal participa gratuit, alaturi de mama)
Durata: 2 ore

Curs Masaj Bebe

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 2 (mama si bebe)
Durata: 2 ore

Sesiune Foto De Familie

MH Studio
Adresa: T-Center, Str. Lanariei nr. 93-95, et. 2, nr. 42 – intrarea English Kids Academy, Zona: Parcul Tineretului, langa Liceul Sincai
Program: L-V 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Nr participanti: 2 (mama si bebe)
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “New mother in town”

Etichete: , .