Cravata personalizata online

350 lei

Un cadou pentru un stil masculin desavarsit: o cravata personalizata realizata la comanda si o sesiune privata de consultanta online 

Pret experienta:
Pret optiuni suplimentare:
Valoare totala:
+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Cravata personalizata online 

    Accesoriul este acel obiect care constituie un element secundar, anex sau complementar unui altuia care este principal sau de baza si de care este strans legat, intrunind impreuna un tot unitar din punct de vedere al fondului si al formei.  

    Accesoriul vestimentar este acel obiect care completeaza o tinuta, accentuandu-i stilul. De obicei barbatii folosesc mai putine accesorii in vestimentatie decat o femeie, insa acele cateva accesorii pe care le poarta (curea, cravata, ceas etc) sunt alese cu mare atentie. Detaliile sunt foarte importante, pentru ca acestea intotdeauna fac diferenta, iar un accesoriu vestimentar de calitate va desavarsi cu eleganta o tinuta.

    Pentru un barbat care apreciaza detaliile fine si care este mereu atent la aspectul sau exterior, am creat un cadou care ii va completa garderoba cu o cravata model personalizat, realizata special pentru El.

    Vrei sa oferi un cadou care sa potenteze stilul masculin elegant al unui domn? Ofera-i in dar o experienta de consultanta online alaturi de un specialist al atelierului The Urban Ties si o cravata personalizata, potrivita stilului sau.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • o cravata personalizata, realizata la comanda, in urma unei sesiuni online cu un reprezentant The Urban Ties

    Manufacturierii de la The Urban Ties au inceput sa produca cravate in urma cu patru ani, iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-au invatat este ca o poveste are nevoie de mai multe capitole pentru a fi ascultata. Valorile cu care au pornit la drum au devenit o constanta a produselor lor: un proces de productie exclusiv manual, calitatea exceptionala a materialelor procurate de la manufacturi cu o istorie de generatii, atentia la fiecare detaliu si interpretarea moderna a elegantei masculine.

    Cadoul contine si o sesiune de consultanta online, ocazie cu care ii vor fi prezentate materialele disponibile, iar clientul va fi indrumat pentru a alege designul in functie de preferinte, personalitate, stil, tinutele la care urmeaza sa asorteze cravata, evenimentele la care participa. Cel ce primeste acest cadou va afla si cateva tips & tricks in materie de cravate, de exemplu cum sa faca un anumit tip de nod etc.

    Odata comanda ferma fiind preluata, cravata va fi realizata in trei zile pe dimensiuni standard, din materialul si cu tipul de cusatura alese de client. La final aceasta va purta monograma tesuta manual. Produsul finit va fi ambalat intr-o cutie eleganta care va fi livrata prin curier la orice adresa din tara indicata de client sau va fi ridicata de catre acesta de la atelier.

    In plus, in procesul de comanda a acestui pachet, poti alege sa daruiesti o cravata 7fold, cu adevarat deosebita si inedita, un produs apreciat de adevaratii pasionati de fashion-ul masculin.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Reprezinta contravaloarea experientei primite: Cravata personalizata online
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Cravata personalizata online The Urban Ties | Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr participanti: 1 | Durata: 30-60 min
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.
    Pentru cine?

    Ocazie

    , ,

    Locatie

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Cravata personalizata online”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente