Moto Test

(2 recenzii de la clienți)

640 lei

Cadoul masculin potrivit pentru barbatii care doresc sa isi urmeze visele si sa isi testeze pasiunile pe motor

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Moto Test (sedinta privata de condus motocicleta cu instructor si masaj de relaxare)

    Oare stim exact ce vor domnii din viata noastra?

    Desigur, in functie de varsta, vor pune accent pe aspecte diferite precum distractia, cariera, familia, dezvoltarea personala, relaxarea etc. In acest context in care barbatii sunt atat de diferiti si cu preocupari atat de diferite, poate reprezenta o provocare sa alegi un cadou special atunci cand doresti sa ii oferi o surpriza de efect.

    Si totusi, daca luam in considerare cateva considerente general valabile, vom afla lesne acele elemente comune care ii bucura pe barbati.

    Avand in vedere ca la tinerete barbatii isi doresc sa traiasca periculos, cu multa adrenalina, la maturitate vor sa evadeze din rutina, iar mai tarziu in viata le face placere sa retraiasca momente si sentimente din trecut, am pregatit cadoul perfect, potrivit pentru majoritatea barbatilor, cam de orice varsta: o sesiune, in poligon, alaturi de un instructor personal de motociclism si un tratament complet de tip spa.

    Vrei sa oferi un cadou memorabil unui domn special care viseaza ca se bucura de peisaj si libertate pe un motor? Daruieste-i pachetul Moto Test care contine o sesiune, in poligon, de cunoastere a unei motociclete si de invatare a catorva tehnici esentiale de motociclism, urmata de un bine-meritat tratament de relaxare SPA!

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • o sesiune de cunoastere a unei motociclete si de invatare a catorva tehnici esentiale de motociclism in poligonul Hey Moto

    Hey Moto este scoala unde se poate obtine permisul de conducere sub indrumarea unei echipe de instructori cu inalt nivel profesional, cu experienta vasta si pasiune veritabila pentru motociclete si masini. Cei cu spirit liber vor ajunge sa afle toate secretele si sa stapaneasca orice tip de “motor”, avand abilitatile practice necesare, dar si nivelul de prudenta care sa le ofere siguranta, nu doar placere.

    Sedinta individuala privata din acest cadou este momentul ideal sa afle ce inseamna si ce presupune condusul unei motociclete! Aceasta experienta se va desfasura in poligon, alaturi de instructorul Cristian Anghel. Beneficiarului i se va face prezentarea motocicletei, a comenzilor de plecare si franare, de schimbare a vitezelor, astfel ca la finalul celor 2 ore didactice a cate 50 de minute sa isi poata da seama daca in suflet i s-a sadit o noua pasiune si poate chiar decide sa continue lectiile pentru obtinerea permisului.

    Inainte de plecare, ca amintire a acestei experiente va primi cadou o cagula si ghidul motociclistului incepator.

    • un tratament Deeptissue lent si profund la Centrul Shakti

    Manevrele din masajul deep tissue se executa de-a lungul, dar si contra fibrelor musculare si a tendoanelor. Caracteristica de baza a acestui tip de masaj o reprezinta presiunea intensa aplicata de catre terapeut, pe zonele cu tensiuni musculare cronice. Aplicand presiune asupra muschilor, acestia vor scapa de tensiune si de disconfort. Pe langa rolul decontractarii musculare, acest tip de masaj ajuta si la eliminarea toxinelor din organism.

    o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: o sesiune cu instructor personal, in poligon, pe motor si un tratament complet de tip spa
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Sesiune Privata Motociclism Hey Moto | Nr participanti: 1 | Durata: 2 ore didactice a cate 50 de minute | Locatie: Poligon Str. Electronicii nr 48, Bucuresti | Program: Luni – Vineri: 08-20, Sambata: 10-16 | Conditii: imbracaminte sport: pantaloni lungi si manusi si incaltaminte inalta, peste glezna
    Masaj Centrul Shakti | Adresa: Str. Parintele Staniloaie, nr 7, sector 2, Bucuresti | Nr participanti: 1 | Durata: 90 min | Program: se va stabili de comun acord
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.
    Pentru cine?

    Ocazie

    , ,

    Locatie

    Bazat pe 2 recenzii

    5.00 Total
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Adauga o recenzie

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    2 recenzii pentru Moto Test

    1. Bogdan

      Foarte interesanta experienta, iar cei de la Hey Moto foarte prietenosi, profesionisti si rabdatori, am putut sa invat si sa exersez cateva lucruri de baza. Recomand

    2. Bogdan

      Un masaj foarte bine facut, relaxant, intr-o atmosfera placuta.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente