cadou Moto Test motor in poligon cu instructor si tratament spa pentru el - complice.ro
Moto Test

Cadoul masculin potrivit pentru barbatii care doresc sa isi urmeze visele si sa isi testeze pasiunile pe motor

700 lei

Compare

Cadou Moto Test (sedinta privata de condus motocicleta cu instructor si masaj de relaxare)

Oare stim exact ce vor domnii din viata noastra?

Desigur, in functie de varsta, vor pune accent pe aspecte diferite precum distractia, cariera, familia, dezvoltarea personala, relaxarea etc. In acest context in care barbatii sunt atat de diferiti si cu preocupari atat de diferite, poate reprezenta o provocare sa alegi un cadou special atunci cand doresti sa ii oferi o surpriza de efect.

Si totusi, daca luam in considerare cateva considerente general valabile, vom afla lesne acele elemente comune care ii bucura pe barbati.

Avand in vedere ca la tinerete barbatii isi doresc sa traiasca periculos, cu multa adrenalina, la maturitate vor sa evadeze din rutina, iar mai tarziu in viata le face placere sa retraiasca momente si sentimente din trecut, am pregatit cadoul perfect, potrivit pentru majoritatea barbatilor, cam de orice varsta: o sesiune, in poligon, alaturi de un instructor personal de motociclism si un tratament complet de tip spa.

Vrei sa oferi un cadou memorabil unui domn special care viseaza ca se bucura de peisaj si libertate pe un motor? Daruieste-i pachetul Moto Test care contine o sesiune, in poligon, de cunoastere a unei motociclete si de invatare a catorva tehnici esentiale de motociclism, urmata de un bine-meritat tratament de relaxare SPA!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o sesiune de cunoastere a unei motociclete si de invatare a catorva tehnici esentiale de motociclism in poligonul Hey Moto

Hey Moto este scoala unde se poate obtine permisul de conducere sub indrumarea unei echipe de instructori cu inalt nivel profesional, cu experienta vasta si pasiune veritabila pentru motociclete si masini. Cei cu spirit liber vor ajunge sa afle toate secretele si sa stapaneasca orice tip de „motor”, avand abilitatile practice necesare, dar si nivelul de prudenta care sa le ofere siguranta, nu doar placere.

Sedinta individuala privata din acest cadou este momentul ideal sa afle ce inseamna si ce presupune condusul unei motociclete! Aceasta experienta se va desfasura in poligon, alaturi de instructorul Cristian Anghel. Beneficiarului i se va face prezentarea motocicletei, a comenzilor de plecare si franare, de schimbare a vitezelor, astfel ca la finalul celor 2 ore didactice a cate 50 de minute sa isi poata da seama daca in suflet i s-a sadit o noua pasiune si poate chiar decide sa continue lectiile pentru obtinerea permisului.

Inainte de plecare, ca amintire a acestei expetiente va primi cadou o cagula si ghidul motociclistului incepator.

  • un tratament complet de tip spa la EdenSpa

Sugestiv intitulat Just for Him, cu o durata totala de 110 minute, tratamentul cuprinde un masaj profund de 50 min care vizeaza detensionarea musculara, prin manevre speciale ce actioneaza in profunzimea masei musculare, eliberand contracturile acumulate pe motor, dand flexibilitate intregului corp si relaxand mintea. Ritualul contine si un tratament purificator de 60 min pentru ten, special creat pentru barbati. Acesta previne deshidratarea si iritatiile dupa barbierit, curata, hidrateaza si creste nivelul de elasticitate al pielii. Iar finalul va fi incununat cu sampanie si ciocolata!

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: o sesiune cu instructor personal, in poligon, pe motor si un tratament complet de tip spa

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiune Privata Motociclism

Hey Moto
Nr participanti: 1
Durata: 2 ore didactice a cate 50 de minute
Locatie: Poligon Str. Electronicii nr 48, Bucuresti
Program: luni – vineri: 08-20
sambata: 10-16

Tratament SPA Just For Him

Eden Spa
Adresa: Calea Victoriei 56, Bucuresti
Nr participanti: 1
Durata: 110 min
Program: Luni-Vineri 7.00-21.00; Sambata 9.00 – 21.00; Duminica 9.00 – 21.00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Moto Test”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou flying journey tandem parapanta - complice.ro
Flying journey

Un cadou indraznet pentru o persoana iubitoare de libertate, aventura si adrenalina: zbor in tandem cu parapanta si evadare dintr-o camera misterioasa!

475 lei

cadou up and flying tandem parapanta - complice.ro
Up and flying

Aventuri la inaltime pentru persoane pline de energie: zbor in tandem cu parapanta si degustare de cafea!

650 lei

Cadou Raffly
Rafly

Cadou pentru pasionatii de adrenalina: cursa extinsa de raliu si zbor de lunga durata cu parapanta!

925 lei

Cadou Rallycopter
Rallycopter

De la praful de pe pista de raliu, la aerul tare al inaltimii survolate cu elicopterul

2,950 lei