cadou Mother and doughter in Romania ie personalizata la comanda mama si fiica - complice.ro
Mother & Daughter in Romania

Un cadou pretios pentru mama si fiica: un set de ii personalizate, pentru a transmite traditiile si generatiilor urmatoare!

1,700 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Alege materialul pe care va fi cusuta ia
Cadou Mother & Daughter in Romania (set de ii personalizate pentru mama si fiica si transport privat pana la atelier si inapoi)

Are mama o fetita frumusica foc… sunt versuri ale unui cunoscut cantec pentru copii. Si adevarul este ca, mandria oricarei mame sunt copiii ei. De asemenea, si sentimentele copiilor fata de parinti sunt foarte puternice, de iubire si recunostinta. Iar micile fetite se uita intotdeauna la mamele lor cu fascinatie si admiratie, dorind sa devina ele ineale frumoase si elegante cand vor creste mari, precum mamicile lor.

Pentru o mama si o fiica iubitoare de frumos si traditii am pregatit un cadou inedit, constand intr-un set de ii de bumbac personalizate, facute la comanda, care le va pune in valoare atat feminitatea si eleganta, cat si stransa conexiune familiala.

Vrei sa oferi unei mame iubitoare si fiicei ei un cadou pretios, care va trece proba timpului? Ofera-le in dar un set de ii de bumbac personalizate, iar traditia lor de familie va putea fi transmisa in timp, generatiilor urmatoare.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un set de ii cusute manual la comanda, pe panza de bumbac, personalizate

Mama si fiica vor merge in atelierul Romanian Blouse, acolo unde vor beneficia de consultanta in personalizarea iilor prin alegerea tipului de panza potrivit, a culorilor cusaturilor, a modelului, marimii si orice altceva se poate personaliza. Daca prefera, isi pot alege orice model de ie din atelier sau din catalog. Acelasi model va fi realizat atat pentru mama, cat si pentru fiica. La finalul vizitei, clientele vor primi un mic give-away simbolic ca amintire.

Durata de livrare a produselor finite este de 21 de zile in medie pentru un model existent in colectie sau de 60 de zile pentru un model unicat, din momentul plasarii comenzii ferme. Livrarea iilor personalizate, frumos ambalate, se va face prin curier la orice adresa din Romania.

In procesul online de achizitie a acestui pachet pe site-ul nostru poti alege sa daruiesti, in locul iilor din bumbac, doua ii din matase, considerata de unele doamne si domnisoare chiar mai pretioase.

  • transport privat cu sofer asigurat cu drag si profesionalism de catre partenerii nostri de la orice adresa din Bucuresti pana la atelierul Romanian Blouse si retur , pentru un confort desavarsit si pentru ca atat doamna, cat si mica domnisoara sa se poata dedica in intregime traditiilor si lucrurilor frumoase.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea „Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: set de ii personalizate la comanda si transport privat cu sofer.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Ie Personalizata

Romanian Blouse
Adresa showroom: Aleea Alexandru nr. 10, sect 1, Bucuresti
Program: luni – vineri: 10.00-18.00, sambata – duminica 10.00-20.00
Adresa livrare: indicata de client, serviciu realizat prin curierat (destinatie in Romania). Pentru adrese in afara Romaniei, transportul va fi platit separat de Client.
Nr participanti: 2

Transport Privat

Include 2 drumuri asigurate de partenerii nostri Black Cab sau similar:
– de la o adresa din Bucuresti la showroom-ul Romanian Blouse
– de la showroom-ul Romanian Blouse pana la o adresa din Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mother & Daughter in Romania”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Her romanian style ie personalizata la comanda - complice.ro
Her romanian style

IA – un cadou personalizat, cu stil, caracterizat prin traditie adusa in contemporan

1,175 lei

Cadou Romanian unique scent ie personalizata la comanda si atelier olfactiv - complice.ro
Romanian unique scent

Un cadou minunat pentru o romanca rafinata: propriul parfum creat intr-un laborator olfactiv si o ie persnalizata!

1,350 lei

Outfit sessions
Outfit Sessions

Stie ca imaginea conteaza? Atunci ofera-i in dar serviciile personalizate ale unor profesionisti in stil vestimentar si fotografie

1,875 lei

Cadou New mother in town - complice.ro
New mother in town

Cursuri despre plansul si masajul bebelusului, consiliere in alaptare si un curs de educatie acvatica la domiciliu – un cadou deosebit pentru o proaspata mamica!

1,050 lei

scent of a woman
The scent of a woman

Ofera-i in dar schimbarea de stil pe care si-o doreste si experienta parfumata a unui alt fel de “shopping”! 

3,600 lei