cadou Mother and Child - complice.ro
Mother and Child

Dans, gimnastica, masaj si o sedinta foto profesionala pentru mamica si bebelusul ei – un cadou sanatos pentru o legatura emotionala puternica!

1,200 lei

Compare

Cadou Mother and Child (gimnastica, dans, masaj si o sedinta foto profesionala pentru mamica si bebelusul ei)

Pentru majoritatea, bucuria cea mai mare in viata sunt copiii. Este o incantare sa ii vezi crescand, jucandu-se, razand. Ei ne umplu ziua de veselie atunci cand petrecem timpul in compania lor. Parintii, dar mai cu seama mamicile, cele care au purtat in pantece si au dat nastere minunatelor fapturi, isi simt sufletul implinit atunci cand isi vad micutii sanatosi, voiosi, jucausi.
Si pentru ca starea de bine, atat din punct de vedere fizic cat si psihic, este recomandat sa fie conferita bebelusului inca de la nastere… si pentru ca armonia dintre binele copilului si cel al mamei creeaza intotdeauna legaturi emotionale puternice si echilibru in dezvoltarea celor doi… noi am creat un pachet-cadou ce le ofera ocazia celor ce il primesc sa petreaca timp pretios impreuna, distrandu-se si relaxandu-se deopotriva. Cei doi, mamica si bebelusul, vor avea parte de gimnastica, dans, masaj si o sedinta foto intr-un studio profesional, ce ii va ajuta sa fie mai sanatosi si mai frumosi din toate punctele de vedere si, totodata, le va intari legatura sentimentala.

 

Vrei sa faci un cadou deosebit unei mamici si bebelusului ei la nastere, la botez sau cu ocazia unei aniversari ori de Craciun? Alege cadoul nostru cu dans, gimnastica, masaj si sedinta foto in doi, pentru o stare de bine fizica si psihica si pentru o legatura emotionala mai puternica!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • Gimnastica in doi sub indrumarea specialistilor kinetoterapeuti ai Centrului ProMAMA.

Exercitiile pe care le vor face sunt de tip Pilates, stretching si aerobic, in ritmuri de vals, salsa si samba. Beneficiile acestui tip de miscare sunt multiple, ca de exemplu: slabire si tonifiere post-partum, relationare activa cu bebelusul, socializare cu alte mamici, relaxare si reducere a tensiunilor emotionale. Gimnastica impreuna cu bebelusul este cea mai placuta si, totodata, distractiva metoda de recapatare a formelor mamicii de dinainte de sarcina.

 • Dans in doi desfasurat la Centrul ProMAMA alaturi de Ruxandra Enaceanu-Tudoras, antrenor si arbitru de dans sportiv.

Cursul de dans in doi este un curs de dans activ pentru mamici si bebelusi potrivit atat pentru incepatori care doresc sa invete cativa pasi, cat si pentru mamicile care doresc sa reintre in forma si sa se bucure la maxim de petrecerea de botez sau alte evenimente din viata lor.
Mamica va avea ocazia sa invete pasi din diferite stiluri de dans, cum ar fi: dansuri de societate (vals, tango), latino (cha cha cha, samba, rock’n roll, rumba), salsa, bachata, merengue, dans popular de diferite feluri (hora, zorba, line dance etc) si mici coregrafii pentru dansurile in voga ale momentului.

 • Masaj si gimnastica pentru bebelus efectuate de catre specialistii Centrului ProMAMA. Exercitiile fizice combinate cu masajul ajuta la:
  – reducerea agitatiei copilului si calmarea lui;
  – stimularea digestiei, diminuand si inlaturand colicile;
  – relaxarea si tonifierea musculaturii;
  – stimularea sistemului circulator si a imunitatii;
  – crearea unei stari de siguranta si incredere;
  – reglarea poftei de mancare.
 • In timp ce bebe este astfel rasfatat, mamica se va bucura intr-o camera alaturata de 2 sedinte de masaj de relaxare efectuate tot la Centrul ProMAMA. Mamica va beneficia de sedinte de masaj corporal complet personalizate, avand ca scop ameliorarea tensiunilor si stresului. Programul de masaj este conceput individual, in functie de nevoile fiecarei mamici.
 • Sedinta foto pentru mamica si bebelus in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu isi va ajuta „modelele” sa pozeze cat mai natural, punandu-le in evidenta emotiile si sentimentele traite. Sesiunea foto de doua ore va include un decor special ce ii va ajuta pe mamica si bebe sa se destinda, timp in care fotograful va surprinde cele mai naturale 30 de cadre pe care la va prelucra ulterior cu multa grija. Marcela Hristescu a fotografiat la MH Studio sute de bebelusi si copii de varste diferite, a lucrat cu Asociatia Mame in cadrul campaniei „Un zambet pentru ecograf” si a creat fotografiile campaniei Celia, prezente in majoritatea revistelor de crestere si ingrijire a copilului.

 

 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

​R​eprezinta contravaloarea celor 5 activiitati: gimnastica in doi, dans in doi, masaj relaxare mamica, masaj bebe si sedinta foto pentru cei doi.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Gimnastica In Doi

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 2 (mama si bebe)
Nr sesiuni: 2
Durata: 50 min / sesiune

Dans In Doi

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 2 (mama si bebe)
Nr sesiuni: 2
Durata: 50 min / sesiune (recomandat dupa 6-8 saptamani de la nastere)

Masaj Si Gimnastica Bebe

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 1 (bebe)
Nr sesiuni: 2
Durata: 30-45 min / sesiune

Masaj Relaxare Mama

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti: 1 (mama)
Nr sesiuni: 2
Durata: 50 min / sesiune

Sedinta Foto

MH Studio
Adresa:T-Center, Str. Lanariei nr. 93-95, et. 2, nr. 42 – intrarea English Kids Academy, Zona: Parcul Tineretului, langa Liceul Sincai
Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Nr participanti:2 (mama si bebe)
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mother and Child”

Etichetă: .