cadou Morning Love - complice.ro
Morning love

Rasfat la superlativ:  un mic dejun revigorant, un tratament plin de dezmierdari imbietoare, acces la SPA-ul din locatie si transport privat

1,330 lei

Compare

Cadou Morning love (un mic dejun revigorant, un tratament “Duo Couple’s Pampering” si acces la SPA in cadrul Hotel Epoque Cismigiu si transport privat cu sofer)

Ziua buna se cunoaste de dimineata!
Atunci cand te trezesti langa persoana iubita, chipul ti se lumineaza imediat si parca intreg universul contribuie la fericirea ta si a jumatatii tale. Dar este inca si mai frumos atunci cand stii ca poti intazia cateva ore indeletnicirile zilnice, pentru a trai cateva momente in plus de rasfat complet in doi.

Astfel, cei doi indragostiti sunt invitati intr-unul din cele mai elegante si apreciate hoteluri din inima Bucurestiului, chiar de langa romanticul parc Cismigiu, pentru a-si incepe ziua cu un mic dejun revigorant, un tratament plin de dezmierdari imbietoare si acces la SPA-ul din locatie, beneficiind si de transport privat. Este un cadou special de care indragostitii se pot bucura de Valentine’s Day sau intr-o zi oarecare.

Vrei sa oferi un cadou plin de rasfat si iubire jumatatii tale sau unui cuplu de indragostiti? Ofera in dar cadoul “Morning love” care contine un mic dejun revigorant, un tratament de cuplu plin de dezmierdari imbietoare si acces la SPA in cadrul Hotel Epoque Cismigiu, dar si transport privat cu sofer. Sigru cei doi indragostiti vor avea parte de un inceput de zi plina de iubire si amintiri de lunga durata.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  •  un mic dejun delicios si bogat, de tip bufet, savurat in restaurantul Hotelului Epoque 5*.

Hotelul Epoque este un hotel de lux, de tip boutique, amplasat intr-o oaza de liniste exact in centrul Bucurestiului dar departe de bulevardele zgomotoase, langa Parcul Cismigiu si la cativa pasi de toate reperele care definesc identitatea orasului. Aceasta amplasare strategica permite plimbari pana la Ateneul Roman sau Opera Bucuresti, la Palatul Regal, care acum gazduieste Muzeul National de Arta, sau pana la Teatrul National, acestea fiind doar cateva puncte de interes. Cu interior amenajat select si elegant, in culori neutre, cu elemente de design alese atent, inspirate de stilul arhitectural neoromanesc, hotelul ofera parcare gratuita pentru oaspeti, WiFi gratuit in toate zonele si posibilitatea de a servi micul dejun si pe terasa..

  • tratament “Duo Couple’s Pampering” in centrul SPA modern si elegant gazduit tot de hotelul Epoque 5*.

Cei doi indragostiti se vor bucura timp de 60 de minute de un masaj suedez de relaxare realizat in tandem ce ofera ocazia perfecta de reconectare spirituala cu persoana iubita.

  • acces la SPA Epoque, pentru ca cei doi indragostiti sa se bucure de un rasfat deplin pe toata perioada diminetii petrecute la Hotel.
  • in plus, pentru ca cei doi indragostiti sa fie alintati si sa isi poata concentra intreaga atentie doar unul asupra celuilalt, complicii nostri in transport privat vor asigura transferul cu sofer in deplina siguranta, de la orice adresa din Bucuresti pana la hotel si retur.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 4 componente: un mic dejun revigorant, un tratament plin de dezmierdari imbietoare sugestiv intitulat “Duo Couple’s Pampering” si acces la spa, toate in cadrul Hotel Epoque Cismigiu si transport privat cu sofer.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine si un mesaj personal. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Mic Dejun

Restaurant L’Atelier (Hotel Epoque 5*)
Adresa: Intrarea Aurora nr. 17C, sector 1, Bucuresti
Nr participanti: 2

Tratament “Duo Couple's Pampering”

Hotel Epoque 5*
Adresa: Intrarea Aurora nr. 17C, sector 1, Bucuresti
Nr participanti: 2
Durata: 60 min

Acces Spa

Hotel Epoque 5*
Adresa: Intrarea Aurora nr. 17C, sector 1, Bucuresti
Nr participanti: 2

Transport Privat

Sunt incluse doua drumuri:
– de la orice adresa din Bucuresti la Hotel Epoque
– de la Hotel Epoque la orice adresa din Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Morning love”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Good morning - complice.ro
Good morning

Un cadou pentru o zi buna care se cunoaste de dimineata: mic dejun si degustare privata de cafea

430 lei

cadou Executive romance - complice.ro
Executive romance

Celebrarea iubirii la superlativ: tratament SPA in doi, cina romantica la restaurant L’Atelier, o noapte magica in unul din apartamentele Hotelului Epoque 5* si transport privat

3,200 lei