cadou Mesaj personalizat de la Irina Margareta Nistor - complice.ro
Mesaj personalizat: Irina Margareta Nistor

Un scurt video cu urari personalizate, “dublate” de o voce inconfundabila

675 lei

Compare

Cadou Mesaj personalizat: Irina Margareta Nistor

Vrei ca mesajul tau sa aiba o voce memorabila? Ii plac la nebunie filmele? Poate chiar a crescut urmarind pe casete video, dublate in limba romana, toate marile filme de la Hollywood?

Atunci Irina Margareta Nistor este cel mai bun complice care te poate ajuta, cu vocea ei memorabila si inconfundabila, sa transmiti un mesaj personalizat acelei persoane dragi din viata ta, alaturi de cele mai sincere urari de bine.

Tu ii vei povesti Irinei despre destinatarul mesajului, despre ocazia cu care este pregatita surpriza, dar si detalii care stii ca vor surprinde. Apoi, ea va alcatui un mesaj special si il va inregistra in format video. La final, tu vei primi mesajul in format electronic sau il vom trimite direct destinatarului, in functie de modalitatea stabilita impreuna.

Care crezi ca va fi reactia? :)

Vrei ca mesajul tau sa aiba o voce memorabila pentru o persoana draga, pasionata de cinematografie? Ofera in dar cadoul „Mesaj personalizat de la Irina Margareta Nistor”, iar urarile tale rostite de o voce inconfundabila vor ramane pururi in inima si in amintirea destinatarului.

 

Absolventa a Universitatii Bucuresti, Irina isi incepe cariera de traducator in 1980, subtitrand pentru Cinemateca si Televiziunea Romana peste 500 de pelicule si dubland peste 5000 de filme pe video, despre care Ilinca Calugareanu face un documentar selectionat la Sundance in 2015: „Chuck Norris versus Comunism”.

Este in paralel redactor si realizator tv si filmeaza festivalurile de la Karlovy-Vary, Reims, Stockholm Montreux, comentand pentru radio, TV si presa scrisa de la Cannes, Berlin, Namur, Tokio, San Sebastian, Chisinauu, Montreal, Londra, Roma, Venetia etc.

De peste 16 ani concepe si modereaza emisiunea radio saptamanala „Vocea filmelor” care este in prezent si pe YouTube.

Irina Margareta Nistor este directorul Festivalului International de Psihanaliza si Film, care are loc in fiecare an, incepand din 2012.  Programul festivalului include o selectie de scurt-metraje, documentare, programe adresate copiilor si adolescentilor, filme vintage, precum si filme de fictiune, de public sau de nisa, premiate la festivaluri internationale sau prezentate in proiectii speciale in Romania, inclusiv premiere absolute si avanpremiere sau chiar spectacole produse de festival.

Din 2018 Irina este si ambasador al Proiectului „100 de ani, 100 de filme, 100 de localitati”, precum si al mai multor Festivaluri precum: Flight (de la Timisoara), „Les Films de Cannes” in mai multe orase, SFR Iasi…etc.

Dar, poate cel mai important, este vocea cu care a crescut o generatie intreaga, care a deschis unui popor usa catre alte culturi si i-a intarit speranta intr-o viata mai buna.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: mesaj personalizat de la Irina Margareta Nistor

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Mesaj Personalizat

Irina Margareta Nistor
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: max 7 zile de la primirea informatiilor complete din partea clientului

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mesaj personalizat: Irina Margareta Nistor”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Mesaj personalizat de la Monica Anghel - complice.ro
Mesaj personalizat de la Monica Anghel

Urari melodioase de la una din cele mai mari cantarete ale muzicii usoare romanesti!

775 lei

cadou Mesaj personalizat de la Wilmark - complice.ro
Mesaj personalizat de la Wilmark

Mesaj video personalizat din partea carismaticului Wilmark, pentru ca urarea ta din suflet sa transmita in plus si energie pozitiva

1,950 lei

cadou Mesaj personalizat de la Andreea Runceanu - complice.ro
Mesaj personalizat: Andreea Runceanu

Mesaj video cu parfum de vioara, personalizat de catre Andreea din trupa Amadeus

685 lei

cadou Mesaj personalizat de la Mr. Saxi- complice.ro
Mesaj personalizat de la Mr Saxi

Mesaj video personalizat de la Mr Saxi, insotit de cele mai melodioase acorduri de saxofon

425 lei

cadou Mesaj personalizat de la Calin Goia - complice.ro
Mesaj personalizat de la Calin Goia

Urari video personalizate de la Calin Goia (solistul Voltaj) pentru ca mesajul tau sa surprinda si sa impresioneze!

5,500 lei