cadou Mesaj personalizat de la Wilmark - complice.ro
Mesaj personalizat de la Wilmark

Mesaj video personalizat din partea carismaticului Wilmark, pentru ca urarea ta din suflet sa transmita in plus si energie pozitiva

1,950 lei

Compare

Cadou Mesaj video personalizat de la Wilmark

 

Cum poti spune cuiva “La multi ani!”, “Felicitari!” sau “Succes!” astfel incat sa nu uite niciodata?

Ce spui de ajutorul unei vedete fermecatoare si carismatice? Stii ca ii place stilul latino, ca il urmareste pe Wilmark in social media, ca ii admira miscarile de dans sau ca isi doreste sa urmeze scoala lui de dans? Ce ar fi atunci sa primeasca o urare chiar de la el? Astfel, Wilmark va fi complicele perfect pentru a-i trimite un mesaj personalizat, livrat atunci cand se asteapta mai putin.

Tu ii vei povesti lui Wilmark despre destinatarul mesajului, despre ocazia cu care este pregatita surpriza, dar si detalii care stii ca vor surprinde. Apoi, Wilmark va alcatui un mesaj special, unic si il va inregistra in format video. La final, iti va trimite mesajul in format electronic tie sau direct destinatarului, in functie de modalitatea stabilita impreuna.

Care crezi ca va fi reactia? :)

Vrei sa transmiti un mesaj suta la suta personalizat care sa transmita in plus si energie pozitiva? Ofera in dar cadoul „Mesaj personalizat de la Wilmark”, iar urarile tale vor fi pline de pasiune, naturalete si spontaneitate ce vor merge direct la sufletul destinatarului.

Istoria se scrie in fiecare zi, fiecare dintre noi adauga cate o fila, o fraza. Ne suntem datori noua insine sa incercam! Asa incep povestile de succes! Sunt printre noi oameni care inteleg mai repede care le este menirea. Wilmark Rizzo Hernandez este unul dintre oamenii care scriu filele unei povesti de succes in fiecare zi.

S-a nascut la 31 mai 1977 in Santafe de Bogota, in indepartata si insorita Columbie. A absolvit “Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana din Bogota. In Romania a ajuns printr-o intamplare “studioasa”, adica a urmat studiile Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. Dorinta sa la acea vreme fiind aceea de a deveni inginer.

Viata ne indreapta pasii pe cai nebanuit. Dorul de tara natala, l-au facut pe Wilmark sa-si doreasca sa aduca pe meleagurile noastre o farama din ritmurile si pasiunea dansurilor latino-americane. Atmosfera tropicala, oamenii petrecareti, pasiuni inflacarate, toate aceste fiind un mod de viata pe care a fost dispus sa-l arate. Astfel, la deschiderea primei discoteci latino-americane in Romania, “Salsa You & Me”, se face remarcat prin stilul traditional de dans “Salsa Mambo” prin controlul perfect al trupului, miscari bine conturate si vibratiile care emana naturalete. Ringul de dans devine pasiunea lui. Avand ca pregatire scoala de dans in Columbia, incepe sa sustina cursuri de dans ca instructor si isi formeza propria trupa de dansatori.

Wilmark este persoana care insufleteste orice incapere. Carismatic si exotic, este binecunoscut pentru energia sa debordanta si atmosfera incediara pe care o creeaza la fiecare eveniment.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: mesaj personalizat de la Wilmark

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Mesaj Personalizat

Wilmark
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: max 7 zile de la primirea informatiilor complete din partea clientului

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mesaj personalizat de la Wilmark”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou un cantec unic, doar pentru tine versuri personalizate, melodie personalizata - complice.ro
Un cantec unic, doar pentru tine

Un cantec 100% personalizat: un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag

1,350 lei

cadou Mesaj personalizat de la Mr. Saxi- complice.ro
Mesaj personalizat de la Mr Saxi

Mesaj video personalizat de la Mr Saxi, insotit de cele mai melodioase acorduri de saxofon

425 lei

cadou Mesaj personalizat de la Calin Goia - complice.ro
Mesaj personalizat de la Calin Goia

Urari video personalizate de la Calin Goia (solistul Voltaj) pentru ca mesajul tau sa surprinda si sa impresioneze!

5,500 lei