cadou Mesaj personalizat de la Mr. Saxi- complice.ro
Mesaj personalizat de la Mr Saxi

Mesaj video personalizat de la Mr Saxi, insotit de cele mai melodioase acorduri de saxofon

425 lei

Compare

Cadou mesaj video personalizat de la Mr Saxi

Cum poti spune cuiva “La multi ani!” sau “Aniversare fericita” intr-un mod total inedit? Este o persoana romantica care fredoneaza mereu cate o melodie?

Ce spui de ajutorul lui Mr. Saxi, unul dintre cei mai cunoscuti saxofonisti romani? Cum ar fi sa ii transmita chiar el o urare personalizata si apoi sa ii cante la saxofon celebra melodie “Happy Birthday”? Sau poate melodia preferata? Sau poate chiar melodia pe care a dansat la nunta? Astfel, Mr. Saxi va fi complicele perfect pentru a-i trimite un mesaj personalizat ce nu va fi uitat.

Tu ii vei povesti lui Mr. Saxi despre destinatarul mesajului, despre ocazia cu care este pregatita surpriza, muzica preferata, dar si detalii care stii ca vor surprinde. Apoi, el va alcatui un mesaj special, impletit cu acorduri de saxofon si il va inregistra in format video. La final, iti va trimite mesajul in format electronic tie sau direct destinatarului, in functie de modalitatea stabilita impreuna.

Care crezi ca va fi reactia? :)

Vrei sa transmiti un mesaj unic si personalizat unei persoane importante din viata ta? Ofera in dar cadoul „Mesaj personalizat de la Mr Saxi”, iar urarile tale ii vor rasuna mult timp in urechi.

Absolvent al Universitatii Naționale de Muzica din Bucuresti, Mr. Saxi  (adica Valentin Birzu) a colaborat de-a lungul timpului cu foarte multi artisti consacrati, printre care Petre Geambasu (in cadrul emisiunii Dansez pentru tine), Calin Geambasu, Horia Brenciu, Smiley etc.

Are la activ sase concerte la Sala Palatului alaturi de Horia Brenciu si Smiley in cadrul lansarii unuia dintre cele mai vandute albume romanesti „Acasa”. Are peste 10 ani de experienta in evenimentele private premium atat alaturi de band-uri de cover-uri, dar si pe cont propriu. In plus, este prezent in cluburile si locatiile mari din Bucuresti si din tara alaturi de DJ consacrati. A fost rezident la Vintage Bucuresti, Vintage Brasov, Finnish Cocktail & Club, Freddo, Bound, Old City , The Tube etc si a avut colaborari cu multe cluburi, locatii premium si concepte de party (Bamboo, Fratelli, Uanderful, Appétit Social, Mood Snagov, Koshin Glam Club Ploiesti, Quando Beach – Mamaia, Crush Wine Bar Cluj, Liquid Club Sibiu etc.)

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: mesaj personalizat de la Mr Saxy

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Mesaj Personalizat

Mr Saxy
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: 3 zile de la primirea informatiilor complete din partea clientului

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mesaj personalizat de la Mr Saxi”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou un cantec unic, doar pentru tine versuri personalizate, melodie personalizata - complice.ro
Un cantec unic, doar pentru tine

Un cantec 100% personalizat: un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag

1,350 lei

cadou mesaj personalizat de la Andrei Rosu - complice.ro
Mesaj personalizat de la Andrei Rosu

Mesaj video personalizat din partea sportivului de anduranta Andrei Rosu, pentru ca urarea ta sa surprinda si sa impresioneze cu adevarat!

375 lei

cadou Mesaj personalizat de la Calin Goia - complice.ro
Mesaj personalizat de la Calin Goia

Urari video personalizate de la Calin Goia (solistul Voltaj) pentru ca mesajul tau sa surprinda si sa impresioneze!

5,500 lei