cadou Mesaj personalizat de la Andreea Runceanu - complice.ro
Mesaj personalizat: Andreea Runceanu

Mesaj video cu parfum de vioara, personalizat de catre Andreea din trupa Amadeus

685 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Adauga piesa preferata interpretata la vioara
Cadou Mesaj personalizat de la Andreea Runceanu

Doresti sa urezi “La multi ani!” sau “Aniversare fericita” intr-un mod cu totul surprinzator unei persoane romantice, care iubeste muzica instrumentala sau chiar vioara?

Ce spui de ajutorul Andreei Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus? Cum ar fi sa ii transmita ea personal o urare inedita, insotita de acordurile celebrei melodii “Happy Birthday” cantate la vioara? Andreea va fi complicele perfect pentru a-i trimite un mesaj personalizat memorabil.

Tu ii vei povesti Andreei despre destinatarul mesajului, despre ocazia cu care este pregatita surpriza, dar si detalii care vor surprinde. Apoi, ea va alcatui un mesaj special, impletit cu acorduri de vioara si il va inregistra in format video. La final, iti va trimite mesajul in format electronic tie sau direct destinatarului, in functie de modalitatea stabilita impreuna.

Care crezi ca va fi reactia?

In plus, daca stii ca i-ar placea sa asculte cantecul preferat reinterpretata la vioara sau poate chiar sa danseze pe ritmurile melodiei preferate in acorduri fine de vioara, completeaza cadoul cu o extraoptiune si adauga ca in acest dar de suflet sa primeasca si piesa favorita interpretata la vioara de Andreea. 

Vrei sa transmiti un mesaj unic si personalizat, pe ritmuri de vioara, unei persoane importante din viata ta? Ofera in dar cadoul „Mesaj personalizat cu Andreea Runceanu”, fondatoarea trupei Amadeus, iar urarile tale ii vor incanta inima.

Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus, provine dintr-o familie de muzicieni si, inca de mic copil, a fost atrasa de domeniul artistic. Mama ei era violonista, tatal corist, iar verisoara, ei, Mihaela Runceanu, una dintre cele mai mari voci ale muzicii romanesti. A crescut cantand, intai cu vocea apoi cu vioara, iar pasiunea s-a transformat intr-o dorinta de a urma o cariera in domeniul muzicii. Gandul cu care a plecat de mic copil de acasa, la studii muzicale, a fost acesta: ’Vreau sa devin o violonista mare si sa concertez in toata lumea”. Iar visul i s-a implinit!

Andreea considera ca pentru a ajunge sa ai succes in acest domeniu trebuie sa iubesti la nebunie muzica si scena. Apoi trebuie sa fii generos cu publicul, sa te daruiesti cu totul in fata lui. Nu in ultimul rand, rabdarea, puterea de munca si seriozitatea sunt indispensabile pentru un artist, fara de care nu ar putea avea success niciodata.

Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de genul classical crossover din lume si liderul incontestabil al acestui gen din Romania. Cu 140 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, 5 albume lansate si sute de concerte tinute in tari de pe patru continente, cele patru instrumentiste si-au propus ca prin muzica lor sa atraga cat mai multa lume sa iubeasca muzica si sa invete sa cante la un instrument muzical.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: mesaj video personalizat de la Andreea Runceanu

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Mesaj Personalizat

Andreea Runceanu
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: 5 zile de la primirea informatiilor complete din partea clientului

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Mesaj personalizat: Andreea Runceanu”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou un cantec unic, doar pentru tine versuri personalizate, melodie personalizata - complice.ro
Un cantec unic, doar pentru tine

Un cantec 100% personalizat: un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag

1,350 lei

cadou Mesaj personalizat de la Mr. Saxi- complice.ro
Mesaj personalizat de la Mr Saxi

Mesaj video personalizat de la Mr Saxi, insotit de cele mai melodioase acorduri de saxofon

425 lei

cadou mesaj personalizat de la Andrei Rosu - complice.ro
Mesaj personalizat de la Andrei Rosu

Mesaj video personalizat din partea sportivului de anduranta Andrei Rosu, pentru ca urarea ta sa surprinda si sa impresioneze cu adevarat!

375 lei

cadou Mesaj personalizat de la Calin Goia - complice.ro
Mesaj personalizat de la Calin Goia

Urari video personalizate de la Calin Goia (solistul Voltaj) pentru ca mesajul tau sa surprinda si sa impresioneze!

5,500 lei