cadou curs online de makeup basic sau longware cu Adina Necula - complice.ro
Make-up individual online

Sesiune online de automake-up sub indrumarea Adinei Necula, primul blogger de beauty din Romania

400 lei

Compare

Cadou Make-up individual online cu Adina Necula (o sesiune online de make-up alaturi de primul blogger de beauty din Romania)

Doamnele si domnisoarele vor sa arate cat mai frumos zi de zi si sa fie admirate pentru stilul si naturaletea lor; si de ce nu, pentru machiajul lor perfect.

Astfel, noi cream contextul pentru ca ele sa invete tot ceea ce trebuie sa stie pentru realizarea unui make-up corect si impecabil in confortul propriei case, pentru a straluci, oriunde s-ar afla.

Vrei sa oferi un cadou foarte util si totodata plin feminitate unei doamne sau domnisoare importante din viata ta? Ofera-i pachetul “make-up individual online cu Adina Necula” care include o sesiune online personalizata alaturi de primul blogger de beauty din Romania!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • sesiune online de make-up basic sau longwear, alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania

Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

Cine va primi acest inedit cadou se va bucura de o sesiune online de doua ore cu Adina, prin intermediul unei platforme de comunicare video, ocazie cu care isi va desavarsi imaginea exterioara, dar si starea de bine interioara. In cadrul pachetului de make-up, Adina ii va prezenta clientei etapele necesare pentru un machiaj de zi fara cusur:

  • pregatirea tenului inainte de aplicarea produselor de machiaj,
  • modalitatile de aplicare corecta a produselor de machiaj,
  • ordinea aplicarii acestora,
  • tehnica realizarii unui machiaj expresiv si cu un aspect discret si natural al ochilor (tinand cont de nuanta irisului, forma ochilor si trasaturile individuale).

Clienta va invata, de asemenea, sa aleaga culorile ideale armonizate cu nuanta parului, a irisului si cu pigmentatia tenului. Adina ii va arata si care este tehnica de conturare a fetei (contouring) si de evidentiere a trasaturilor. Nu in ultimul rand, ii va arata si cum poate transforma un machiaj de zi intr-unul de seara in mai putin de 10 minute si ii va deconspira secretul unui machiaj rezistent pentru evenimente speciale.

Dupa aproximativ 24h de la sesiunea online, clienta va primi prin email de la Adina o recomandare de produse de make-up potrivite stilului personal si schema detaliata a aplicarii acestora.

Aceiasi pasi vor fi urmati si in cazul alegerii unui pachet adaptat machiajului longwear, adica de seara. De aceasta data insa, Adina ii va dezvalui trucuri pentru un machiaj cu un aspect care sa arate cel putin 10 ore ireprosabil.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: sesiune online de make-up alaturi de primul blogger de beauty din Romania

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiune Online De Makeup Basic Sau Longwear

Adina Necula
Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop
Nr participanti: 1
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Make-up individual online”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Make-up first steps sedinta foto profesionista si sesiune de make-up personalizata - complice.ro
Make-up first steps

O sesiune privata de make-up pentru adolescente si o sedinta foto profesionista pentru o domnisoara care doreste sa isi desavarseasca feminitatea!

1,650 lei

cadou Diva Look coafat make-up photo shooting- complice.ro
Diva Look

Un cadou feminin pentru o adevarata diva: coafat, make-up si sedinta foto!

1,000 lei

cadou Make-up your scent Adina Necula personal shopping make-up demonstratii practice - complice.ro
Make-up your scent

Sesiune individuala de make-up si atelier olfactiv – un cadou rafinat si util pentru o prezenta feminina remarcabila

950 lei