Love is in the air: zbor cu balonul cu aer cald, tratament SPA in doi si o cina romantica

3.400 lei

Dragostea va pluti in aer, la propriu si la figurat: zbor cu balonul cu aer cald, tratament SPA relaxant si o cina romantica de 5*!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Pachet experiential Love is in the air: zbor cu balonul cu aer cald, tratament SPA in doi si o cina romantica

    “Acolo unde este dragoste, exista viata” (Mahatma Gandhi), exista doua suflete ce simt ca unul si care doresc sa fie mereu alaturi si sa traiasca fiecare experienta, la maxim, impreuna. Aceasta dragoste intensa, credem noi, poate fi celebrata oricand si oriunde, insa momentele memorabile, care fac diferenta intre cotidian si extraordinar, sunt acelea in care cele doua suflete pereche experimenteaza activitati surprinzatoare care le incanta inima si le intaresc sentimentele de apartenenta unul celuilalt.

    Pentru un cuplu de etern indragostiti am creat un pachet aparte plin de romantism, rasfat si eleganta. “Love is in the air” va purta iubirea celor doi prin vazduh plutind cu balonul cu aer cald, aducandu-i apoi cu picioarele pe pamant dar ramanand cu capul in nori, imbalsamati in miresmele unui tratament SPA desavarsit, pentru ca la final sa ii conduca usor in lumea artei culinare sublime.

     Vrei sa ii oferi jumatatii tale un cadou plin de dragoste si pasiune? Sau unui cuplu de indragostiti care iti sunt foarte dragi? Ofera experienta inedita a unui zbor cu balonul cu aer cald, urmata de rasfatul unui tratament SPA in doi si, la final, o cina romantica pentru ca amintirile momentelor traite impreuna sa ii insoteasca intreaga viata!

    Mai exact, acest pachet consta din:

    • Zbor de agrement cu balonul cu aer cald alaturi de partenerii de la Balonro

    Balonul cu Aer Cald este o aeronava care functioneaza prin incalzirea aerului din interiorul anvelopei cu ajutorul arzatoarelor care se gasesc in nacela acestuia (deasupra). Zborul se desfasoara in conditii de siguranta, inaltimea la care se zboara putand fi de circa 300-400 metri. Orele propice pentru zborul cu balonul sunt in general la rasaritul soarelui atunci cand atmosfera este calma iar privelistea deosebita. Noi propunem un zbor pentru 2 persoane, ca parte a unui grup preformat, din 6/8 persoane.

    • Champagne & Chocolate Couple Relaxing Massage in ambianta eleganta de la EdenSpa

    Pachetul contine si o experienta de 90 de minute pentru amandoi, reprezentand o ocazie de a petrece impreuna clipe de relaxare, incantare senzoriala si sanatate pura. Mai exact, cei doi se vor bucura de un tratament  chocolate body wrap for two si un masaj wellbeing in doi. Finalul va fi incununat de o degustare de sampanie si ciocolata.

    • O cina sofisticata pentru doua persoane gazduita in unul din restaurantele Grand Hotel Continental. Inca de la intrarea in hotel sunt evidente luxul, bunul gust si eleganta date de aerul nobil al mobilierului special ales de la case de licitatii de antichitati. Bucataria de aici se mandreste cu preparate delicate, alcatuite cu creativitate, ce au castigat trofee atat in tara cat si in strainatate.  Cei doi indragostiti isi pot alege unul dintre rafinatele meniuri puse la dispozitie:

    Romeo and Juliet care ofera oaspetilor urmatoarele preparate: la antreu – Scoici Saint -Jaques cu spuma de mazare si germeni de mange tout, la felul principal – Piept de rata cu spuma de cartofi dulci si sos de zmeura, la desert – Cremme brule cu levantica si petale de trandafiri caramelizate, totul impreuna cu o sticla de Vin Rara Neagra- Purcari Nocturne si desigur o sticla de Apa minerala/plata.

    sau

    Wine and grape ritual care ofera oaspetilor urmatoarele preparate: la antreu – Salata de radichio, rucola, branza
    proaspata de capra, struguri si nuci caramelizate, la felul principal – Muschi de vita Wellington, legume grill si sos Pinot Noir,
    la desert – Pralina de ciocolata neagra Callebaut cu jeleuri de portocale rosii, totul impreuna cu o sticla de Vin Pinot Noir – Crama Oprisor si desigur o sticla de Apa minerala/plata.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: zbor cu balonul cu aer cald, tratament spa si cina romantica la restaurant
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Zbor Cu Balonul Cu Aer Cald Balonro | Zona: Aerodromul Clinceni sau asemanator | Program: Luni – Duminica, la rasaritul soarelui, in conditii meteorologice corespunzatoare | Nr participanti: 2 (parte a unui grup de 6-8 pers) | Durata: 1 ora
    Tratament SPA EdenSpa| Adresa: str Paris nr 21 sector 1, Bucuresti | Program: Luni-Vineri 09:00-21:00 Sambata 10:00-19:00, Duminica 10:00-19:00 | Nr participanti: 2 | Durata: 75 min + o ora suplimentar la sauna si jacuzzi
    Cina Romantica Grand Hotel Continental | Adresa: Calea Victoriei, nr. 56, cod postal 010083, Sector 1, Bucuresti | Nr participanti: 2
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Love is in the air: zbor cu balonul cu aer cald, tratament SPA in doi si o cina romantica”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii