cadou Live: joc de spionaj online si offline - complice.ro
Live: joc de spionaj offline si online

Jocuri de spionaj de tip escape room, online si offline, alaturi de prieteni, pentru distractie si amintiri memorabile!

330 lei

Compare

Cadou Live: joc de spionaj online si offline (un joc live de spionaj desfasurat cu ajutorul platformelor online si o evadare reala dintr-o camera misterioasa)

Pentru cei care si-au dorit macar o data sa fie spioni adevarati intr-o misiune importanta, partenerii nostri de la Quest Mission au creat un joc special, Special Ops, care ofera ocazia ca fiecare sa testeze din confortul propriei case daca aceasta ‘schimbare de profesie’ ar fi de bun augur.

Quest Mission ofera tuturor ocazia sa devina eroi in intriga povestii, sa gaseasca indicii, sa conecteze punctele, sa descopere si sa rezolve misterele in cel mai profesionist mod. Si, cel mai important, toata lumea se va distra la maxim alaturi de prietenii dragi.

Vrei sa oferi un cadou plin de mister si adrenalina de care o persoana draga sa se bucure alaturi de familie si prieteni? Ofera cadou un joc live de spionaj desfasurat cu ajutorul platformelor online si o evadare reala dintr-o camera misterioasa pentru momente de distractie si amintiri frumoase.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un joc live de spionaj desfasurat cu ajutorul platformelor online, pus la dispozitie de profesionistii de la Quest Mission

Cine primeste acest cadou va forma, alaturi de membrii familiei sau de cei mai buni prieteni, o echipa de tineri spioni recruti si vor face parte din echipa super secreta de Special Ops, Departamentul Intelligence. Trebuie sa descopere cele mai noi si importante secrete si totodata sa avanseze in grad. Vor avea acces, via legaturi si canale sigure, la informatiile gasite de agentii de teren din toata lumea, astfel incat sa rezolve cazul, din confortul propiei case. Si, bineinteles, vor avea timp si sa bea un suc sau o cafea, chiar sa manance o gustare, pentru a-si improspata puterile, intrucat jocul este self-paced.

  • o evadare pentru 2 prieteni din camera “Mission Impossible” de la Quest Mission

Cine primeste acest cadou, alaturi de o persoana draga, este eroul unei povesti misterioase si pline de aventura! Cei doi vor trai pe viu ceea ce pana acum doar au citit sau au vazut in filme. Vor descoperi un nou mod extraordinar de a petrece timpul liber, pe care noi il numim smart-fun.
Misiunile Quest Mission transpun orice participant intr-o alta lume, unde timpul, spatiul si perceptiile se modifica, iar distractia cu prietenii este garantata.
De data aceasta, propunerea noastra este “Misiune Imposibila”, o camera foarte versatila, fiind potrivita pentru incepatori si jucatori cu experienta deopotriva. Jocul pastreaza atentia incordata la maxim atat pentru cei care nu au facut nici o camera inainte, cat si pentru cei care au zeci de camere la activ. Este nevoie de cei 2 prieteni urgent, intrucat cineva din agentia de spionaj a furat o lista cu agenti secreti si vrea sa o vanda celui care va plati mai mult.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: un joc live de spionaj desfasurat cu ajutorul platformelor online si o evadare reala dintr-o camera misterioasa

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Joc Live De Spionaj

Quest Mission
Locatie: online (platforme diverse: site-uri criptate, FB Messenger, WhatsApp, Zoom etc.)
Program: zilnic 12:00 – 22:00
Nr participanti: 2 – 8
Durata: 90 – 120 minute

Escape Room

Quest Mission
Adresa: Strada Piata Amzei nr.1, et.2, interfon 10 (intersectie cu Calea Victoriei)
Program: zilnic 12:00 – 22:00
Nr participanti: 2
Durata: 60 minute
Camera: Mission Impossible
Nota: potrivit pentru copii peste 12 ani

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720153015 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Live: joc de spionaj offline si online”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou flying journey tandem parapanta - complice.ro
Flying journey

Un cadou indraznet pentru o persoana iubitoare de libertate, aventura si adrenalina: zbor in tandem cu parapanta si evadare dintr-o camera misterioasa!

475 lei

cadou Wander journey inchiriere autorulotaesacpe room - complice.ro
Wander journey

Calatoria poate incepe cu evadarea dintr-o camera misterioasa, urmata de evadarea din cotidian la volanul unei autorulote

2,500 lei

Cadou CIsmigiu Escape - complice.ro
Cismigiu escape

Un cadou pentru o zi intreaga de lucruri simple si relaxante in doi: pranz, plimbare cu bicicleta in parcul Cismigiu si evadare dintr-o camera misterioasa

650 lei

TNT3
Survive and Escape

Un curs intensiv de parasutism, urmat de un salt liber de la 4.000 m asistat de doi instructori experimentati! Apoi urmeaza provocarea unei evadari!

2,500 lei

8_Playground_1
Let’s play!

Aproape orice adult este nostalgic dupa jocurile copilariei… Atunci fa-i o invitatie la joaca!

425 lei