cadou Little Artist sedinte pictura si atelier scriere creativa - complice.ro
Little artist

Cadou pentru copii talentati: 10 sedinte de pictura si un atelier de scriere creativa

1,000 lei

Compare

Cadou Little artist (abonament de 10 sedinte de pictura si atelier de scriere creativa pentru copii)

Ce este important pentru un copil? Daca l-ai intreba direct, probabil ti-ar spune ca joaca.

Tu insa, ca adult, stii ca este important sa se dezvolte armonios, sa isi puna in valoare toate atuurile si sa isi foloseasca talentele. Tu stii ca aceste teluri pot fi atinse prin joc si joaca, care il ajuta totodata si in procesul de invatare.

Astfel tu il poti indrepta spre acele activitati si jocuri care sa il determina pe copil sa isi foloseasca imaginatia. In acest mod va reusi sa isi dezvolte diverse abilitati si sa isi largeasca aria de cunostinte.

Prin intermediul creativitatii (care este bine sa fie mereu stimulata), copilul va invata sa elaboreze cai si solutii originale de rezolvare a problemelor si sa identifice aspecte deosebite ale vietii. De asemenea, cel mic va dobandi un comportament interativ, mai deschis fata de persoanele cu care intra in contact. Va deveni o fire sociabila si descurcareata.

Vrei sa contribui in mod sanatos la dezvoltarea micutului si sa il ajuti, prin activitati centrate pe joc si creatie, sa devina un adult sociabil si descurcaret? Ofera-i in dar pachetul Little Artist, care contine sedinte de pictura si de scriere creativa, iar copilasul nu numai ca se va juca, se va distra si isi va dezvolta imaginatia, dar isi va gasi o noua pasiune sau poate chiar viitoarea meserie pe care o va alege.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • un abonament de 10 sedinte de pictura la Painting Room

Daca nu a pus pensula in mana inca, daca are 3 ani sau mai mult sau daca picteaza de placere, inseamna ca poate intra acum in Jocul Picturii. Intr-un spatiu complet diferit de tot ceea ce a vazut pana acum, va avea la dispozitie culorile, pensulele, colile albe, sorturile si un „servitor” certificat care ii va fi alaturi pe tot parcursul sesiunii de pictura. Deci nu este nevoie ca participantii sa aduca nimic cu ei. Vor avea la dispozitie tot ceea ce au nevoie astfel incat sa se apuce de pictat de indata. Se picteaza stand in picioare, pe coli albe atasate pe pereti. Pentru 45 de minute, participantii impart cele 18 culori aflate in centrul atelierului. La nevoie, culorile se pot amesteca. Pictura cu mainile sau cu degetele este incurajata.

Inspirat dupa un concept vechi de mai bine de 65 de ani, Painting Room Bucuresti si-a deschis portile in Decembrie 2017, punand Romania pe harta celor peste 160 ateliere similare din Europa. Fara a avea o tema impusa sau pe cineva care sa ii spuna peste umar ce sa faca, copilul se va debarasa de toate asteptarile interioare si exterioare si se va recreea pe coala alba pictand doar ceea ce-si doreste. Painting Room este locul unde participantii nu vin pentru a produce lucrari de arta pentru ochii celorlalti, ci pentru a trai si a se bucura de experienta de moment, de „Jocul Picturii”. La final, fiecare lucrare va fi arhivata de catre personalul de la Painting Room, astfel incat oricand pe viitor sa mai poata fi revazuta de catre micul artist. 

Lasand copilul liber sa isi urmeze instinctele si dorintele proprii, aceasta experienta va scoate la iveala resursele pe care orice copil le are si il va invata despre Autonomie, Spontaneitate si Entuziasm. Important este sa se exprime liber si sa se simta bine.

 • un atelier de scriere creativa pentru copii sustinut de Liviana Tane

Liviana este in primul rand un reputat jurnalist, cu peste 15 ani vechime in televiziune unde a fost pe rand editor, producator, redactor sef, trainer si coordonator de proiecte. A fost parte din echipa care a facut din Realitatea TV o scoala de televiziune, spunand despre sine ca se simte ca un dascal. Poate din acest motiv, dar si din dorinta de a-i forma pe altii, a infiintat in 2015 „The Nest”, un centru de training, dezvoltat special pentru cei care doresc sa invete tehnicile folosite in media si comunicare. Ea insasi tine cursurile despre tehnica scrierii de povesti si de texte creative si in paralel lucreaza cu comunitatile de bloggeri si cu cei care genereaza continut pentru site-uri, mass media… etc.

Atelierul se desfasoara in doua sesiuni a cate 3 ore fiecare, timp in care copiii vor studia diverse tehnici de scriere creativa care ii vor ajuta atat la scoala cat si in a-si dezvolta pasiunea pentru scris in general. Astfel, copiii vor invata elementele de baza structurate dupa cum urmeaza:

– Plasarea actiunii in TIMP si SPATIU:

* Momentul actiunii: trecut, prezent, viitor

*Spatiul: real vs imaginar

– Construirea PERSONAJELOR:

* Pozitive: eroi si supereroi

   • Fizic: portret, costumatie, instrumente
   • Calitati / Superputeri

*Negative: vilains

   • Fizic: portret, costumatie, instrumente
   • Motivatie

– Linia ACTIUNII:

*INTRODUCERE:

   • Cadru
   • Situatie

*CONFLICT

   • Misiune
   • Motivatie

*DEZNODAMANT

   • Binele invinge

*THENICI generale:

– Show, don’t tell

– Scrierea cinematica (in scene si secvente)

La sfarsitul atelierului fiecare participant va avea ca rezultat o poveste scurta si va dobandi calitatile necesare aplicarii tehnicilor de scriere creativa in lucrari viitoare.

 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea „Informatii aditionale”.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: un abonament de 10 sedinte de pictura si un atelier de scriere creativa

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Abonament De 10 Sedinte De Pictura

Painting Room
Adresa: Strada Nicolae Caramfil, Nr. 36-38, Bloc 10C, Scara 2
Program:
joi: 16:00 – 17:30
sambata: 10:30 – 12:00
Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup de minim 5 si maxim 12)
Durata modul: 10 saptamani (1 sedinta / saptamana)
Durata lectie: 45 min

Atelier Scriere Creativa

Adresa: la o locatie comunicata in fiecare caz in parte, cu minim 2 zile inainte de data la care va avea loc evenimentul
Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup)
Durata modul: 2 sesiuni
Durata lectie: 90 min

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Little artist”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Creative kid - complice.ro
Creative kid

Cadou pentru copii creativi: scoala de film si televiziune, cursuri individuale de dezvoltare personala si atelier de scriere creativa

2,600 lei

032
Kid in action!

Esti in cautarea unui cadou special pentru un copil zglobiu si jucaus? Nu sta o clipa locului, ii place sa faca sport si sa experimenteze jocuri noi?

1,000 lei