cadou let's dine - complice.ro
Let’s dine

Un aranjament cu flori ce lanseaza invitatia la o cina romantica in salonul privat al unui hotel boutique

900 lei

Compare

Cadou Let’s dine (un buchet special de flori ce precede o invitatie la o cina romantica)

“Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna”, spune un citat din bine-cunoscutul scriitor irlandez Oscar Wilde.
Noi insa nazuim sa umplem viata cuplurilor ce doresc sa isi celebreze iubirea cu nenumarate clipe de romantism. Astfel, ne-am gandit ca o cina romantica intr-un salon rezervat in exclusivitate este contextul ideal pentru impartasirea sentimentelor de iubire. Iar un aranjament de flori intr-o cana delicata este modul ideal de a o invita la cina. Desigur, protagonistii au asigurat si transportul premium (dus-intors), pentru a se putea dedica nestingheriti unul altuia.

 

Vrei sa o surprinzi oferindu-i momente speciale? Alege pachetul nostru cadou, trimite-i un buchet deosebit de flori si invit-o la o cina romantica in salonul privat al unui hotel boutique de 4*!

Cine va primi acest cadou va beneficia de:

  • un aranjament deosebit cu flori naturale proaspete si inmiresmate, made by Miss-Fleur si livrat in Bucuresti. Aranjamentul va fi insotit de un bilet ce va contine o invitatie la o cina romantica si va fi asezat, sugestiv, intr-o cana delicata.
  • o cina romantica pentru doua persoane gazduita intr-un salon clasic in cadrul Le Boutique Hotel Moxa, amenajat si rezervat exclusiv cu aceasta ocazie. Boutique-hotelul de 4 stele este situat chiar in inima Bucurestiului, pe Calea Victoriei si imbina intr-un mod unic stilul modern cu cel eclectic, conferind tuturor celor ce ii trec pragul o experienta memorabila. Cei doi indragostiti care primesc acest cadou isi vor putea alcatui singuri un meniu savuros, alegand din minunatele preparate pregatite cu drag cu chef-ul hotelului. Fie ca prefera somon, dorada sau ceafa de porc, varianta aleasa va fi gatita ireprosabil la gratar si va fi servita, la alegere, alaturi de cartofi natur, cartofi taranesti, cartofi copti, orez, legume la gratar sau legume sote. Cina va fi incununata de un delicios desert sub forma unei prajituri de ciocolata, cheese cake sau crema de zahar ars, in functie de preferinta fiecaruia. De asemenea, de pe masa festiva nu va lipsi o sticla de vin bun si asortat meniului ales, un vin alb, rosu sau rose Caloian sau Byzantium sau o sticla de Prosecco.
  • transport privat intr-o masina premium si sofer de la o adresa din Bucuresti catre hotel, respectiv de la hotel catre o adresa din Bucuresti aleasa, pentru ca cei doi indragostiti sa se poata dedica nestingheriti unul altuia.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere, inclusiv pentru transport la / de la adrese din afara Bucurestiului sau pentru adrese multiple.

 


Voucher

R​eprezinta contravaloarea celor 3 componente: aranjament de flori, cina romantica si transport privat premium dus-intos

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Aranjament Flori

Miss Fleur
Adresa:
– atelier: 051701, Samuil Vulcan, Sector 5, Bucuresti
– livrare la o adresa comunicata de client din Bucuresti
Termen livrare: intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.
Pozele sunt cu titlu informativ, florile din componenta pot diferi in functie de cele mai proaspete flori disponibile in stoc la momentul efectuarii comenzii.

Cina Romantica

Le Boutique Hotel Moxa 4*
Adresa: Calea Victoriei nr 129, sector 1, Bucuresti
Salon rezervat exclusiv
Nr participanti: 2
Meniu:
– fel principal – o portie / pers la alegere dintre somon la gratar, dorada la gratarsau ceafa de porc la gratar
– garnitura – o portie / pers la alegere dintre cartofi natur, cartofi taranesti, cartofi copti, orez, legume la gratar sau legume sote
– desert – o portie / pers la alegere dintre prajituri de ciocolata, cheese cake sau crema de zahar ars
– bautura – o sticla la alegere dintre vin alb, rosu sau rose Caloian sau Byzantium sau Prosecco

Transport Privat

Alpha Cab sau Black Cab
– dus: de la o locatie din Bucuresti pana la Hotel Boutique Moxa
– intors: de la Hotel Boutique Moxa pana la o adresa din Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Let’s dine”

Etichetă: .