Learn, jump, share!

3 experiente memorabile, 1 cadou de neuitat! Va invata sa piloteze o parasuta, va trai experienta zborului, iar apoi va impartasi totul cu de cei dragi!

2,000 lei

Compare

Mereu isi doreste sa experimenteze ceva nou si are o pasiune pentru aventura si sporturi extreme? Atunci accepta propunerea noastra de cadou memorabil: va trai o experienta care o sa ii ramana intiparita in minte toata viata invatand pas cu pas tehnici necesare pentru saltul cu parasuta, se va bucura sa piloteze aplicand ceea ce a invatat, iar apoi le va putea impartasi cu pasiune si lux de amanunte prietenilor trarilie unice din timpul zborului.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un curs de parasutism in cadrul caruia se vor folosi metode de pregatire recunoscute la nivel international, predate de instructori cu experienta in domeniu. Este destinat atat persoanelor care nu au facut vreodata un salt si care doresc sa experimenteze zborul, cat si celor care nu au mai sarit de mult timp.
  • un salt cu parasuta de la 1500 m, in care va aplica tehnicile invatate la curs. Parasuta va fi deschisa de catre un instructor TNT Brothers imediat dupa parasirea avionului, dupa care vor urma cateva minute de pilotaj ghidat prin instructiuni de la sol ce se vor auzi tot timpul in casti.
  • dupa experienta plina de adrenalina se va putea destinde alaturi de inca 3 prieteni la Corks, wine bar-ul cu atmosfera cozy, savurand 2 sticle de Vin bordolez “Chateau La Verriere” Sauvignon Rouge si 2 sticle de apa plata mari. 
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

 


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: curs parasutism IAD cu salt 1500m si o seara la bar pentru 4 persoane.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta. Sezonul normal de parasutism este in intervalul aprilie – octombrie.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Salt Cu Parasuta

TNT Brothers

Adresa:
Aerodrom Clinceni, Ilfov, Str. Aeroporului, nr. 114 Comuna Cornetu

Reguli generale ale dropzone-ului

– copiii vor fi in permanenta supravegheati de un adult, accesul lor pe pista de decolare fiind stric interzis
– animalele de companie vor fi supravegheate si nu vor fi lasate libere
– se interzice accesul pe pista cu autovehiculele, stationarea lor fiind permisa doar in zona special amenajata

Seara La Wine Bar

Corks

Adresa: Str. Bacani, nr.1, Centrul Istoric, Bucuresti (intrarea se face dinspre Str. Lipscani)

Program:

Luni-Joi 15.00 – 02.00
Vineri-Sambata 15.00 – 04.00
Duminica 15.00 – 24.00

Rezervarea Activitatilor

Trebuie facuta telefonic, prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri, precum si de conditiile meteorologice necesare pentru desfasurarea activitatilor in siguranta deplina.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Learn, jump, share!”

Etichete: , , , .