Cadou Just chocolate - complice.ro
Just chocolate

Momente dulci de rasfat: un atelier privat de degustare si un ritual SPA cu ciocolata!

800 lei

Compare

Cadou Just chocolate (un atelier privat de praline si un ritual SPA pe baza de ciocolata)

Ciocolata! Dulce sau amaruie; alba sau neagra; simpla sau cu arome…. atat de multe forme si atat de multe gusturi… Ciocolata ne cucereste tot mai mult ori de cate ori o savuram. Sa gusti ciocolata cu diferite arome, sa te infasori in ciocolata, sa te lasi purtat intr-o poveste despre ciocolata – ce poate fi mai tentant si mai seducator?!
Nicio doamna sau domnisoara nu ar putea refuza vreodata, cu atat mai putin de 8 martie sau de ziua ei, un dar plin de rasfat si… ciocolata.

 

Vrei sa oferi un cadou plin de arome si momente de rasfat? Alege pachetul nostru dulce si relaxant: un atelier privat de degustare si un masaj cu ciocolata!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un atelier privat de praline alaturi de specialistii de la Guilty Pleasure.

Experienta va debuta cu povestea ciocolatei de la origini pana la produsul finit – pralina. Va urma o sesiune de degustare de ciocolata de diverse origini, pentru ca EA sa isi poata alege aroma favorita. Partea preferata abia acum va incepe, caci va avea la dispozitie 300 gr de ciocolata „de joaca” si isi va realiza singura pralinele. La finalul experientei va lua acasa cu mandrie o cutiuta cu pralinele „productie proprie”.

  • un ritual SPA ce va cuceri toate simturile chiar si celei mai pretentioase domnite, marca Eden SPA.

Un scrub corporal cu ciocolata din Peru ii va stimula, curata si catifela pielea pregatind-o pentru rasfatul suprem: impachetarea intregului corp cu ciocolata peruviana cremoasa si hranitoare. In timp ce masca de pe corp isi face efectul, tenul iti va fi readus la viata cu un masaj facial. Rasfatul continua cu un masaj relaxant si revigorant al intregului corp cu uleiuri vanilate. La final EA va fi servita cu sampanie si …. desigur regina acestei experiente: ciocolata!

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: ritual SPA si atelier privat de praline.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Ritual SPA

Eden Spa
Adresa: Calea Victoriei 56, 010083, Bucuresti
Program: Luni-Vineri 7.00-21.00; Sambata 9.00 – 21.00; Duminica 9.00 – 21.00
Nr participanti: 1
Durata: 2 ore

Atelier Privat De Praline

Guilty Pleasure
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 25A, sector 1, Bucuresti
Program: Luni – Vineri: 18:00 – 21:00; Sambata: 10:00 – 16:00; Duminica & sarbatorile legale: indisponibil
Nr participanti: 1
Durata: 3 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Just chocolate”

Etichetă: .