cadou Jam sessions cu Andreea Runceanu - complice.ro
Jam sessions cu Andreea Runceanu

O experienta alaturi de un muzician de talie internationala, pentru iubitorii de muzica de calitate

1,075 lei

Compare

Cadou Jam sessions cu Andreea Runceanu

Termenul de “jam session” se refera la actiunea de a improviza o piesa muzicala de catre muzicieni (amatori sau profesionisti) care nu obisnuiesc sa interpreteze in formula respectiva si care, intr-un context relativ familiar, construiesc si/sau interpreteaza linii melodice bazandu-se pe inspiratia de moment.
Activitatile de tip „jam-session” sunt folosite atunci cand se urmareste compunerea unei piese muzicale noi sau abordarea unei melodii existente dintr-o noua perspectiva. Muzicienii mai folosesc aceasta activitate si ca metoda de socializare.

Asta este exact ce vor face si Andreea Runceanu si beneficiarul acestui cadou: vor socializa si vor interpereta impreuna, intr-o maniera properie, o melodie preferata.

Vrei sa oferi un cadou inedit unei persoane care indrageste muzica si careia ii place sa se relaxeze si sa se destinda cantand la un instrument muzical? Ofera-i in dar cadoul “Jam sessions cu Andreea Runceanu”, iar persoana care il primeste va avea avea ocazia sa se distreze, sa invete lucruri noi si interesante si sa ramana cu amintiri frumoase.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Doua sesiuni de jam session alaturi de Andreea Runceanu, fondatoarea trupei Amadeus

Beneficiarul acestui cadou se va intalni cu Andreea intr-o sala de repetitii sau intr-un studio si vor povesti despre pasiunea lor comuna: muzica, cantand piese cunoscute de amandoi. Andreea va incepe cu o initiere in universul muzicii pop, rock si al muzicii clasice (domenii in care activeaza cu succes), iar finalitatea va fi o piesa noua pe care beneficiarul o va invata si pe care o vor canta impreuna. Intreaga experienta va fi filmata pentru a putea fi revazuta ori de cate ori beneficiarul va dori sa rememoreze aceste momente.

Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de genul classical crossover din lume si liderul incontestabil al acestui gen din Romania. Cu 140 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, 5 albume lansate si sute de concerte tinute in tari de pe 4 continente, cele patru instrumentiste si-au propus ca prin muzica lor sa atraga cat mai multa lume sa iubeasca muzica si sa invete sa cante la un instrument muzical.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea componentei: jam session cu Andreea Runceanu

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Jam Session Cu Andreea

Andreea Runceanu
Locatie: sala de repetitii sau studio audio
Program: stabilit de comun acord cu Andreea
Nr participanti: 1
Durata: 2 intalniri a cate 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Jam sessions cu Andreea Runceanu”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Gateste cu Chef-ul Academiei City Grill si transport privat - complice.ro
Gateste alaturi de un Chef consacrat

Un atelier privat de cooking alaturi de un Chef consacrat – un cadou care poate surprinde atat un amator, cat si un pasionat de arta culinara!

550 lei

cadou Mesaj personalizat de la Monica Anghel - complice.ro
Mesaj personalizat de la Monica Anghel

Urari melodioase de la una din cele mai mari cantarete ale muzicii usoare romanesti!

775 lei

cadou Mesaj personalizat de la Wilmark - complice.ro
Mesaj personalizat de la Wilmark

Mesaj video personalizat din partea carismaticului Wilmark, pentru ca urarea ta din suflet sa transmita in plus si energie pozitiva

1,950 lei

cadou Mesaj personalizat de la Andreea Runceanu - complice.ro
Mesaj personalizat: Andreea Runceanu

Mesaj video cu parfum de vioara, personalizat de catre Andreea din trupa Amadeus

685 lei

cadou Mesaj personalizat de la Calin Goia - complice.ro
Mesaj personalizat de la Calin Goia

Urari video personalizate de la Calin Goia (solistul Voltaj) pentru ca mesajul tau sa surprinda si sa impresioneze!

5,500 lei