In love city-break

8.000 lei

O escapada in doi intr-unul din cele mai frumoase orase europene: un cadou pentru un cuplu de indragostiti… de calatorii!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou In love city-break (un city break pentru 2 persoane la alegere la Atena, Bruges, Praga, Paris sau Roma: cazare 3 nopti in camera dubla cu mic dejun la un hotel de 4*, o experienta de cuplu, bilete de avion dus-intors si transport privat la / de la aeroportul Otopeni)

    Una din cele mai des intalnite pasiuni este “calatoria”. Aceasta este sinonima cu timpul liber, distractia intensa, plimbarea neobosita, vizitarea unor locuri frumoase, crearea de amintiri alaturi de persoana iubita.

    Si ce minunat este ca, din cand in cand, in timpul anului, sa te bucuri de o scurta evadare din cotidian si sa pleci, cu geanta in mana si cu ochii admirand norii prin geamul avionului, intr-o calatorie prin Europa.

    Cu pachetul “In love city-break” beneficiarul cadoului alege destinatia si noi, impreuna cu complicii nostri, ne ocupam de restul: transport, cazare, experiente frumoase. 

    Vrei sa oferi un cadou memorabil unui cuplu de indragostiti ce au ca pasiune comuna calatoriile? Ofera-le in dar cadoul “In love city-break” si vacanta lor va fi intensa precum sentimentele ce ii unesc. Sau poate doresti ca tu si jumatatea ta sa va bucurati de aceasta excursie europeana ca o noua ocazie de a va redeclara iubirea…

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • un sejur de 3 nopti pentru doua persoane la un hotel de 4* in Atena, Bruges, Paris, Praga sau Roma, la alegere
    • o experienta in doi, specifica destinatiei alese, pentru amintiri suplimentare de neuitat
    • bilete de avion, dus-intors, pentru doua persoane, intre Bucuresti si destinatia aleasa din cele 5 posibile, enumerate mai sus. Fiecare turist va putea avea un bagaj de cala de 20 kg si un bagaj de mana de 10 kg
    • transport privat pana la / de la aeroportul Otopeni
    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Astfel, se va putea alege oricare din urmatoarele pachete experientiale:

    * Pachetul Atena

    Atena este locul de nastere al artei, stiintei si democratiei, rascrucea dintre civilizatia estica si cea vestica, este capitala si centrul politic, cultural si economic al Greciei. Turistii pot vizita situri istorice si renumite precum Acropole, Agora, Templul lui Zeus, Templul lui Poseidon, Teatrul lui Dionisos, Portul Pireu, dar pot poposi cu placere si in partile noi si moderne ale orasului cu magazine, restaurante, baruri. Nu in ultimul rand, Atena este una dintre capitalele europene cu cele mai intense vieti de noapte. Majoritatea cluburilor sunt cafenele sau restaurante in timpul zilei, transformandu-se noaptea in consecinta pentru a-i gazdui pe petrecareti pana catre orele diminetii.

    Cazarea se face intr-o camera dubla cu  mic dejun inclus la Hotel Coco-Mat de 4* (cu un rar intalnit rating de 9.2 pe booking.com), sau la un hotel similar, in functie de locurile disponibile in perioada dorita.

    Experienta de cuplu consta intr-o cina traditionala in una din tavernele grecesti. Taverna Mr Aristos este localizata in sudul Atenei in cartierul Paleo Faliro. Atmosfera anilor ’50, dogoarea gratarului, nemaipomenitele mancaruri traditionale arabesti si grecesti ii vor face pe cei doi sa nu mai doreasca sa plece din local. In plus vor beneficia de transport de la hotel pana la taverna si retur.

    * Pachetul Bruges 

    Bruges este un orasel pitoresc situat la 97 de km de Bruxelles, distanta ce se poate parcurge cu trenul sau cu masina. Apoi prin orasel se pot face plimbari lejere doar pe jos. De exemplu de la Gara Centrala, unde opreste trenul de Bruxelles, se fac vreo 10-15 minute pana in centrul vechi, de la nord la sud se parcurge orasul in circa 35 de minute, iar de la est la vest in circa 20 de minute. Plimbarile vor trece negresit prin Piata Centrala, pe la The beerwall (un foarte mare bar de bere), pe la magazinele de ciocolata si multitudinea de terase cu meniurile pregatite pentru papilele gustative ale turistilor, pe langa Morile de vant, pe langa poarta veche de la 1300 a orasului (Kruispoort) si inca multe alte locuri interesante. Se spune despre Bruges ca este Venetia nordului; daca este asa sau nu, fiecare se poate convinge personal in aceasta excursie.

    Cazarea se face intr-o camera dubla cu  mic dejun inclus la Hotel Portinari de 4* (cu un excelent rating de 8.7 pe booking.com), sau la un hotel similar, in functie de locurile disponibile in perioada dorita.

    Pentru Bruges, biletele de avion incluse sunt pentru traseul Bucuresti – Bruxelles si retur. Suplimentar, contra-cost, se poate aranja transportul intre Bruxelles – Bruges si retur.

    Experienta de cuplu va conta intr-un tur al celor mai importante locuri, intr-un confortabil mini-bus, in care cei doi vor fi insotiti de un ghid in limba engleza, care va povesti istoria orasului. Astfel se vor admira Belfort, strada Hendrik Brewery, The Church of our Lady, muzeul Gruuthuse, Piata de Peste, statuia lui Jan Van Eyck, Gradina Botanica, muzeul Guido, biserica Jerusalem, morile de vant, numeroasele canale si vechile case ce le strajuiesc si multe alte frumuseti locale. Ghid audio disponibil in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola etc.

    * Pachetul Paris

    Parisul, una din cele mai vestite capitale ale Europei, oras al luminii, al iubirii, incarcat de istorie, traditii dar si de viata contemporana agitata. Cu siguranta ai auzit (sau poate chiar le-ai mai vazut) de Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Sena, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, insa in aceasta excursie vei avea ocazia sa descoperi multe alte locuri minunate si pline de semnificatii. Si, desigur, vei poposi intr-o braserie sau un bar unde se serveste un vin bun, despre care iti va povesti proprietarul insusi, pentru ca este un lucru recunoscut: parisienilor le plac turistii.

    Cazarea se face intr-o camera dubla cu  mic dejun inclus la Hotel Le Mathurin de 4* (cu un fabulos rating de 8.6 pe booking.com), sau la un hotel similar, in functie de locurile disponibile in perioada dorita.

    Experienta de cuplu va fi formata dintr-o sesiune de degustare de vinuri, alaturi de un somelier, intr-o veche pivnita parisiana, Les Caves du Louvre. Ocazia va fi perfecta pentru a afla o sumedenie de informatii despre vin si procesul de fabricatie a acestuia si de a degusta trei feluri de vinuri albe si trei feluri de vinuri rosii, din gama Classic sau Premium, dupa preferinte. Se va vizita de asemenea si pivnita regala a Regelui Louis XV-lea. O data apetitul fiind deschis, degustarea va putea continua la cel mai bun bar de vinuri din Paris: O chateau Wine bar. Este bine de stiut ca trebuie ajuns cu 15 minute mai devreme la locatie, inainte de inceperea experientei parisiene de degustare.

    * Pachetul Praga

    Praga, “Orasul celor o suta de clopotnite” sau “Orasul de aur”! Conform unor clasamente in materie de turism, Praga este pe locul sase dintre cele mai vizitate orase europene, poate si pentru ca arhitectura pe care o veti vedea aici  nu o veti mai mai gasi in alt oras din intreaga lume, iar o plimbare pe stradutele cu pavele va va conduce usor, usor intr-o lume de poveste. Odata ajunsi in Praga nu puteti rata Charles Bridge cu toate decoratiunile sale, “Prague Castle” unde se schimba garda o data pe ora si cu o ceremonie mai ampla la ora 12, Catedrala St. Vittus, The Church of Our Lady before Tyn, Petrin Hill si “Observation Tower” un turn Eiffel in miniatura cu o vedere incredibila, “Mirror Maze” 2 camere cu oglinzi in care te vei distra pe cinste si multe alte locuri de vis.

    Cazarea se face intr-o camera dubla cu  mic dejun inclus la Hotel Clement de 4* (cu un fabulos rating de 8.8 pe booking.com), sau la un hotel similar, in functie de locurile disponibile in perioada dorita.

    Experienta de cuplu este in Praga este o vizita ce  nu poate fi ratata, la fabrica de bere Staropramen, cu o vechime din 1869, pentru a afla toate secretele acestei bauturi. Cei doi vor asista la un fascinant show audio-visual, vor bea doua halbe de bere faimoasa, vor degusta o masa specific pragheza si la final vor primi, ca amintire, o halba originala. Punctul de intalnire al acestui tur este Vaclavske namesti 27, cu circa 20-30 minute inainte de inceperea experientei propriu-zise.

    *Pachetul Roma

    Roma este un oras care abunda in obiective turistice si atractii, lucru care face din acest loc o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga. Roma este Cetatea Eterna, o citadela complexa care ofera cate ceva pentru toata lumea. Iata mai jos o serie de obiective turistice care nu trebuie ratate in aceasta vacanta: Coloseum, Basilica San Pietro, Vatican, Forumul Roman, Pantheonul, Columna lui Traian, Fontana di Trevi, Piazza Navona, Dealul Palatin, Via Appia… si enumerarea poate continua, insa va lasam pe voi sa descoperiti mai multe.

    Cazarea se face intr-o camera dubla cu  mic dejun inclus la Hotel Residenza Antica (cotat cu un rating foarte bun de 8.5 pe booking.com), sau la un hotel similar, in functie de locurile disponibile in perioada dorita.

    Experienta de cuplu din Roma este o sesiune de degustare de vinuri si branzeturi intr-un bar dedicat vinurilor, Enoteca, aflat in centrul Romei, pe Via Cavour. Participantii vor invata sa bea si sa deguste un vin, diferenta intre culori si parfumuri si, de asemenea, vor afla informatii despre zonele in care sunt produse diferitele vinuri. Este bine de stiut ca trebuie ajuns cu 15 minute mai devreme la locatie, inainte de inceperea experientei italienesti de degustare.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Complicii nostri sunt cei de la Agentia de Turism Sweet Fly infiintata in 2007 de catre Marius Vasilescu –  cu o experienta de peste 15 ani in tiketing si Loredana Vasilescu – cu o experienta de peste 10 ani in turism, din pasiunea pentru calatorii si din dorinta lor de a impartasi experienta acumulata cu cei din jur. De la inceput si-au dorit un business de familie care sa ii aduca aproape de prieteni si de oameni cu care impartasesc aceeasi pasiune si carora sa le poata oferi experiente inedite.

    Voucher Pachetul cadou are 4 componente principale: – cazare 3 nopti in camera dubla cu mic dejun la un hotel de 4* intr-o destinatie la alegere dintre Atena, Bruges, Paris, Praga sau Roma, – o experienta de cuplu specifica fiecarei destinatii alese, – bilete de avion dus – intors pentru 2 persoane, – transport la / de la aeroportul Otopeni
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Cazare La Hotel Agentia de turism Sweetfly | Tip hotel: 4* (in cazul in care nu este disponibil hotelul mentionat in descrierea pachetului, se va cauta un hotel similar) | Tip camera: dubla, cu mic dejun | Nr pers: 2 | Nr nopti: 3 | Documentele de calatorie ale celor doi sa fie valabile 6 luni de la data returului, rezervarea ferma facandu-se pe baza acestor documente
    Bilete Avion Agentia de turism Sweetfly | Tip cursa: dus-intors, de linie sau charter, normala sau low-cost, functie de disponibilitate | Nr pers: 2 (achizitia biletelor se face pe baza documentelor de calatorie, pe numele pasagerilor. In cazul in care apar evenimente neprevazute, acestea se pot schimba contra-cost) | Bagaje inluse: 1 bagaj de cala de max 20 kg si 1 bagaj de mana de max 10 kg / pers | Perioada: oricand pe parcursul anului, cu exceptia perioadelor aglomerate generate de evenimentele locale
    Experienta De Cuplu Agentia de turism Sweetfly | Nr pers: 2 | Perioada: oricand pe parcursul anului, cu exceptia perioadelor aglomerate generate de evenimentele locale
    Transport La / De La Aeroportul Otopeni Transport privat de la o adresa din Bucuresti pana la aeroportul Otopeni si retur
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 3 luni inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori decat la cerere, in limita disponibilitatii.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “In love city-break”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente