In direct, cu Cosmin Stan
In direct, cu Cosmin Stan!

Ofera-i un cadou inedit: o zi reala de jurnalism, alaturi de  o personalitate marcanta. Fa-i legatura direct cu Cosmin Stan!

2,000 lei

Compare

A simtit mereu atractia micului ecran? S-a imaginat de multe ori in rol de prezentator sau reporter? Comenteaza cu patos subiectele fierbinti ale momentului?
A dorit sa faca sau chiar a facut la un moment dat scurte reportaje sau documentare, chiar daca au fost destinate doar pentru ochii celor dragi?
A fost jurnalismul tot timpul un domeniu indragit, la care a visat si pe care l-a admirat? I-ar fi placut sa aiba o astfel de meserie sau chiar isi doreste sa ajunga sa lucreze in acest domeniu?

Cadou In direct, cu Cosmin Stan! (o zi reala din viata unui jurnalist)

Cosmin are o experienta de peste 15 ani in jurnalism si in televiziune. A invatat si a devenit expert in domeniu lucrand in cele mai importante televiziuni din România: PRO TV, Realitatea TV si Prima TV, atat in direct, cat si in spatele camerelor de filmat.
In 2008, alaturi de colega sa Paula Herlo, Cosmin a devenit primul jurnalist din Centrul si Estul Europei care a castigat premiul EMMY for NEWS in cadrul unei competitii cu 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume. Reportajul care i-a adus premiul mult ravnit de orice jurnalist de pe planeta a facut parte din Campania ProTV “Tu stii ce mai face copilul tau?”.
A relatat de-a lungul timpului din teren de la stiri despre razboiul din Afganistan, pana la tsunami-ul din Asia sau alte evenimente cruciale din Romania, iar din 2009 colaboreaza anual cu CNN International ca reprezentant local.
Dincolo de experienta incontestabila, Cosmin este cel care „spune si construieste povesti in format video”, astazi conducand propriul business – yourTVcrew – prin care si-a propus sa impartaseasca si cu ceilalti, de la simpli pasionati pana la cele mai mari corporatii, cum se comunica si se foloseste suportul video (atat de util si necesar in ziua de astazi) pentru a transmite mesaje de impact.
In plus, Cosmin este o persoana deosebit de placuta, sociabila si agreabila, pasionat de aviatie (pasiune din care a creat si site-ul newsair.ro) si gata oricand sa se imbarce in urmatoarea aventura.

Vrei sa ii oferi un cadou inedit si sa ii daruiesti o zi reala de jurnalism, alaturi de o personalitate marcanta? Alege pachetul nostru cadou si fa-i legatura direct cu Cosmin Stan!

Cine va beneficia de acest cadou se va bucura de:
  • o scurta introducere si prezentare cu Cosmin Stan (fie telefonic, fie chiar la inceputul intalnirii propriu-zise)
  • participarea la o filmare reala in Bucuresti coordonata de Cosmin, pe parcursul careia acesta ii va impartasi principalele aspecte pe care el le urmareste si punctele relevante pentru o filmare reusita
  • participarea la etapa de vizionare a inregistrarii si de oferire a indicatiilor de montaj; ulterior, Cosmin ii va sublinia detaliile relevante din aceasta etapa care asigura succesul rezultatului final
  • o sesiune de intrebari la care Cosmin va raspunde cu placere si profesionalism
  • o sesiune in care Cosmin ii va impartasi o parte din experienta relevanta acumulata de el in perioada in care a lucrat in TV, asa cum a fost ea simtita si traita de el
  • un scurt video de final de 1-2 minute, facut chiar de Cosmin, in care cel care a primit cadoul va povesti despre aceasta experienta traita; dupa cateva zile in care va fi procesata, inregistrarea ii va fi trimisa si ii va ramanane ca o amintire pretioasa
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are o componenta principala: o zi reala de jurnalism, alaturi de Cosmin Stan, pentru 1 persoana.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

O Zi Reala De Jurnalism

Durata experienta: 8 ore
Nr persoane: 1
Locatie: Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Se va face telefonic, prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “In direct, cu Cosmin Stan!”

Etichetă: .