In action!

Energie si actiune, practicand trei sporturi cu rachete diferite sub indrumarile unor antrenori personali cu experienta!

1,500 lei

Compare

„Mens sana in corpore sano.” Ofera-i sase doze de energie si de sanatate si posibilitatea sa experimenteze toate cele trei sporturi cu racheta: cate doua sesiuni de Badminton, de Squash si de Tenis de camp. La fiecare sedinta va beneficia de cate un antrenor personal profesionist care poate preda de la primii pasi pe teren, pana la tehnici de maestru.

Ofera-i provoacarea de a fi mereu in forma!

 

Cel care va primi acest cadou se va bucura de:

  • 2 sesiuni private de cate o ora alaturi de celebrul antrenor si fost jucător de tenis profesionist Adrian Cruciat. Cu nu mai putin de 8 titluri castigate la Campionatele Nationale, Adrian a reprezentat Romania la Cupa Davis, iar in ultimii 4 ani a antrenat jucatori romani de top ca: Irina Begu (nr. 29 WTA la simplu), Raluca Olaru (nr. 45 WTA la simplu si dublu), Ioana Ducu (castigatoare la juniori – dublu, in 2014 la Roland Garros.), Gabriela Ruse (nr. 10 in clasamentul de juniori ITF, semifinalista la juniori in 2014 la Wimbledon) si este si comentator sportiv la Digi TV.  La finalul celor doua antrenamente, persoana pe care ai ales sa o surprinzi  va primi un cadou special personalizat din partea antrenorului.
  • 2 sesiuni de Squash alaturi de un antrenor personal. Squash-ul este un sport dinamic, de miscare rapida si de mare impact, care ofera un antrenament fizic excelent, antrenand foarte multe grupe de muschi. Sub indrumarea antrenorului va invata de la regulile jocului, pana la tehnici specifice acestui sport.
  • 2 sesiuni de Badminton sub indrumarea unui antrenor personal care se va asigura ca transforma acest joc in ceva mai mult decat „un joc de copil”.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 activitati (antrenament personal tenis, squash, badminton)

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher

Personalizare

Voucherul poate fi customizat la cerere, prin completarea formularului disponibil online regasit in pasii procesului de cumparare

Antrenament Personal Tenis

Baza sportiva Voinicelu

Adresa: Strada Gheorghe Petrascu,nr. 43-45, Sector 3, Bucuresti

sau

Centrul National de Tenis

Adresa: Strada Pierre de Coubertin nr. 11, Sector 2, Bucuresti

Squash Si Badminton

AEROSQUASH Baneasa

Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8, Sector 1 (in spatele magazinului IKEA din Complexul comercial Baneasa)

Program:

Luni – Vineri 08.00-23.00
Sambata – Duminica 08.00 – 23.00

Rezervarea Activitatilor

Trebuie facuta telefonic, sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “In action!”

Etichete: , .