Cadou Hit the road driving pe circuit BMW M2 squash cu instructor - complice.ro
Hit the road

Un cadou pentru cei pasionati de viteza si de experiente intense: driving si squash

900 lei

Compare

Cadou Hit the road (o experienta pe circuit la volanul unui autoturism BMW M2  si o sesiune de squash alaturi de antrenor personal)

Agilitatea, coordonarea, viteza si rezistenta sunt esentiale in orice sport, iar pentru a le mentine la un nivel cat mai bun este necesar un antrenament constant.

Pachetul cadou “Hit the road” ofera ocazia ca cel care il primeste sa se initieze sau sa aplice tehnicile deja dobandite in doua sporturi: squash si automobilism, insa este o ocazie perfecta si pentru relaxare, distractie si evadare din cotidian.

Vrei sa oferi un cadou masculin si sportiv unui pasionat al vitezei? Ofera-i cadoul “Hit the road” care contine o experienta pe circuit la volanul unui autoturism BMW M2 si o sesiune de squash alaturi de un antrenor personal si destinatarul va avea parte in egala masura de adrenalina si de distractie intr-un mediu profesionist si sigur.

Cei ce vor primi acest cadou se vor bucura de:

  • o experienta pe circuit la volanul unui autoturism BMW M2 pe cel mai rapid circuit din tara, alaturi de profesionistii de la Smart Driving

SMART DRIVING a luat nastere in urma unui eveniment de conducere organizat in septembrie 2013 in Romania, alaturi de Guidare Pilotare, scoala oficiala a BMW de 30 ani si una dintre cele mai importante institutii de conducere defensiva si sportiva din Europa. SMART DRIVING ofera o experienta extraordinara, care imbina siguranta la volan cu adrenalina.
Experienta consta in parcurgerea a 4 ture de circuit (aproximativ 15 minute) cu un instructor in dreapta, la volanul unui autoturism BMW M2 cu 370 CP sub capota (PDK 7 trepte).

  • o sesiune de squash de 1.5h alaturi de un antrenor personal

Squash-ul este un sport dinamic, de miscare rapida si de mare impact, care ofera un antrenament fizic excelent, antrenand foarte multe grupe de muschi. Sub indrumarea antrenorului, cel care primeste acest cadou va invata de la regulile jocului, pana la tehnici specifice acestui sport, devenind in scurt timp un maestru care va dori sa revina iar si iar in teren.

Complicele nostru in aceasta activitate este Aerosquash Baneasa, cel mai mare club de squash din Romania, care a luat fiinta în anul 2013 si care inca de la inceput a intrat in circuitul international, gazduind turnee organizate sub egida PSA. Jucatori de talie modiala, precum Nicole David (locul I) si Borja Golan (locul IV) s-au antrenat pe aceste terenuri si au participat la competitii organizate de AEROSQUASH BANEASA, declarandu-se impresionati de acest club. Clubul se mandreste si cu ambientul modern al salii, cu servicii de maxima calitate, angajati profesionisti, dar si cu antrenori talentati si dedicati.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: o experienta pe circuit la volanul unui autoturism BMW M2 si o sesiune de squash alaturi de un antrenor personal

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine un mesaj personalizat la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Driving Pe Circuit Cu BMW M2

Smart Driving
Adresa: Motorpark Romania (comuna Adancata)
Program: se va discuta punctual cu partenerul complice
Nr participanti: 1
Nr ture de circuit: 4
Durara: 15 min

Squash

Aerosquash Baneasa
Adresa: Sos Bucuresti-Ploiesti nr 40A
Program: luni – duminica 8:00 – 23:00
Durata: 90 min
Nr persoane: 1

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Hit the road”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Strong and powerful ture de circuit cu Porsche Cayman sau Alfa Romeo degustare privata cafea - complice.ro
Strong and powerful

Un cadou care trezeste toate simturile, pentru pasionatii de adrenalina, de circuite sau de… Porsche ori Alfa Romeo!

990 lei

cadou Moto Test motor in poligon cu instructor si tratament spa pentru el - complice.ro
Moto Test

Cadoul masculin potrivit pentru barbatii care doresc sa isi urmeze visele si sa isi testeze pasiunile pe motor

700 lei

Cadou Faster and faster BMW320 Renault Megane GT virtual reality - complice.ro
Faster and faster

Viteza ametitoare in masini de curse pe 3 circuite diferite: un circuit de macadam, un circuit de asfalt si un circuit… virtual

800 lei

Cadou Rallycopter
Rallycopter

De la praful de pe pista de raliu, la aerul tare al inaltimii survolate cu elicopterul

2,950 lei