Cadou Happy new playful year - complice.ro
Happy new playful year

Un an cu cele mai frumoase jocuri si jucarii, plus o sedinta foto profesionista – cadoul care creeaza amintiri frumoase ale copilariei!

1,700 lei

Lista articole favorite
Lista articole favorite
Compare

Cadou Happy new playful year (jocuri si jucarii pentru un an de zile si sedinta foto profesionista)

„Copilaria este inima tuturor varstelor” spunea, in cea mai minunata exprimare posibila, Lucian Blaga. Acest citat se transpune si in cel mai bun sfat de viata pe care il putem urma, si anume, sa ne pastram sufletul pururi tanar. Poate parea greu atunci cand ne confruntam cu problemele vietii de adult dar, daca sufletul se alimenteaza cu amintirea unei copilarii fericite si sanatoase, atunci sigur vom ajunge la batranete cu seninatate si liniste sufleteasca.

Copilaria fericita si sanatoasa despre care aminteam mai sus este rezultatul iubirii si atentiei pe care le acordam celor mici in crestete si educatie. Fiecare aspect este important. Si ce le place copiilor cel mai mult? Desigur joaca (pentru ei o treaba foarte serioasa, de altfel)!

Cu pachetul cadou creat de noi – „Happy new playful year” – micutul va avea parte un an intreg de jocuri si jucarii de calitate, la alegere, atent selectionate si potrivite nivelului sau de dezvoltare. Iar pentru ca amintirea fetei lui vesele si zambitoare sa ramana vie in memorie si peste ani, am inclus in acest pachet si o sedinta foto alaturi de un fotograf profesionist.

Vrei sa oferi unui copil drag sufletului tau amintiri frumoase ce il vor insoti intreaga viata? Daruieste-i un an cu jocuri si jucarii preferate la alegere si o sedinta foto profesionista!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un an de jocuri si jucarii la alegere prin cele 12 abonamente lunare EduBox de la Evertoys.

Plecand de la conceptul „sharing economy”, partenerii nostri au dezvoltat o afacere in domeniul jucariilor, oferindu-le cu drag spre a fi inchiriate.  Fondatorii au plecat de la o problema pe care am intalnit-o cu totii: jucarii si jocuri fara numar cumparate si apoi nefolosite, abandonate in spatele vreunui raft sau sertar, fara sa mai aduca bucurie nimanui. Solutia a fost gasita rapid si usor: inchirierea de jucarii! Jucariile aflate in cutiile celor de la Evertoys sunt doar jucarii produse de branduri premium, educative, relevante si interesante pentru toate etapele de dezvoltare ale copiilor, testate si recomandate prin premiile obtinute.

Cum functioneaza?

In baza abonamentului EduBox, copilasul care primeste acest cadou va avea lunar la dispozitie 5 Everchips, credite pe site, cu care va putea plati jucariile alese. Jucariile sau jocurile pot fi cautate in biblioteca online Evertoys dupa varsta (fiind grupate pe categorii ce incep de la bebelusi, 0-1ani, si ajung pana aproape de adolescenta, 10-14+ ani) sau dupa domeniu (fiind grupate pe indemanare, cognitiv, arta si muzica, electronice, stiinta… etc). Odata returnate jucariile, pusculita virtuala se umple din nou cu Everchips si va putea alege noi jocuri sau jucarii. Dupa plasarea unei comenzi, jucariile sunt dezinfectate si livrate gratuit. Copilasul se va putea juca cu ele atata timp cat doreste, fara limita. Apoi, cand interesul pentru jucarie s-a diminuat, o va schimba cu una noua de pe site.

  • o sedinta foto profesionista la Creative Studio Photography by Gabriella

Sesiunea foto poate avea loc in studioul Gabrielei, intr-un parc din Bucuresti sau acasa, iar copilul poate schimba chiar pana la 3 tinute. La final beneficiarii, copilasul si parintii lui, vor primi pe dvd toate pozele realizate cu aceasta ocazie, iar 50 dintre ele vor fi editate astfel incat si cea mai mica imperfectiune sa fie inlaturata.

Studioul este situat intr-o zona foarte usor accesibila si adaposteste decoruri deosebite si mereu inedite, pentru ca fiecare sesiune foto sa aiba o tematica proprie si fiecare model sa fie in prim plan. Gabriela realizeaza cu mult talent diverse sedinte foto: individuale sau de familie, cu gravidute si apoi cu nou nascuti, foto de produs sau foto la evenimente speciale, dar categoria in care a acumulat o experienta impresionanta si din care obtine cele mai mari satisfactii este fotografia cu copilasi. Cei care au trecut prin studioul ei au fost placut surprinsi de atitudinea ei calda si prietenoasa dar totodata profesionista, iar momentele din studio s-au dovedit a fi memorabile.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou contine doua componente principale: abonament lunar, valabil 12 luni, in vederea inchirierii de jocuri si jucarii si sedinta foto profesionista.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Abonament De Inchiriere Jucarii

Abonament EduBox
Evertoys
Everchips: 5 / luna
Valabilitate: 12 luni

Sedinta Foto

Creative Studio Photography by Gabriella
Adresa studio: Bld. Decebal nr. 11, Bucuresti
Program: luni – vineri: 9:00-21:00, sambata: 9:00- 21:00, sarbatori legale: disponibil doar in cazuri exceptionale (de ex.1 Mai, 1 Iunie program normal)
Durata: 2 ore
Tinute / decor: Fiecare persoana poate avea pana la 3 schimburi.
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Happy new playful year”