Cadou Happy new playful year - complice.ro
Happy new playful year

Un an cu cele mai frumoase jocuri si jucarii, plus o sedinta foto profesionista – cadoul care creeaza amintiri frumoase ale copilariei!

1,600 lei

Compare

Cadou Happy new playful year (jocuri si jucarii pentru un an de zile si sedinta foto profesionista)

„Copilaria este inima tuturor varstelor” spunea, in cea mai minunata exprimare posibila, Lucian Blaga. Acest citat se transpune si in cel mai bun sfat de viata pe care il putem urma, si anume, sa ne pastram sufletul pururi tanar. Poate parea greu atunci cand ne confruntam cu problemele vietii de adult dar, daca sufletul se alimenteaza cu amintirea unei copilarii fericite si sanatoase, atunci sigur vom ajunge la batranete cu seninatate si liniste sufleteasca.

Copilaria fericita si sanatoasa despre care aminteam mai sus este rezultatul iubirii si atentiei pe care le acordam celor mici in crestete si educatie. Fiecare aspect este important. Si ce le place copiilor cel mai mult? Desigur joaca (pentru ei o treaba foarte serioasa, de altfel)!

Cu pachetul cadou creat de noi – „Happy new playful year” – micutul va avea parte un an intreg de jocuri si jucarii de calitate, la alegere, atent selectionate si potrivite nivelului sau de dezvoltare. Iar pentru ca amintirea fetei lui vesele si zambitoare sa ramana vie in memorie si peste ani, am inclus in acest pachet si o sedinta foto alaturi de un fotograf profesionist.

 

Vrei sa oferi unui copil drag sufletului tau amintiri frumoase ce il vor insoti intreaga viata? Daruieste-i un an cu jocuri si jucarii preferate la alegere si o sedinta foto profesionista!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un an de jocuri si jucarii la alegere prin cele 12 abonamente lunare EduBox de la Evertoys.

Plecand de la conceptul „sharing economy”, partenerii nostri au dezvoltat o afacere in domeniul jucariilor, oferindu-le cu drag spre a fi inchiriate.  Fondatorii au plecat de la o problema pe care am intalnit-o cu totii: jucarii si jocuri fara numar cumparate si apoi nefolosite, abandonate in spatele vreunui raft sau sertar, fara sa mai aduca bucurie nimanui. Solutia a fost gasita rapid si usor: inchirierea de jucarii! Jucariile aflate in cutiile celor de la Evertoys sunt doar jucarii produse de branduri premium, educative, relevante si interesante pentru toate etapele de dezvoltare ale copiilor, testate si recomandate prin premiile obtinute.

Cum functioneaza?

In baza abonamentului EduBox, copilasul care primeste acest cadou va avea lunar la dispozitie 5 Everchips, credite pe site, cu care va putea plati jucariile alese. Jucariile sau jocurile pot fi cautate in biblioteca online Evertoys dupa varsta (fiind grupate pe categorii ce incep de la bebelusi, 0-1ani, si ajung pana aproape de adolescenta, 10-14+ ani) sau dupa domeniu (fiind grupate pe indemanare, cognitiv, arta si muzica, electronice, stiinta… etc). Odata returnate jucariile, pusculita virtuala se umple din nou cu Everchips si va putea alege noi jocuri sau jucarii. Dupa plasarea unei comenzi, jucariile sunt dezinfectate si livrate gratuit. Copilasul se va putea juca cu ele atata timp cat doreste, fara limita. Apoi, cand interesul pentru jucarie s-a diminuat, o va schimba cu una noua de pe site.

  • o sedinta foto profesionista in cadrul careia micutul va poza in fata fotografului Marcela HristescuAstfel, obiectivul aparatului va imortaliza expresia de fericire de pe chipul micutului si cu siguranta multe zambete. Sesiunea foto va include un decor special ce il va ajuta pe cel mic sa se destinda, pentru ca fotograful sa poata surprinde cele mai naturale 30 de cadre pe care le va prelucra ulterior cu multa grija.Marcela Hristescu a fotografiat la Studioul sau MH Studio sute de bebelusi si copii de varste diferite, a lucrat cu Asociatia Mame in cadrul campaniei „Un zambet pentru ecograf” si a creat fotografiile campaniei Celia, prezente in majoritatea revistelor de crestere si ingrijire a copilului.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou contine doua componente principale: abonament lunar, valabil 12 luni, in vederea inchirierii de jocuri si jucarii si sedinta foto profesionista.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Abonament De Inchiriere Jucarii

Abonament EduBox
Evertoys
Everchips: 5 / luna
Valabilitate: 12 luni

Sedinta Foto

Studio MH
Adresa: T-Center, Str. Lanariei nr. 93-95, et. 2, nr. 42 – intrarea English Kids Academy, Zona: Parcul Tineretului, langa Liceul Sincai
Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)
Nr participanti:1 (copilasul)
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Happy new playful year”