Curs parenting online si 3 sedinte foto

Un cadou cu adevarat valoros daca se pregatesc sa devina sau deja sunt parinti: curs de parenting online si 3 sedinte foto profesionale!

5,200 lei

Compare

Se spune ca o familie nu este completa fara copii. Iar cand in viata unui cuplu apare un copil, aproape totul se schimba. Apar alte prioritati, alte probleme si alte bucurii. Inevitabil lumea se invarte in jurul copilului si preocuparile se impart intre decorarea camerei, hainute, carucioare si jucarii.

Si totusi… nu acestea sunt investitiile cu adevarat valoroase care il vor face pe copil sa se transforme intr-un om frumos. Ci modul in care parintii ii vorbesc, modul in care se comporta, felul in care reactioneaza sau modelele pe care le contureaza – toate acestea reprezinta bagajul esential pe care parintii il pregatesc copilului lor pentru drumul numit “viata”. Iar dupa ani si ani, nimeni nu isi va dori sa isi aminteasca cum arata camera sau ce fel de jucarii umpleau casa. Ochii mintii vor cauta cu ardoare sa revada zambetul si sclipirea de pe fata inocenta de copil.

Cei care vor primi acest cadou se vor bucura de:

  • un curs de parenting online creat de Urania Cremene, cel mai apreciat expert in Parenting din Romania, avand o experienta de peste 15 ani ca trainer si public speaker si detinand mai multe acreditari nationale si internationale in urma unor formari ca Master Trainer, Coach si Facilitator. Acest program se adreseaza atat parintilor care urmeaza sa aiba un copil, cat si  parintilor care au deja copii mici sau mari. Cursul este structurat si integrat sub forma unui puzzle, in 9 module. Practic fiecare tehnica din fiecare modul reprezinta o piesa din puzzle care va ajuta parintii sa vada imaginea de ansamblu la final. Beneficiarii au toate informatiile intr-un singur loc. Nu va mai fi nevoie sa compare diverse curente de opinie si sa se intrebe oare cine are mai multa dreptate, vor putea judeca si decide singuri acest lucru.
  • trei sedinte foto profesionale la intervale de cateva luni care vor permite parintilor sa poata pastra vii in amintire momentele pretioase de crestere si dezvoltare a copilului lor in primul an de viata. Fotografie profesionala inseamna un studio dotat cu aparatura de ultima generatie, dar si o atmosfera intima si relaxanta si un fotograf (Marcela Hristescu) care stie sa ajute pe oricine sa se destinda si sa surprinda cele mai naturale cadre. Marcela Hristescu a fotografiat la MH Studio sute de bebelusi si copii de varste diferite, a lucrat cu Asociatia Mame in cadrul campaniei “Un zambet pentru ecograf” si a creat fotografiile campaniei Celia, prezente in majoritatea revistelor de crestere si ingrijire a copilului.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente principale: curs parenting online si 3 sedinte foto profesionale.

Valabilitate

Voucherul este valabil 12 luni de zile de la data emiterii, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Curs Parenting Online

All about Parenting

•Programul se desfasoara online. Asta inseamna ca poate fi urmarit de oriunde, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Nu este nevoie deplasarea sau luarea de zile libere de la serviciu
•Beneficiarii primesc aproximativ 30 de video-uri pe luna, fisiere PDF, audio si grafice si teste timp de 9 luni
•Invatamintele cursului vor putea fi impartasite cu partenerul sau cu persoana care ofera ajutor in cresterea copilului

Sedinte Foto

Sedintele foto au loc la MH Studio

Adresa: Strada 11 iunie nr 7 (zona Unirii), Bucuresti

Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Curs parenting online si 3 sedinte foto”

Etichete: , , .