Girls day-out

Prietenia adevarata trebuie intretinuta si sarbatorita!

1,200 lei

Compare

Un cadou de evadare pentru 4 prietene!

Domnilor, daca iubitele voastre sunt cele mai bune prietene, daca se sfatuiesc mereu, se sustin una pe alta, vorbesc cel putin o data pe saptamana pentru a vedea ce mai este nou, isi recomanda filme, retete, magazine sau locuri de vacanta… atunci este foarte posibil sa isi doreasca sa evadeze macar cateva ore doar ele, poate chiar de Ziua Femeii sau intr-o zi oarecare.

 

Va propunem sa le daruiti impreuna un cadou si poate astfel va puteti face si voi un plan al vostru :)

Fericitele doamne se vor bucura de:

  • un inceput perfect de zi la o cafea. Dar nu orice fel de cafea, ci un curs de degustare de cafea ce va avea loc in minunatul loc Coftale. Un barista profesionist le va servi cafea dupa cafea, dezvaluindu-le din tainele unei bauturi de calitate. Le va invata cum sa-si aleaga sortimentul de in functie de preferinta si cum sa prepara o cafea cu adevarat buna si acasa, poate chiar pentru partenerul de viata. Iar daca una din ele are suflet de copil sau suflet de artist, va tresari de bucurie cand va fi invitata sa deseneze in cafea.
  • dupa inceputul energizant, cu toate simturile ascutite, ziua continua cu o adevarata aventura: o evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevarat misterios din Bucuresti. In Journey, una din camerele cu cel mai ridicat nivel de dificultate, un prieten plecat intr-o calatorie pentru a cauta comori nemaivazute le va solicita compania, atunci cand vor fi gata de aventura, pentru a face marile descoperiri impreuna. Vor trebui sa infrunte provocarile pe care le vor intalni, sa intre intr-o lume misterioasa, sa descopere mesajele secrete lasate special pentru a le ghida drumul si a le oferi ajutor! Provocari vor fi la tot pasul si numai impreuna le vor putea depasi in timp, fiecare contribuind la reusita finala.
  • dupa o evadare reusita, urmatoarea surpriza este una demna de adevarate vedete: un film intr-una din salile VIP ale Cinema City. Isi vor alege un film de care sa se bucure impreuna, alaturi de serviciile deosebite caracteristice serviciilor VIP. Indiferent ca vor alege o comedie romantica, o drama, un film de aventuri sau SF, calitatea imaginii si a sunetului, precum si dotarile ultra-moderne le vor face sa aprecieze din plin aceasta experienta.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: degustare cafea, evadare dintr-o camera misterioasa si film intr-o sala VIP, toate pentru patru persoane.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Degustare Cafea

Coftale

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr.42, sector2, Bucuresti

Program:
Luni-Duminca: 09:00-12:00

Numar persoane: 4

Escape Room

Mystery Rooms Escape

Adresa: Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti

Program: Luni – Duminica 11:00 – 21:30

Durata: 60 minute
Camera: Journey
Numar persoane: 4

VIP Cinema

Cinema City

Adresa: AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, Bucuresti 061344

Numar persoane: 4

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Girls day-out”

Etichetă: .