cadou Gateste cu Chef Catalin Pirvu online - complice.ro
Gateste cu Chef Catalin Pirvu online

Un atelier online de cooking alaturi de un Chef consacrat pentru cine doreste sa se bucure de arta gatitului

450 lei

Compare

Cadou Gateste la tine acasa cu un Chef, online (atelier online de cooking)

De multe ori ne dorim sa ne impresionam partenerul, familia sau invitatii cu o cina eleganta si fastuoasa, in confortul propriului nostru camin.

Daca si tu esti o astfel de persoana sau daca ai pe cineva drag in aceasta situatie, achizitioneaza pachetul nostru care ofera o lectie de gatit online alaturi de un Chef consacrat.

Vrei sa oferi un cadou experiential unei persoane care doreste sa se bucure de arta gatitului? Ofera-i un atelier online de gatit alaturi de un Chef consacrat, iar mancarurile astfel pregatite vor alinta papilele gustative ale tuturor.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • participarea la un atelier online de cooking alaturi de Chef Catalin Pirvu, coordonatorul Academiei City Grill

Destinatarul acestui cadou se va intalni virtual, pe o platforma de socializare video, cu Chef Catalin Pirvu pentru a gati impreuna cu pasiune, in acelasi timp, un meniu italienesc format din trei feluri de mancare: antreu, fel principal si desert. Meniul va fi stabilit in urma unei discutii telefonice cu Chef Catalin, dupa care acesta va comanda toate ingredientele necesare si le va expedia direct acasa la client. Sesiunea de gatit propriu-zisa va avea loc pe skype / zoom sau o alta platforma asemanatoare, astfel ca cei doi sa poata gati impreuna, insa fiecare din confortul propriei bucatarii.

Chef Catalin Pirvu este coordonator al Academiei City Grill, fiind pasionat de dezvoltarea oamenilor si formarea acestora in ceea ce priveste cooking-ul. Este specializat in gastronomia italiana, in trecut lucrand in mai multe hoteluri din Rimini, Italia si apoi ca Head Chef in Bucuresti. Ii place sa aduca oamenii impreuna in jurul mesei din bucatarie pentru ca fiecare sa experimenteze sentimentul de bucurie pe care-l are atunci cand gatește pentru ceilalti. Gatitul este echivalent cu a le spune celor dragi: “Te iubesc!”

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: atelier online de gatit

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Online De Cooking Alaturi De Chef

Chef Catalin Pirvu
Locatie: online (platforma skype / zoom sau asemanator
Program: stabilit de comun acord cu Chef-ul
Meniu: stabilit de comun acord cu Chef-ul
Nr participanti: 1
Durata: 3-4 ore, functie de meniu

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Gateste cu Chef Catalin Pirvu online”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou To be(er) or not to be(er) curs de homebrewing tuns si ras cu produse londoneze - complice.ro
To be(er) or not to (be)er

Un curs de Homebrewing pentru incepatori si o sesiune de tuns si barbierit – un cadou pentru placerile barbatilor

425 lei

Concerto_site
Parisian Romance

Paris, l’amour! Momente speciale de rasfat in doi

1,100 lei

Cadou cooking si degustare de cafea in doi - complice.ro
Cooking si degustare de cafea in doi

Atelier privat de cooking si o sesiune speciala de degustare de cafea in doi – un pachet cadou creat cu si pentru gusturi alese

950 lei