“Game, set si meci” cu Victor Hanescu

Daca ii place sa joace tenis, daca este un AS cu racheta in mana, ofera-i o supriza provocatoare: un meci amical cu celebrul jucator Victor Hanescu!

2,500 lei

Lista articole favorite
Lista articole favorite
Compare

Cadou “Game, set si meci” cu Victor Hanescu (un meci de tenis amical cu Victor Hanescu)

Ai pe cineva apropiat care profita de orice ocazie sa joace tenis? Este (sau crede ca este ☺) un as cu racheta in mana si cauta mereu sa isi provoace prietenii la o partida de joc? Se uita cu admiratie la meciurile jucatorilor profesionisti de tenis si incearca sa le „fure” miscarile si tehnicile speciale?

Atunci, noi iti suntem complice in oferirea cadoului perfect: un meci amical de tenis cu renumitul Victor Hanescu, care ii va da posibilitatea de a vedea live, de a invata si de a exersa miscari si tehnici de tenis profesionist.

Victor este un nume sonor in lumea tenisului romanesc datorita performantelor remarcabile de-a lungul carierei sale. A castigat primele turnee ca profesionist in mai 2001 la turneele F1 și F2 Futures din Slovacia, iar mai tarziu a ajuns sfert finalist la turneul Rolland Garros in 2005 si castigator al turneului de la Gstaad in 2009. Intre timp, s-a remarcat si la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, unde l-a invins in primul tur pe italianul Simone Bolelli, fiind primul jucator de tenis din Romania care a reusit calificarea in turul doi al unui turneu olimpic de tenis.

Vrei sa oferi un cadou care sa ii dea posibilitatea de a deveni un profesionist in tenis sub indrumarea renumitului Victor Hanescu?

Alege cadoul perfect!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un meci de tenis amical de 1 ora in compania lui Victor Hanescu, pe parcursul caruia isi va exersa tehnicile proprii si va invata noi strategii de joc,
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi customizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea „Informatii aditionale„.


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: meci amical de tenis, cu durata de 1 ora, cu Victor Hanescu, iar la varianta de 2 ore inlude si un obiect cu autograful lui Victor.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Meci Amical Victor Hanescu

Locatie: meciul amical va avea loc la locatia indicata de Victor cu cateva zile inainte de data stabilita de comun acord
Durata: 1h

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Rezervarea Activitatii

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu ““Game, set si meci” cu Victor Hanescu”

Etichetă: .