Fragrances…

Esente si arome rafinate, cafea si parfumuri sofisticate, povesti si secrete nedescoperite…

900 lei

Compare

Noi credem ca povestile sunt frumoase la orice varsta! In plus, mai credem ca aromele placute care ne inconjoara reusesc sa ne trezeasca simturile si fac parte din micile bucurii ale vietii!

De aceea am creat un pachet ce combina cele mai placute mirosuri care ne bucura simturile (parfumuri de lux si cafele proapat rasnite si preparate), precum si cele mai captivante povesti despre acestea.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Explorarea unor colectii de parfumuri de nisa in parfumeria de lux Madison. Pe parcursul intregii experiente, un consultant Madison va impartasi cu pasiune povesti despre case celebre si creatori faimosi, despre generatii si mosteniri, despre pasiuni si descoperiri, despre talente innascute dar si dobandite. La final, cine va primi acest cadou va beneficia consultanta in alegerea parfumului exclusivist preferat pe care il va lua acasa ca amintire.
  • Dupa testarea mai multor parfumuri, se obisnuieste ca mirosul sa fie re-echilibrat cu cateva boabe de cafea. Dar si acest lucru minor am dorit sa il transformam intr-o experienta, motiv pentru care am inclus in cadou o sesiune de degustare de cafea alaturi de cineva drag, in minunatul loc Coftale. Un barista profesionist le va dezvalui din tainele unei cafele de calitate, ii va invata cum sa-si aleaga sortimentul de cafea in functie de preferinta si cum sa prepare o adevarata cafea buna chiar si acasa.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: consiliere parfum si degustare cafea.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Parfum

Parfumeria Madison

Adresa: Str. Calea Dorobantilor nr.152, Sector 1, Bucuresti

Degustare Cafea

Coftale

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr.42, sector2, Bucuresti

Program: Luni-Duminca, 09:00-12:00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Fragrances…”

Etichetă: .