Initiere in tandem cu parapanta si escape room, in Brasov

590 lei

Un cadou indraznet pentru o persoana iubitoare de libertate, aventura si adrenalina!

Pret experienta:
Pret optiuni suplimentare:
Valoare totala:
+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou zbor de initiere in tandem cu parapanta si evadare dintr-o camera misterioasa

    Libertatea inseamna pentru fiecare altceva, insa cu totii o cautam. Acea senzatie ca avem aripi, ca putem zbura si ca nimic nu ne tine in loc. Pentru un iubitor de sport si adrenalina, un zbor cu parapanta sigur ofera sentimentul de libertate. Inaltimi, privelisti de vis, plutire lina si vei simti cum sufletul se inveseleste, iar ochii mintii inregistreaza pe retina imagini memorabile.

    Vrei sa oferi un cadou inedit unui prieten dornic sa incerce aventuri la inaltime? Ofera-i pachetul Initiere in tandem cu parapanta si escape room, pentru distractie si amintiri de neuitat!

    Achizitioneaza aceste experiente pentru tine si vei avea parte de experiente memorabile!

    Acest pachet contine:

    • un zbor in tandem de initiere cu parapanta

    Partenerii nostri sunt curajosii piloti de la Ferecom Impex (Ferencz Istvan). Le place sa fie acolo sus, iar aceasta pasiune doresc sa o impartaseasca si clientilor Complice!

    Zborul de initiere in tandem cu parapanta este cel mai popular tip de zbor datorita accesibilitatii. Se adreseaza in special acelora care incearca pentru prima data frumusetea zborului liber. Insa inainte de frumusete, siguranta zborului este totdeauna pe primul loc si este data de echipamentele de ultima generatie si de pilotii cu o vasta experienta in zborul cu pasageri. Nu in ultimul rand vor fi alese cu mare grija locul si momentul decolarii.

    Pentru un zbor cu parapanta nu este nevoie de pregatire speciala, trebuie doar ca “pasagerul” sa poata alerga cativa pasi la decolare si inca cativa la aterizare. Numai pentru cei curajosi exista si varianta “adrenaline” in care vor incerca spirale accentuate si “wing over-e” traind la maxim senzatia. Nu exista limita de varsta, dar copiii pot zbura numai cu acordul scris al ambilor parintilor.

    Propunem un zbor calm de la Varful Bunloc din Sacele, in perioada aprilie – octombrie, in conditii de maxim confort si siguranta. Durata efectiva de zbor este de 8-15 min, in functie de curentii de aer. Accesul la zona de decolare se face cu telescaunul (biletele pentru telescaun nu sunt incluse). Pentru amintiri de durata, filmarea zborului se va face cu camere de actiune, video-ul fiind trimis ulterior beneficiarului acestui cadou pe email, folosind un canal de transfer online.

    • o evadare dintr-o camera misterioasa a partenerilor nostri de la Puzzle Punks Brasov

    Astfel, aventura continua, pentru doua persoane, pe pamant cu o experienta completa de evadare: jocul Save King’s Landing. Este mai mult decat un escape room, este portalul prin care puteti deveni salvatori ai unui oras legendar. Este un taram in care curajul se impleteste cu intelectul, iar fiecare mister rezolvat va apropie de salvarea cetatii!

     

    • O scrisoare electronica personalizata

    Aceasta scrisoare electronica contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet si o primesti prin e-mail. Daca doresti sa faci cadou acest pachet, poti oferi scrisoarea fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

     

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: zbor in tandem cu parapanta (pretul include filmarea video, dar nu include biletele de telescaun) si evadare din camera misterelor.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Zbor de initiere in Tandem Cu Parapanta Ferecom Impex | Nr participanti: 1. | Locatie: Telescaun Bunloc, Sacele. | Durata: zbor efectiv 8-15 min (functie de curentii de aer si greutatea pasagerului). | Interval: aprilie-octombrie sau, daca se alege optiunea suplimentara din procesul de comanda, tot anul. |Program:sambata si duminica| Echipament recomandat: bocanci sau pantofi de munte cu talpa aderenta; bluza cu maneca lunga; pantaloni lungi; iarna, trebuie sa va imbracati adecvat anotimpului, ideal fiind un costum de ski. | Nota: Singura limitare este legata de greutatea pasagerului, respectiv aceasta trebuie sa se incadreze intre 40-100 kg
    Escape Room Puzzle Punks Escape Room | Adresa: Mihail Kogalniceanu Nr1 1, Bl C1, Et8 Brasov (Intrarea se face prin partea din fata a cladirii CASS Brasov. Ia liftul pana la etajul 7, apoi foloseste scarile pentru a urca inca un etaj)| Program: luni - vineri:10-23 / sambata:10-23 / duminica:10-23 / sarbatori legale:10-23 | | Nr participanti: 2
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta apasand butonul ”Am un voucher” din partea de sus a site-ului, scanand codul QR de pe voucher sau prin mail la adresa contact@complice.ro cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Initiere in tandem cu parapanta si escape room, in Brasov”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii