cadou flying journey tandem parapanta - complice.ro
Flying journey

Un cadou indraznet pentru o persoana iubitoare de libertate, aventura si adrenalina: zbor in tandem cu parapanta si evadare dintr-o camera misterioasa!

475 lei

Compare

Extinde aplicabilitatea cadoului cu o optiune suplimentara

Alege optiunea ca zborul sa aiba loc oricand, inclusiv in intervalul noiembrie - aprilie, de la Poiana Brasov
Cadou Flying journey (zbor in tandem cu parapanta si evadare dintr-o camera misterioasa)

Libertatea inseamna pentru fiecare altceva, insa cu totii o cautam. Acea senzatie ca avem aripi, ca putem zbura si ca nimic nu ne tine in loc. Pentru un iubitor de sport si adrenalina, un zbor cu parapanta sigur ofera sentimentul de libertate. Inaltimi, privelisti de vis, plutire lina si vei simti cum sufletul se inveseleste, iar ochii mintii inregistreaza pe retina imagini memorabile.

Vrei sa oferi un cadou inedit unui prieten dornic sa incerce aventuri la inaltime? Ofera-i pachetul Flying Journey ce contine un zbor in tandem cu parapanta, urmat de o experienta pamanteana: o evadare dintr-o camera misterioasa!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un zbor in tandem de initiere cu parapanta

Partenerii nostri sunt curajosii tineri de la Happy CloudDe ce i-am ales pe ei drept complici pentru a da curs chemarii catre libertate? Pentru ca zburand cu ei vei descoperi o echipa de piloti de parapanta si viitori prieteni din Brasov. Le place sa fie acolo sus pentru ca inainte de toate, sustin ei, este pasiunea. Aceasta pasiune pe care doresc sa o impartaseasca si celor cu care zboara!

Zborul in tandem cu parapanta este cel mai popular tip de zbor datorită accesibilitatii si costurilor reduse. Se adreseaza in special acelora care incearca pentru prima data frumusetea zborului liber. Insa inainte de frumusete, siguranta zborului este totdeauna pe primul loc si este data de echipamentele de ultima generatie si de pilotii cu o vasta experienta in zborul cu pasageri. Nu in ultimul rand vor fi alese cu mare grija locul si momentul decolarii.

Pentru un zbor cu parapanta nu este nevoie de pregatire speciala, trebuie doar ca “pasagerul” sa poata alerga cativa pasi la decolare si inca cativa la aterizare. Numai pentru cei curajosi exista si varianta “adrenaline” in care vor incerca spirale accentuate si “wing over-e” traind la maxim senzatia. Desigur, copiii pot zbura numai cu acordul parintilor. Al ambilor.

Propunem un zbor calm de la Varful Bunloc din Sacele, in perioada aprilie – octombrie, in conditii de maxim confort si siguranta. Intreaga experienta dureaza in total aprox. 60 min (inclusiv urcarea si pregatirea zborului) cu un timp de zbor efectiv de 10-15 min. Pentru amintiri de durata, filmarea zborului se va face cu camere de actiune, pozele fiind optionale si fiind trimise ulterior beneficiarului acestui cadou pe email, in termen de max 48 ore, folosind un site de transfer online. Pozele vor fi pastrate apoi in arhiva Happy Cloud pentru inca 30 de zile, timp in care se pot retrimite. Dupa expirarea acestui termen ele se vor sterge definitiv.

Daca se doreste ca zborul sa aiba loc in perioada noiembrie – aprilie, acesta se poate realiza la Poiana Brasov pe parcursul a 80 de minute, dintre care 15-20 de min de zbor efectiv, si se poate adauga aceasta optiune suplimentara in procesul de comanda.

  • o evadare dintr-o camera misterioasa a partenerilor nostri de la Mystery Rooms Escape

Astfel, aventura continua pe pamant cu o experienta completa de evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevarat misterios, de aceasta data din Bucuresti.

Scopul? Distractia garantata! Momentele in care se gasesc solutiile misterelor si in care secretele sunt deslusite unul cate unul sunt de nepretuit!

Propunem camera sugestiv intitulata Journey: camera marelui aventurier, dornic sa descopere indiciile ascunse dupa infruntarea curajoasa a provocarilor dintr-o lume misterioasa, pentru a-si reintalni un prieten pierdut.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: zbor in tandem cu parapanta si evadare din camera misterelor.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Zbor In Tandem Cu Parapanta

Happy Cloud
Nr participanti: 1
Locatie: Telescaun Bunloc, Sacele (Str. Bunloc 185, Sacele), Durata: in total 60 min, zbor efectiv 10-15 min, Interval: apr-oct
sau (daca se alege optiunea suplimentara din procesul de comanda)
Locatie: Poiana Brasov, Durata: in total 80 min, zbor efectiv 15-20 min, Interval: nov-apr
Program: luni – vineri: 9-16, sambata:9-17, duminica:9-17, sarbatori legale: 9-16
Echipament recomandat
– bocanci sau pantofi de munte cu talpă aderenta
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi
– iarna, trebuie sa va imbracati adecvat anotimpului, ideal fiind un costum de ski.

Nota: Singura limitare este legata de greutatea pasagerului, respectiv aceasta trebuie sa se incadreze intre 35-100 kg

Escape Room

Mystery Rooms Escape
Adresa: Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti
Program: Luni – Duminica 11:00 – 21:30
Durata: 60 minute / camera
Nr participanti: 2

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Flying journey”