Flowers & perfumes

Daruieste-i un cadou parfumat: un aranjament floral facut chiar de ea si parfumul exclusivist preferat!

975 lei

Compare

Se spune ca un parfum poate genera emotii si retrezi amintiri altfel uitate. De multe ori asociem mirosurile cu anumite experiente placute pe care le-am trait si o simpla adiere ne poate transpune in acea lume.

Daruieste un cadou deosebit de… parfumat unei doamne sau domnisoare importante din viata ta. Da-i posibilitatea sa se bucure atat de parfumul natural al florilor proaspete, cat si de parfumul sofisticat, indelung cercetat, al parfumurilor de nisa. Daca nu va retrai amintirea unei frumoase experiente din trecut, cu sigutanta isi va crea acum amintiri pentru viitor in urma acestui cadou-experienta!

 

Cea care va primi acest cadou se va bucura de:

  • Explorarea unor colectii de parfumuri de nisa in parfumeria de lux Madison.

Pe parcursul intregii experiente, un consultant Madison va impartasi cu pasiune povesti despre case celebre si creatori faimosi, despre generatii si mosteniri, despre pasiuni si descoperiri, despre talente innascute dar si dobandite. La final, cine va primi acest cadou va beneficia de consultanta in alegerea parfumului exclusivist preferat pe care il va lua acasa ca amintire.

  • un atelier privat de design floral organizat la Casa de Flori

Partenerii nostri floristi sunt artistii de la atelierul Casa de Flori, designeri profesionisti care obisnuiesc sa lucreze cu sentimente si idei, pe care le transpun in creatii florale pentru suflet, minte si zambet! Astfel, cine va primi acest cadou va descoperi in atelier flori naturale, in combinatii fascinante, contraste subtile si tonuri variate. Ei sunt specialisti in bijuterii florale, buchete fascinante, aranjamente inedite si decoruri originale naturale care aduc un plus de fascinatie oricarui moment. Promoveaza in acelasi timp starea de bine si placerea de a oferi ceva autentic prin organizarea periodica de workshop-uri la sediile organizatiilor sau in cocheta lor locatie.

Vor fi puse la dispozitie toate materialele necesare, precum si cele mai proaspete flori, iar floristul profesionist din atelier ii va oferi celei ce primeste acest dar intreaga atentie si o va ghida pas cu pas pentru a realiza cel mai frumos aranjament care ii va aduce aminte multe zile de aceasta experienta deosebita. Pe parcursul a doua ore vor realiza un aranjament pe o tematica speciala, dinainte aleasa si comunicata precum: aranjamente pentru decorarea mesei, buchete aniversare, bijuterii florale, aranjamente de sezon sau tematice de Valentine’s, 8 Martie, toamna, inceput de scoala, vara, Halloween, Craciun etc.

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: curs privat DIY de design floral si parfum de nisa ales in urma unei sesiuni private de consultanta.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Curs Privat DIY Design Floral

Casa de Flori
Program: marti – joi, vineri – sambata doar la cererea in mod expres
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Parfum Nisa & Consultanta Privata

Parfumeria Madison

Adresa: Str. Calea Dorobantilor nr.152, Sector 1, Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Flowers & perfumes”

Etichete: , .

Ati putea dori, de asemenea…

FD2
Feel Divine

Arome si esente surpinzatoare si rasfatul unor sesiuni de infrumusetare… un cadou ideal pentru o prezenta feminina deosebita din viata ta!

1,550 lei

scent of a woman
The scent of a woman

Ofera-i in dar schimbarea de stil pe care si-o doreste si experienta parfumata a unui alt fel de “shopping”! 

3,600 lei