Cadou Floral passions atelier privat design floral atelier privat flori presate origami - complice.ro
Floral passions

O experienta marcata de gingasia florilor naturale si a celor presate, in timpul a doua ateliere private care relaxeaza si aduc liniste pe chip si zambete pe buze

930 lei

Compare

Cadou Floral passions (un atelier privat de design floral si un atelier privat de flori presate)

Florile infrumuseteaza viata, nu doar casa si gradina. Se stie ca florile simbolizeaza gingasie, puritate, naturalete, dragoste, prietenie, compasiune si sunt prezente la orice sarbatoare din viata noastra. Insa nu fac doar atat.

Cercetatorii de la Universitatea Rutgers arata ca florile au efecte pozitive imediate, dar si de lunga durata asupra starilor noastre sufletesti: reactiile, dispozitia, modul in care ne comportam in societate… toate acestea sunt influentate de flori, care confera o stare de bine interioara ce se vede si la exterior pe chipul si in zambetul nostru.

Dorind sa cream o stare de bine doamnelor si domnisoarelor, am creat un pachet care are ca element central florile ce vor ajunge sa fie cunoscute indeaproape si indragite iremediabil in urma participarii la doua ateliere dedicate.

Vrei sa oferi in cadou surprinzator, colorat si parfumat unei doamne sau domnisoare dragi sufletului tau? Ofera-i in dar pachetul Floral passions care contine un atelier privat de design floral si un atelier privat de flori presate. Vei aduce, cu siguranta, buna dispozitie pe chipul si in sufletul celei careia i-l vei oferi.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un atelier privat de design floral organizat la Casa de Flori

Partenerii nostri floristi sunt artistii de la atelierul Casa de Flori, designeri profesionisti care obisnuiesc sa lucreze cu sentimente si idei, pe care le transpun in creatii florale pentru suflet, minte si zambet! Astfel, cine va primi acest cadou va descoperi in atelier flori naturale, in combinatii fascinante, contraste subtile si tonuri variate. Ei sunt specialisti in bijuterii florale, buchete fascinante, aranjamente inedite si decoruri originale naturale care aduc un plus de fascinatie oricarui moment. Promoveaza in acelasi timp starea de bine si placerea de a oferi ceva autentic prin organizarea periodica de workshop-uri la sediile organizatiilor sau in cocheta lor locatie.

Vor fi puse la dispozitie toate materialele necesare, precum si cele mai proaspete flori, iar floristul profesionist din atelier ii va oferi celei ce primeste acest dar intreaga atentie si o va ghida pas cu pas pentru a realiza cel mai frumos aranjament care ii va aduce aminte multe zile de aceasta experienta deosebita. Pe parcursul a doua ore vor realiza un aranjament pe o tematica speciala, dinainte aleasa si comunicata precum: aranjamente pentru decorarea mesei, buchete aniversare, bijuterii florale, aranjamente de sezon sau tematice de Valentine’s, 8 Martie, toamna, inceput de scoala, vara, Halloween, Craciun etc.

  • un atelier privat de flori presate organizat de partenerul nostru complice Experiente Japoneze

Povestea Alexandrei, fondator Experiente Japoneze, a inceput in anul 2011 cand o experienta personala de viata a adus-o in contact cu limba și cultura japoneza. Curand avea sa descopere ca legatura ei cu Japonia este mai profunda decat ar fi putut crede initial.
In anul 2014 a ajuns pentru prima data in Japonia si a fost fascinata de ospitalitatea cu care a fost primita, de simplitatea oamenilor pe care i-a intalnit, de modul in care decurge viata de zi cu zi a acestor oameni.
S-a reintors in Romania cu dorinta de a aduce o mica parte din Japonia aici. In perioada ce a urmat a organizat intalniri dedicate celor care, la fel ca si ea, doreau sa exploreze cat mai mult din diversitatea si autenticitatea culturii japoneze.
Prin proiectul ei, Experiente Japoneze, isi doreste ca aceasta calatorie a ei in Tara Soarelui Rasare sa inspire cat mai multe persoane si sa aduca un pic din armonia descoperita acolo in locurile natale.

Cine va primi acest cadou isi va face introducerea in arta japoneza a florilor presate sub indrumarea unor profesionisti in domeniu. Astfel, impreuna vor creea doua obiecte personalizate, la alegere, cu flori presate din lista de mai jos:

  • abajur lumanare cu flori presate;
  • semn de carte cu flori presate;
  • felicitare cu flori presate;
  • calendar cu flori presate
    Iar pentru si mai multa relaxare si desfatare se va servi si ceai japonez, asortat cu o prajitura reprezentativa: mochi.

Desigur, daca doamna sau domnisoara care primeste acest cadou prefera, poate alege un atelier de origami in locul celui de flori presate, in cadrul caruia va avea ocazia sa creeze trei obiecte personalizate specifice artei japoneze.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: un atelier privat de design floral si un atelier privat de flori presate

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Privat De Design Floral

Casa de Flori
Program: marti – joi, vineri – sambata doar la cererea in mod expres
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Atelier Privat De Flori Presate

Experiente Japoneze
Adresa: Ceainaria Bernschutz Gradina Icoanei
Program: se va discuta punctual cu partenerul complice
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Floral passions”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Enjoy the scent atelier de design floral si atelier olfactiv - complice.ro
Enjoy the scent

Un atelier privat de design floral si unul olfactiv menite sa incante privirea, simturile si spiritul deopotriva.

800 lei