Feel Divine

1.600 lei

Arome si esente surpinzatoare si rasfatul unor sesiuni de infrumusetare… un cadou ideal pentru o prezenta feminina deosebita din viata ta!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Feel Divine (un atelier olfactiv, un machiaj profesional si o coafura speciala)

    Elementele indispensabile din reteta de frumustete a oricarei femei: o coafura cu stil, un machiaj potrivit si un parfum special! Acestea au fost punctele de plecare in crearea unei experiente complete de frumusete oferite in dar!

    Invita o sarbatorita sa intre pas cu pas intr-o lume deosebita: aceea a parfumurilor, descoperind si combinand in voie esente surprinzatoare, captate in sticlute mici dar elegante. Apoi continua sa o rasfeti cu un tratament de care se bucura si vedetele: o coafura adaptata stilului propriu si un machiaj care sa-i puna in evidenta trasaturile.

    Vrei sa oferi un cadou care sa ii ofere un machiaj profesionist, o coafura deosebita si un atelier olfactiv la sfarsitul caruia va primi in dar parfumul creat? Alege pachetul nostru cadou complet!

    Cea care va primi acest cadou se va bucura de:

    • o incursiune privata in atelierul de parfumuri Luviane, al artistei parfumiere Iulia Victoria Neagoe. Luviane este un atelier de parfumuri si bijuterii, nascut din dragoste si pasiune pentru frumos si pentru esentele frumos mirositoare. Cu ce se mandresc artista si atelierul Luviane? Cu faptul de a fi un nume relativ nou, care a luat nastere in 2014, dar care a si depasit granitele tarii, ajund la Paris la prezentarile de moda; cu faptul ca ofera bijuterii si parfumuri personalizate, acestea din urma fabricate numai din ingrediente naturale ce nu provoaca alergii si care se potrivesc atat barbatilor, cat si femeilor. Si pentru ca sunt atat de naturale pot fi “purtate” in timpul sarcinii dar si de tinere fetite. Persoana care va primi acest cadou se va bucura sa afle aspecte si momente importante din istoria parfumului precum si taine din Universul “parfumului” intr-o calatorie olfactiva alaturi de creatoarea de parfumuri, va admira si va testa esente carora cu greu poti sa le rezisti, va participa la un atelier olfactiv in cadrul caruia isi va creea propria formula (bruta, nematurata) de parfum din esentele favorite, formula de parfum pe care o va primi in dar (10 ml).
    • un machiaj profesional realizat de makeup artist-ul Iulia Moldovan, presarat pe tot parcursul de Tips&Tricks-uri personalizate, in interiorul unui salon de frumusete cu circuit inchis si atmosfera intima care te imbie la relaxare. Aceasta sesiune poate fi folosita fie cu ocazia unui anumit eveniment, fie fara nici o alta ocazie decat aceea de a dori sa fie si mai frumoasa!
    • o coafura speciala adaptata stilului propriu sau dintr-un stil nou, de zi sau de seara, pentru o zi obisnuita sau pentru un eveniment deosebit. In timpul coafatului, hairstylist-ul Ana Maria Mosoiu, cu peste sase ani experienta in domeniu de hairstyle si numeroase colaborari, va impartasi clientei Tips&Tricks-uri personalizate care sa ii permita acesteia sa se aranjeze asa cum isi doreste, chiar daca nu ajunge la coafor zilnic. Intreg ritualul de infrumusetare se va desfasura in atmosfera intima a aceluiasi salon cu circuit inchis la care se efectueaza si machiajul.
    • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 3 activitati: atelierparfum, hairstyling, makeup.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.
    Personalizare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Atelier Parfum Luviane | Adresa: Bd Basarabia, Nr 250, Pavilion Central, sector 3 Bucuresti | Program: stabilit de comun acord, Sarbatori legale: indisponibil | Nr participanti: 1 | Durara: 2 ore
    Hairstyling Si Makeup Salon cu circuit inchis | Adresa: Barajul Arges nr. 41 E, parter, ap 5, Bucuresti | Program: Luni – Duminica: 10:00 – 19:00
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale. Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Feel Divine”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente