Feel Divine

Arome si esente surpinzatoare si rasfatul unor sesiuni de infrumusetare… un cadou ideal pentru o prezenta feminina deosebita din viata ta!

1,550 lei

Compare

Cadou Feel Divine (un parfum de lux si o sedinta de consultanta in parfumuri de nisa, un machiaj profesional si o coafura speciala)

Elementele indispensabile din reteta de frumustete a oricarei femei: o coafura cu stil, un machiaj potrivit si un parfum special! Acestea au fost punctele de plecare in crearea unei experiente complete de frumusete oferite in dar!

Invita o sarbatorita sa intre pas cu pas intr-o lume deosebita: aceea a parfumurilor de lux, plimbandu-se si descoperind in voie esente surprinzatoare, captate in sticlute cu forme atent studiate si cu design elaborat. Apoi continua sa o rasfeti in continuare cu un tratament de care se bucura si vedetele: o coafura adaptata stilului propriu si un machiaj care sa-i puna in evidenta trasaturile.

 

Vrei sa oferi un cadou care sa ii ofere un machiaj profesional, o coafura deosebita si o sesiune de consultanta in parfumuri de nisa la sfarsitul careia il va primi pe cel preferat ? Alege pachetul nostru cadou complet!

Cea care va primi acest cadou se va bucura de:

  • explorarea unor colectii de parfumuri de nisa in parfumeria de lux Madison. Pe parcursul intregii experiente, un consultant Madison va impartasi cu pasiune povesti despre case celebre si creatori faimosi, despre generatii si mosteniri, despre pasiuni si descoperiri, despre talente innascute dar si dobandite. La final, cine va primi acest cadou va primi consultanta in alegerea parfumului exclusivist preferat pe care il va primi ca amintire.
  • un machiaj profesional realizat de makeup artist-ul Alina Alexe, presarat pe tot parcursul de Tips&Tricks-uri personalizate, in interiorul unui salon de frumusete cu circuit inchis si atmosfera intima care te imbie la relaxare. Aceasta sesiune poate fi folosita fie cu ocazia unui anumit eveniment, fie fara nici o alta ocazie decat aceea de a dori sa fie si mai frumoasa!
  • o coafura speciala adaptata stilului propriu sau dintr-un stil nou, de zi sau de seara, pentru o zi obisnuita sau pentru un eveniment deosebit. In timpul coafatului, hairstylist-ul Ana Maria Mosoiu, cu peste sase ani experienta in domeniu de hairstyle si numeroase colaborari, va impartasi clientei Tips&Tricks-uri personalizate care sa ii permita acesteia sa se aranjeze asa cum isi doreste, chiar daca nu ajunge la coafor zilnic. Intreg ritualul de infrumusetare se va desfasura in atmosfera intima a aceluiasi salon cu circuit inchis la care se efectueaza si machiajul.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 activitati: consiliere parfum, hairstyling, makeup.

Valabilitate

3 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Parfum

Parfumeria Madison

Adresa: Str. Calea Dorobantilor nr.152, Sector 1, Bucuresti

Program:
– luni – vineri: 10:00 – 21:00
– sambata: 10:00 – 19:00
– duminica: 11:00 – 18:00

Hairstyling Si Makeup

Salon cu circuit inchis

Adresa: Barajul Arges nr. 41 E, parter, ap 5, Bucuresti

Program:
Luni – Duminica: 10:00 – 19:00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Feel Divine”