cadou Fa-ti propriul tau terariu atelier online privat de terarii - complice.ro
Fa-ti propriul tau terariu

Atelier online privat de creare a unui terariu in compania unui specialist, pentru iubitorii de natura si frumos

250 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Cadou Fa-ti propriul tau terariu

Un terariu este, prin definitie, o gradina sub sticla. Aceasta tehnica este foarte veche, devenind populara in randul tuturor claselor sociale in perioada victoriana si revenind in prezent tot mai mult in atentia pasionatilor de natura si frumos.

Crearea unui terariu este un proiect interesant si foarte educativ, in acelasi timp, pentru ca ilustreaza foarte clar modul in care functioneaza un ecosistem. Totodata ajuta la relaxare si la cultivarea inclinatiilor artistice.

Vrei sa oferi un cadou original si surprinzator unei persoane dragi pasionate de natura si frumos? Ofera-i in dar “Fa-ti propriul tau terariu”, iar persoana care va primi cadoul va avea ocazia sa descopere, in compania unui specialist, frumusetea naturii miniaturale dintr-o gradina intr-un vas de sticla.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Un atelier online de creare a unui terariu in compania unui specialist de la Greenarium

In cadrul unei intalniri private online cu un specialist din echipa Greenarium, individual sau cu ajutorul unui prieten sau membru al familiei, se va lucra la realizarea terariului in cadrul unui joc cu pamant, nisip, pietricele, muschi si alte elemente decorative. Pe toata durata atelierului online, se vor adresa intrebari despre plante si se vor descoperi raspunsuri la diverse curiozitati din lumea eco-friendly.

Kitul care sta la baza acestui cadou va fi primit acasa prin curier cu tot ce este necesar pentru a crea un frumos terariu cu plante usor de intretinut.

In procesul de comanda al acestui pachet se poate creste, contra cost, dificultatea kit-ului (medie sau premium) sau se pot adauga kit-uri suplimentare daca acest gen de activitati reprezinta o pasiune.

Greenarium inseamna geometrie impletita cu naturaletea plantelor, design de obiect aparte, transparenta emotiilor provocate de forme simple si, totusi, atat de complexe, viata intr-un micro univers, frumos in toate dimensiunile. Acasa la Greenarium munca inseamna joaca, creativitate, multa energie buna, dar si perseverenta.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea unei activitati: atelier online de realizare a unui terariu

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Terariu

Greenarium
Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesara o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop
Nr participanti: 1
Durata: aprox 30 min

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Fa-ti propriul tau terariu”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Workshop privat de ciocolata online - complice.ro
Workshop privat de ciocolata online

Un atelier de ciocolata artizanala alaturi de Chef  Dragos Ungureanu

475 lei

cadou Sesiune privata de relaxare cu origami online - complice.ro
Sesiune privata cu origami online

Relaxare in stil japonez, la tine acasa, prin arta origami!

365 lei

Cadou Floral passions atelier privat design floral atelier privat flori presate origami - complice.ro
Floral passions

O experienta marcata de gingasia florilor naturale si a celor presate, in timpul a doua ateliere private care relaxeaza si aduc liniste pe chip si zambete pe buze

930 lei