Cadou Express yourself atelier de pictura pe portelan atelier de scriere creativa wagner Liviana Tane - complice.ro
Express yourself

Cadou pentru cei iubitori de arta si dornici de relaxare: atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa

575 lei

Compare

Cadou Express yourself (atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa)

Cu totii ne intrebam ce cadou (deopotriva surprinzator si inedit, dar si foarte util) sa le oferim celor dragi la ocazii speciale sau, pur si simplu, atunci cand dorim sa le amintim cat de mult ii pretuim.

Fiind prinsi in valtoarea zilelor agitate ale vremurilor pe care le traim, cei mai multi dintre noi suntem agitati si mereu ocupati si uitam sa ne ascultam sufletul care si-ar dori un pic mai multa relaxare, recreere si pauza de frumos.

In acest context, cateva ore petrecute experimentand activitati cultural-artistice reprezinta un balsam binemeritat pentru suflet si psihic. Iar studiile recente demonstreaza ca arta, sub multiplele sale forme, are cu adevarat efecte benefice asupra sanatatii organismului uman, constituind un remediu foarte placut, dar si binefacator.

Plecand de la toate premizele de mai sus, ne-am gandit sa fim inca o data complicele celor ce doresc sa ofere un cadou inspirat si am creat un pachet-cadou special.

Vrei sa oferi un cadou pentru desfatarea sufletului si a mintii? Ofera in dar cadoul „Express yourself” care contine un atelier de pictura pe portelan si un atelier online de scriere creativa. Persoana aceea draga tie care va primi acest dar se va deconecta si relaxa cu adevarat, invatand multe lucruri noi si interesante, alaturi de alti oameni frumosi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • atelier de pictura pe portelan alaturi de artistii de la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Wagner este o poveste pe care cei din atelier o spun pe portelan de mai mult de zece ani. Sunt ani de cautare a frumosului in orice fragment de viata si natura, in tot ce ne inconjoara.
Pe baza conceptelor si planurilor Anei Wagner, alaturi de artistii-colaboratori ai atelierului, Wagner Arte realizeaza astazi o gama larga de produse de lux, unicat, dar si obiecte de serie mai mare: bijuterii sofisticate si elegante pentru doamne dar si pentru domni, seturi din portelan pentru servirea mesei, a ceaiului si a cafelei, corpuri de iluminat, mobilier pictat manual si accesorizat cu portelan Wagner.

Cursurile de pictura pe portelan sunt o forma de relaxare creativa, sustinute de profesorii Bogdan Teodorescu si Ana Wagner – artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti. Persoana care primeste acest cadou va participa la un atelier de pictura alaturi de alti oameni pasionati de frumos si va invata sa decoreze un obiect din portelan, care se poate apoi personaliza cu litere (majuscule sau mici) din aur sau platina. Organizatorii ii vor pune la dispozitie toate materialele necesare. Portelanurile pictate de cursanti vor fi introduse in procesul tehnologic de fixare a culorilor prin arderea in cuptor special (la 850 grade C timp de 24 ore), dupa care ele vor fi pastrate de cei care le-au pictat.

 • un atelier online de scriere creativa pentru adulti sustinut de Liviana Tane

Liviana este in primul rand un reputat jurnalist, cu peste 15 ani vechime in televiziune unde a fost pe rand editor, producator, redactor sef, trainer si coordonator de proiecte. A fost parte din echipa care a facut din Realitatea TV o scoala de televiziune, spunand despre sine ca se simte ca un dascal. Poate din acest motiv, dar si din dorinta de a-i forma pe altii, a infiintat in 2015 „The Nest”, un centru de training, dezvoltat special pentru cei care doresc sa invete tehnicile folosite in media si comunicare. Ea insasi tine cursurile despre tehnica scrierii de povesti si de texte creative si in paralel lucreaza cu comunitatile de bloggeri si cu cei care genereaza continut pentru site-uri si mass media.

Atelierul se desfasoara online cu ajutorul unei platforme de socializare video in trei sesiuni a cate o ora fiecare, timp in care cursantul va studia diverse tehnici de scriere creativa care il vor ajuta in viata profesionala, cat si in a-si dezvolta pasiunea pentru scris, in general. Astfel, va invata elementele de baza structurate dupa cum urmeaza:

– Plasarea actiunii in TIMP si SPATIU:

Momentul actiunii: trecut, prezent, viitor

Spatiul: real vs imaginar

– Construirea PERSONAJELOR:

Pozitive: eroi si supereroi

   • Fizic: portret, costumatie, instrumente
   • Calitati / Superputeri

Negative: vilains

   • Fizic: portret, costumatie, instrumente
   • Motivatie

– Linia ACTIUNII:

INTRODUCERE:

   • Cadru
   • Situatie

CONFLICT

   • Misiune
   • Motivatie

DEZNODAMANT

   • Binele invinge

THENICI generale:

 • Show, don’t tell
 • Scrierea cinematica (in scene si secvente)

La sfarsitul atelierului, va avea ca rezultat o poveste scurta si va dobandi calitatile necesare aplicarii tehnicilor de scriere creativa in lucrari viitoare.

 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa consulti si detaliile din sectiunea „Informatii aditionale„.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier De Pictura Pe Portelan

Wagner arte frumoase si povesti
Adresa: Dr. Gheorghe Marinescu nr.4, etaj 1
Program: Luni-Vineri: 10:00 -18 :00, Sambata: 10 -14 :00
Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup prestabilit)
Durata: 2 ore

Atelier Online Scriere Creativa

Liviana Tane
Locatie: online cu ajutorul unei platforme precum skype, zoom, etc
Nr participanti: 1
Durata modul: 3 sesiuni a cate o ora
Durata totala: 3 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Express yourself”