Cadou Private Rally excursie privata de o zi pe traseul Romanian Baja si o sedinta de realitate virtuala - complice.ro
Private rally

Cadoul potrivit pentru pasionatii de raliu: o experienta virtuala urmata de o excursie privata, extrem de reala, pe traseul Romanian Baja

8,000 lei

Compare

Cadou Private rally (o zi pe traseul Romanian Baja si o experienta de realitate virtuala)

Persoanele care iubesc adrenalina la cote ridicate si motoarele turate la maxim sigur au auzit de Romanian Baja 500.
Este vorba despre un Rally Raid unica in Europa, un cross-country rally de 500 de kilometri de raliu parcursi intr-o singura zi, trasee off-road. Exact ca la o etapa DAKAR, este o cursa rapida si dificila, care contine diferite tipuri de traseu: drumuri pe campii, dealuri, paduri, munti si sol acoperit cu nisip. La linia de start sunt prezente vehicule din toate categoriile ce pot participa la curse de rally raid: auto, moto, buggy, utv, atv si quad.

Pentru pasionatii acestui tip de experiente, dar si pentru cei care vor sa simta senzatii asemanatoare unei competitii de talie europeana, am creat Private Rally.

Vrei sa oferi un cadou cu adrenalina unui pasionat de motoare de orice fel si caruia ii place sa simta praful drumurilor neasfaltate? Ofera-i in dar pachetul Private Rally care contine o zi pe traseul Romanian Baja si o experienta de realitate virtuala. Destinatarul va avea parte de senzatii tari, aventuri neasteptate si amintiri despre care va povesti mult timp.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o experienta de realitate virtuala alaturi de complicii nostri de la Gateway VR Studio

Localizat in Centrul Vechi, Gateway VR Studio este primul studio de realitate virtuala din Bucuresti. Acesta pune la dispozitia clientilor echipamente VR HTC Vive si Oculus Rift intr-o configuratie ce permite si experiente virtuale in grup. Oricine trece pragul studioului este invitat sa experimenteze viitorul entertainment-ului si sa paseasca in alte lumi.

Prin intermediul realitatii virtuale, oricine poate trai senzatia de zbor, poate calatori pe Luna sau, de ce nu, pe Marte… Oricine poate deveni un erou de actiune sau poate intra in pielea unui personaj de poveste. Doar imaginatia este limita aici.

Realitatea virtuala este un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului. Prin intermediul unei casti, a unor ochelari de VR si al unor controllere, cel ce traieste aceasta experienta este transportat intr-o noua lume, in care poate explora, se poate juca sau poate fi surprins de senzatii noi.

Studioul Gateway este un portal catre aceste activitati fantastice. Beneficiarul acestui cadou se va bucura de o experienta speciala de condus in mediul virtual pe traseul Romanian Baja pentru a cunoaste in detaliu traseul de raliu inainte de a pleca in cea de-a doua experienta inclusa in cadou. Desigur, poate incerca si alte trasee celebre din toata lumea.

  • o excursie de o zi cu o masina de raliu, pe traseul Romanian Baja, alaturi de Codru Stefanescu

Persoana care a primit in dar aceasta experienta unica, o poate impartasi cu cineva drag. Excursia consta in 200 km de traseu off-road cu peisaje superbe si senzatii pe masura la bordul unei masini de concurs inchiriate special pentru aceasta excursie. La volan se va afla un pilot experimentat care le va face celorlalti pasageri initierea in tainele pilotajului si ale copilotajului de raliu. Pe tot parcursul traseului va exista si o masina de interventie (de recuperare si de prim ajutor) care va asista la buna desfasurare si siguranta participantilor.

Seara, la intoarcere, cadoul include si o cina la un restaurant ales de Codru in Bucuresti pentru ca participantii sa aiba ocazia de a povesti despre experienta tocmai finalizata. Clientul isi va putea alege din meniul retaurantului orice antreu, fel principal si desert, alaturi de o bautura racoritare si, bineinteles, de o binemeritata bere.

Echipa Rally Raid care il va conduce pe destinatar in aventura vietii este formata din 2 persoane: Codru Stefanescu, impreuna cu un pilot experimentat.

Codru este unul din promotorii principali ai Rally Raid-ului est european, implicat direct si activ in conceperea si verificarea traseelor special gandite pentru competitiile de acest gen. Scopul lui este de a asigura o adrenalina peisagistica maxima, intr-un context sigur si cu cat mai putine riscuri, avand in vedere “periculozitatea” acestui sport unde lipsa de aderenta isi spune cuvantul la viteze de pana la 180 km/ora, obtinand siguranta absoluta pentru concurenti in competitiile organizate.

Pilotul este unul experimentat care, in urma participarii in competitii de acest gen, a reusit sa stranga mai multe trofee de-a lungul anilor, prin dibacia si experienta condusului in conditii extreme de off-road la viteze mari.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: o zi pe traseul Romanian Baja si o experienta de realitate virtuala

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Experienta De Realitate Virtuala

Gateway VR
Adresa: Centru Vechi, Str Lipscani 30-34, cladirea Diverta la subsol
Program: miercuri – vineri: 14:00-22:00, sambata – duminica: 12:00-22:00
Nr participanti: 1 sau 2
Durara: 1 ora

Excursie De O Zi Cu O Masina De Raliu

Codru Stefanescu
Nr participanti: 1 sau 2
Durata: o zi / 12 ore
Locatie: Romania, Baja
Pecare din zona de nord a Bucurestiului la ora 9.00, intoarcere in cursul serii.
Conditii de participare:
– destinatarul sa posede permis de conducere categoria B valabil

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Private rally”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Moto trip excursie de o zi cu motorul Codru Stefanescu masaj just for him - complice.ro
Moto Trip

Cadoul potrivit pentru orice motociclist, fie el incepator sau experimentat: o excursie de o zi in compania unui profesionist!

1,800 lei

Cadou Faster and faster BMW320 Renault Megane GT virtual reality - complice.ro
Faster and faster

Viteza ametitoare in masini de curse pe 3 circuite diferite: un circuit de macadam, un circuit de asfalt si un circuit… virtual

800 lei