Cadou Enjoy the scent atelier de design floral si atelier olfactiv - complice.ro
Enjoy the scent

Un atelier privat de design floral si unul olfactiv menite sa incante privirea, simturile si spiritul deopotriva.

800 lei

Compare

Cadou Enjoy the scent (un atelier privat de design floral si unul olfactiv)

Un cadou special pentru doamne si domnisoare inspirat din frumos, puritate, gingasie si feminitate.

Un cadou menit sa incante privirea, simturile si spiritul deopotriva.

Ce poate fi mai minunat decat culorile vii si naturale ale florilor proaspete si esentele dulci, exotice sau orientale ale parfumurilor naturale? Le-am pus pe toate impreuna in pachetul “Enjoy the scent” ca sa daruim impreuna acelei parsoane speciale din viata ta o experienta speciala si memorabila.

Vrei sa oferi un cadou parfumat, unicat si personalizat unei doamne sau domnisoare speciale din viata ta? Ofera-i in dar pachetul “Enjoy the scent” si la finalul experientelor toate simturile ii vor fi inundate de frumusete si optimism!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un atelier privat de design floral organizat la Casa de Flori

Partenerii nostri floristi sunt artistii de la atelierul Casa de Flori, designeri profesionisti care obisnuiesc sa lucreze cu sentimente si idei, pe care le transpun in creatii florale pentru suflet, minte si zambet! Astfel, cine va primi acest cadou va descoperi in atelier flori naturale, in combinatii fascinante, contraste subtile si tonuri variate. Ei sunt specialisti in bijuterii florale, buchete fascinante, aranjamente inedite si decoruri originale naturale care aduc un plus de fascinatie oricarui moment. Promoveaza in acelasi timp starea de bine si placerea de a oferi ceva autentic prin organizarea periodica de workshop-uri la sediile organizatiilor sau in cocheta lor locatie.

Vor fi puse la dispozitie toate materialele necesare, precum si cele mai proaspete flori, iar floristul profesionist din atelier ii va oferi celei ce primeste acest dar intreaga atentie si o va ghida pas cu pas pentru a realiza cel mai frumos aranjament care ii va aduce aminte multe zile de aceasta experienta deosebita. Pe parcursul a doua ore vor realiza un aranjament pe o tematica speciala, dinainte aleasa si comunicata precum: aranjamente pentru decorarea mesei, buchete aniversare, bijuterii florale, aranjamente de sezon sau tematice de Valentine’s, 8 Martie, toamna, inceput de scoala, vara, Halloween, Craciun etc.

  • o incursiune privata in atelierul de parfumuri Luviane, al artistei parfumiere Iulia Victoria Neagoe

Luviane este un atelier de parfumuri si bijuterii, nascut din dragoste si pasiune pentru frumos si pentru esentele frumos mirositoare. Cu ce se mandresc artista si atelierul Luviane? Cu faptul de a fi un nume relativ nou, care a luat nastere in 2014, dar care a si depasit granitele tarii, ajund la Paris la prezentarile de moda; cu faptul ca ofera bijuterii si parfumuri personalizate, acestea din urma fabricate numai din ingrediente naturale ce nu provoaca alergii si care se potrivesc atat barbatilor, cat si femeilor. Si pentru ca sunt atat de naturale pot fi “purtate” si de gravidute dar si de tinere fetite.

Persoana care va primi acest cadou se va bucura sa afle istoria si tainele “parfumului” intr-un tur privat alaturi de specialisti parfumieri, va admira si va testa esente carora cu greu poti sa le rezisti, va participa la un atelier olfactiv in cadrul caruia isi va creea propriul parfum din esentele favorite, parfum pe care il va primi in dar. 

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: un atelier privat de design floral si unul olfactiv pentru o persoana.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Olfactiv

Luviane
Adresa: Bd Basarabia, Nr 250, Pavilion Central, sector 3 Bucuresti
Program: luni – vineri: 12.00-18.00, sambata: 12.00-18.00, sarbatori legale: indisponibil
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Atelier Privat De Design Floral

Casa de Flori
Adresa: Naum Ramniceanu nr 28 Sector 1 Bucuresti
Program: marti – joi, vineri – sambata doar la cererea in mod expres, duminica – sarbatori legale indisponibil
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Enjoy the scent”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Scent Lab - complice.ro
Scent lab

Un atelier olfactiv privat, pentru pasionatii de esente, fie ele discrete sau tari!

600 lei