Cadou Edu swim and play - complice.ro
Edu swim and play

Educatie acvatica si jucarii distractive – un cadou potrivit si inedit pentru dezvoltarea armonioasa a oricarui copil!

1,800 lei

Compare

Cadou Edu swim and play (6 luni de jucarii si 6 sesiuni de inot pentru un copil dezvoltat frumos)

Ce inseamna copilarie? Varsta inocentei! Varsta jocului! Varsta veseliei! Copilaria inseamna atat de multe lucruri pozitive, incat nici nu putem descrie in doar cateva cuvinte. Copilaria incepe din cea mai frageda pruncie, in bratele mamei si tindem sa credem ca nu se sfarseste intreaga viata. Pentru ca un copil fericit se va transforma intr-un adult implinit, care nu va uita niciodata sa se joace si sa rada.

Dar pentru cei mai multi oameni, primii ani de viata sunt esentiali in conturarea personalitatii si in crearea amintirilor frumoase ce ne vor servi drept echilibru in viata. De aceea este important sa oferim copilului ocazia de a se juca frumos si educativ, de a creste intr-un mod sanatos fizic, psihic si emotional.

Vrei sa il ajuti pe cel mic sa se joace si sa se dezvolte frumos si echilibrat? Ofera-i cat de des ai ocazia un cadou, iar de data aceasta ofera-i pachetul “Edu swim and play” pentru a avea parte de o copilarie cu experiente frumoase.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o jumatate de an de jocuri si jucarii la alegere prin abonamentul EduBox de la Evertoys.

Partenerii nostri complici au creat o afacere bazata pe conceptul “sharing economy” in domeniul jucariilor. Fondatorii au plecat de la o problema pe care am intalnit-o cu totii: un maldar de jucarii si jocuri, uneori cumparate poate chiar cu eforturi financiare, interesante pentru cateva minute si apoi nefolosite, abandonate in spatele vreunui raft sau sertar, fara sa mai aduca bucurie nimanui. Solutia gasita este una foarte inedita: inchirierea de jucarii! Jucariile aflate in cutiile celor de la Evertoys sunt doar jucarii produse de un brand premium, relevante si interesante pentru toate etapele de dezvoltare ale copiilor si testate si recomandate prin premiile obtinute.

Cum functioneaza? In baza abonamentului EduBox, copilasul care primeste acest cadou va avea lunar la dispozitie 5 Everchips, moneda speciala in lumea Evertoys, de care va putea sa isi aleaga din multitudinea de jucarii disponibile.

Jucariile sau jocurile pot fi cautate in biblioteca online Evertoys dupa varsta (fiind grupate pe categorii ce incep de la bebelusi, 0-1 ani, si ajung pana aproape de afolescenta, 10-14+ ani) sau dupa domeniu (fiind grupate pe indemanare, cognitiv, arta si muzica, electronice, stiinta… etc).

Odata returnate jucariile, pusculita virtuala se umple din nou cu Everchips si va putea alege noi jocuri sau jucarii. Dupa plasarea unei comenzi, jucariile sunt dezinfectate si livrate gratuit. Copilasul se va putea juca cu ele atata timp cat doreste, fara limita. Apoi, cand interesul pentru jucarie s-a diminuat, o va schimba cu una noua de pe site.

  • 6 sesiuni de educatie acvatica la centrul Acvatic Bebe Club (ABC).

Din consideratie pentru formarea personalitatii copilului si educarii intr-un mod armonios, partenerii nostri au creat un loc special, cu o atmosfera calda si relaxanta, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, unde copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Pentru un nivel cat mai bun de relationare copil-instructor, la ABC toate sedintele de educatie acvatica sunt individuale. Copilasii participanti trebuie sa aiba varsta minima de 4 luni si pot fi insotiti pe toata perioada sedintei de un parinte.

Activitatea de educatie acvatica conduce la indeplinirea unor obiective foarte importante:
* satisfacerea nevoii imperioase de miscare a nou-nascutului si copilului mic, ce reprezinta motorul dezvoltarii psihomotrice a acestora;
* cresterea si dezvoltarea psihica si fizica armonioasa a nou-nascutului si copilului mic;
* imbunatatirea capacitatilor functionale ale aparatului cardiovascular, respirator si locomotor;
* imbunatatirea capacitatii generale de efort;
* formarea priceperilor si deprinderilor motrice;
In plus, cadrul activitatilor acvatice permite dezvoltarea interactiunii sociale si constituie prima experienta educationala dincolo de mediul familial.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

​R​eprezinta contravaloarea celor 2 experiente: 6 luni abonament de inchiriat jocuri si jucarii si 6 sedinte de educatie acvatica

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Abonament De Inchiriere Jucarii

Abonament EduBox
Evertoys
Everchips: 5 / luna
Valabilitate: 6 luni

Abonament Educatie Acvatica

Activ Bebe Club
Adresa: Str. Delea Noua, nr. 15 Sectorul 3, Bucuresti
Program: Luni – Vineri: 9:00 – 21:00, Sambata – Duminica: 9:00 – 15:00
Nr sedinte: 6
Valabilitate: 6 saptamani de la efectuarea primei sedinta (1 sedinta/saptamana)

Durata sedinta:
30-35 min pentru copii sub 3 ani
40-45 min pentru copii peste 3 ani

Analize necesare:
Avizul medicului pediatru care sa ateste ca bebelusul/copilul este clinic sanatos si apt pentru desfasurarea programului de stimulare psihomotorie.
Rezultatul examenului de urna si coproparazitologic.
Rezultatul examenului faringian.
Avizul medicului de familie care sa ateste ca însotitorul copilului in apa este clinic sanatos.

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Edu swim and play”